|
Nu esti logat.
Oare sunt gravida?#1 2008-12-03 11:05:15
oare sunt gravida?Buna !este ptr .prima data cand scriu.iau de 5 luni anticonceptionale "harmonet",pana acum nu a lasat-o in mine ptr ca mi-a fost frica dar acum 5 zile a lasat-o.eu am fost terminat folia 4 am facut pauza 1 sapt. si din folia 5 am luat abia 3 pastile.Oare dc o lasa in tine si iei pastile nu patesti nimik?In tot acest timp le-am luat mereu la ora fixa si nu am sarit peste nici o zi.Astpt rasp.ms mult Offline #2 2008-12-03 11:10:12
Re: oare sunt gravida?dak ai luat corect toate pastilutele nu ai motive sa iti faci griji... Come to the dark side...we have cookies.. Offline #3 2008-12-03 11:39:46
Re: oare sunt gravida?nu ramai insarcinata daca ai luat corect pastilele. poate sa dea si inauntru, tocmai de aia iei pastile, ca sa ejaculeze unde vrea. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-12-18 22:59:41
Re: oare sunt gravida?buna seara...dk iau pastile de sase luni si le iau corect si am avut un contact sexual fara prezervativ (primul pe 21 octombrie) exista vreun risc sa raman insarcinata?...mentionez ca de atunci am avut doua menstruatii.... Offline #5 2008-12-18 23:18:13
Re: oare sunt gravida?nu ai cum sa ramai insarcinata daca ai luat pastilele corect,cum spui tu Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-18 23:25:57
Re: oare sunt gravida?eu zic ca le-am luat corect....nu am uitat nici o pastila...nu am baut ceai de sunatoare ...nu grepfruit....nu am luat antibiotic in acea perioada...nu am avut mai mult de 4 scaune moi intre 2 pastile...acum sunt in perioada de pauza si astept sa imi vina sa ma linistesc ca e totul ok Offline #7 2008-12-18 23:32:08
Re: oare sunt gravida?stai linistita si nu te mai gandi atata ca nu rezolvi nimic,doar iti faci rau daca te tot stresezi Offline #8 2008-12-18 23:39:47
Re: oare sunt gravida?de la data acelui contact care a fost si primul pt mine (nici nu a ejaculat) am avut si doua menstruatii venite in urm luni in perioadele de pauza...va intreb pt ca acum vreo doua sapt m-au cam durut sanii...acum sunt cam balonata...nu stiu ce sa mai cred...eu am si litiaza renala si una din doctoritzele la care am fost mi-a spus ca am sindromul colonului iritabil din cauza alimentatiei....trebuie sa beau si multe lichide.. Offline #9 2008-12-19 08:45:43
Re: oare sunt gravida?Draiana, stai linistita ptr ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Tu iei pastilute de 6 luni, corect si nici nu a ejaculat in tine. Chiar nu ai cum sa ramai insarcinata, nu se ramane atat de usor precum crezi Offline #10 2008-12-19 08:49:03
Re: oare sunt gravida?Si daca ai fi ramas insarcinata nu ti-ar mai fi venit menstra in pauza Offline #11 2009-01-24 09:38:25
Re: oare sunt gravida?buna tuturor! eu am facut un avort acum 1 luna jumate, am asteptat venirea menstruatiei si am inceput sa iau anticonceptionalele laurina recomandate de medic. am inceput din prima zi a menstruatiei si dupa a 8 a pastila am avut un contact sexual neprotejat si el a ejaculat inauntru....exista probabilitatea sa fi ramas insarcinata?, sunt foarte ingrijorata deoarece iau anticonceptionale pentru prima data... Offline #12 2009-01-24 11:59:41
Re: oare sunt gravida?nu ramai insarcinata daca le-ai luat corect si mai ales avand in vedere ca le-ai luat din prima zi de menstruatie erai protejata de la prima pastila. Offline #13 2009-01-25 11:48:29
Re: oare sunt gravida?buna tuturor in primul rand!eu am mai avut un cont pe acest forum dar am uitat parola:)as avea si eu o intrebare...iau logest iar luna asta am uitat o pastila...au trecut 12 ore si am luat o a 2 a zi.in cele 7 zile care au urmat nu m-am protejat dar nici nu a ejaculat niciodata in mine.cat de posibil e sa fiu insarcinata.am terminat folia miercuri si nici pana astazi nu mi a venict menstra.astept pareri.ms Offline #14 2009-01-25 12:53:16
Re: oare sunt gravida?menstruatia poate sa apara in oricare din cele 7 zile de pauza. Offline #15 2009-01-26 03:31:27
Re: oare sunt gravida?
si menstruatia a venit sau poate ca nu..???am avut ieri ca un fel de scurgere maronie ceva mai abundenta dar nu seamana deloc a menstra....eu am mai luat aceleasi conceptionale in urma cu un an si nu am avut astfel de pb...imi venea ceas Oare sa mai vina si menstruatia sau e cazul sa incep sa ma ingrijorez? Offline #16 2009-01-26 08:10:40
Re: oare sunt gravida?ar trebui sa vina... Offline #17 2009-02-18 13:21:45
Re: oare sunt gravida?a venit atunci pana la urma....dar a tinut o zi maxim 2...a inceput cu scrgerea aceea maronie si apoi a venit totusi ceva ceva...dar prea putin in comparatie cu ce era de obicei...nu am facut un test atunci am luat urmatoarea folie din care mai am o singura pastila!in schimb toata luna aceasta am avut dureri de burtik si de sani...ca un SPM asa....astept sa vad aqm ce se intampla dar mi-e teama...nu vreau sa fiu nevoita sa fac un avort....nu mi-as ierta-o niciodata:( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|