|
Nu esti logat.
Cu ce e bine??#1 2008-12-02 22:50:26
Cu ce e bine??Fetele nu gasesc topicul...vreau sa stiu cu ce e bine sa te speli...pe de jos ? E bine cu sapun? Am stst azi de vorba cineva si as vrea sa stiu cu ce e bine sa te speli si daca e bine cu sapun?? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2008-12-02 23:42:11
Re: Cu ce e bine??cel mai bn ar fi cu un gel pt igiena intima cu ph neutru ...la ext vorbesc .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2008-12-02 23:52:45
Re: Cu ce e bine??diana mai sunt o gramada de topicuri cu subiectul asta Offline #4 2008-12-03 15:02:08
Re: Cu ce e bine??sapun "moale" cu ph neutru, gel intim sau pur si simplu cu acelasi gel de dus pe care il folosesti pe restul corpului. la exterior e ok cu ceea ce am precizat mai sus, dar doar la exterior, in interior doar cu apa si cu degetul si doar dupa fiecare contact sexual, iar in rest de 2 ori pe saptamana ar fi de ajuns. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-12-03 15:09:22
Re: Cu ce e bine??La interior doar cu apa, la exterior este suficient gelul sau sapunul pe care il folosesti si pe restul corpului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|