|
Nu esti logat.
Se pot roade anticonceptionalele?#1 2008-12-02 23:41:22
Se pot roade anticonceptionalele?Buna! Offline #2 2008-12-03 00:42:59
Re: Se pot roade anticonceptionalele?sunt foarte mici ac-urile...nici nu le simti in gura. eu de multe ori ma intrebam daca am inghitit pastila sau o fi cazut pe undeva, ca pur si simplu nu o simteam. eu zic totusi sa incerci sa o inghiti... Stiu ca unele pastile au scris pe ambalaj sa trebuie inghitite, nu faramate... cu anticonceptionalele nu stiu cum o fi, dar fiind atat de mici eu zic macar sa incerci sa le iei. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2008-12-03 11:39:30
Re: Se pot roade anticonceptionalele?nu stiu ce ac iei tu, dar pe ale mele scrie foarte clar in prospect "a nu se mesteca", dar trebuie inghitie (cu putina apa cum spun ei acolo)...hehe, eu o iau si pe uscat cateodata, fiind atat de mica nu am probleme... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #4 2008-12-03 11:42:11
Re: Se pot roade anticonceptionalele?la cat de mici sunt nici nu le simti in gura. sper siguranta ta, mai bine ai renunta la "frica"ta si ai face un efort sa le inghiti. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-12-03 11:42:18
Re: Se pot roade anticonceptionalele?nu e bine sa le mesteci ! incearca sa le inghiti ,imposibil sa nu poti ! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|