|
Nu esti logat.
Chestiuni enervante in cuplu-2#20 2008-12-03 17:17:14
Re: Chestiuni enervante in cupluparerea ta #21 2008-12-03 17:21:00
Re: Chestiuni enervante in cuplupai una e cand esti ametit...si alta e cand esti beat skumpi...u ai zis cand esti beat...eu prin beat inteleg ca e varza Offline #22 2008-12-03 17:23:19
Re: Chestiuni enervante in cupluasa stiam si eu, ca skumpi. si se explica prin faptul ca la betie (bine, asa cum a zis si skumpi, nu betie la care nu mais tii ce-i cu tine) dispar mastile sociale... si iti arati adevarata fata... si spui adevarul. unul trist in interior plange la betie, chiar daca in rest e un dur.... altul cu tendinte dominatoare o va face pe seful desi cand e treaz pare mielusel.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2008-12-03 17:25:29
Re: Chestiuni enervante in cuplucam asa e, desi nu stiu cum mai esti in momentul in care ti se taie filmul si esti in prag de coma alcoolica Offline #24 2008-12-03 17:25:57
Re: Chestiuni enervante in cuplumai fete....... eu un lucru nu inteleg..... voi sfatuiti pe toata lumea sa nu accepte sa faca compromisuri... spuneti-mi si mie o pers care nu a facut niciodata nici un compromis.. cat de mic.... de dragul relatiei.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-03 17:26:02
Re: Chestiuni enervante in cupluma rog ametit sau beat ... #26 2008-12-03 17:26:04
Re: Chestiuni enervante in cupluin cazul in care esti ametit, da...te deschizi si vb mai mult iti faci curaj pt anumite lucruri...dar cand esti beat si mergi pe clatinat deja nu mai spui nimic cu sens Offline #27 2008-12-03 17:28:14
Re: Chestiuni enervante in cuplueu cand beau dak is happy rad din orice daca is suparata o dau pe plans...aoleooo #28 2008-12-03 17:32:30
Re: Chestiuni enervante in cuplu
eu una sunt de acord sa faci compromisuri, dar pana cand? eu cred ca ea in atata timp a facut destule...si faptul ca asteapta si spera se se schimbe e un compromis, dar intr-o relatie tb sa faca ambii compromisuri nu doar unul....ca la un mometdat saturi daca vezi ca doar tu vrei sa schimbi ceva si restul trage pe dreapta... Offline #29 2008-12-03 17:38:55
Re: Chestiuni enervante in cupluNu stiu, mie mi se pare ca daca tu ai sentimentul clar ca ai facut / faci compromisuri, deja nu e ok. Invariabil or sa apara reprosurile, senzatia ca unul da mai mult s.a.m.d Offline #30 2008-12-03 17:39:02
Re: Chestiuni enervante in cuplucompromisuri ca comporomisuri da nu e vorba numai de compromisuri... e vorba si de modul de a gandi iar ala nu`l schimbi prin compromisuri...daca asa gandesti...asa simti ... asa te comporti #31 2008-12-03 17:40:57
Re: Chestiuni enervante in cupluoricum unul da mai mult decat altul....asa cum unul iubeste mai mult decat altul...nu se poate ca ambii sa iubeasca cu aceeasi intensitate Offline #32 2008-12-03 17:47:30
Re: Chestiuni enervante in cuplu
da, dar daca unul are senzatia ca tot da si da si nu primeste nimic... devine frustrant Offline #33 2008-12-03 17:50:38
Re: Chestiuni enervante in cuplupai normal...asa am zis si eu ca tb amandoi sa discute cand ceva nu merge si ambii sa faca ceva....nu doar unul, asa nu e normal...si nici corect. Offline #34 2008-12-03 17:53:54
Re: Chestiuni enervante in cupluDa, chiar, Moira, tu i-ai spus clar toate lucrurile care te deranjeaza ? Nu cand sunteti nervosi sau cand el e beat, intr-un moment in care sunteti amandoi calmi, sa-i spui, uite, asta nu-mi place si hai sa facem ceva sa schimbam niste lucruri daca vrem un viitor impreuna. Offline #35 2008-12-03 17:58:19
Re: Chestiuni enervante in cupluCOMPROM?S - ?nţelegere, acord care se bazează pe renunţări şi pe concesii reciproce. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #36 2008-12-03 18:21:12
Re: Chestiuni enervante in cuplueu nu te vad prea bine langa barbatul acesta mai ales daca ai firea pe care o ai si nu faci parte din categoria femeilor care accepta orice fel de magarii din partea barbatilor lor de dragul relatiei sau ai copiilor care sunt in joc. Sa nu te mai iubesaca daca nu-i faci copil pana la varsta de 30 de ani? Pai si daca nu i-ai face niciodata ar trebui sa te iubeasca si sa te respecte. Eu sunt casatorita de aproape sapte ani si nu am copii si nici nu imi doresc insa acesta nu e un motiv pentru care iubitul meu sa nu ma mai iubeasca sau respecte. Cum poate el sa ma oblige sa fac un copil daca eu nu-mi doresc asta? Si daca spala baia si da cu aspiratorul sau calca haine nu-i cade steaua, o face cu placere de foarte multe ori pentru ca sa fim mai repede gata cu treburile casnice si sa avem timp pentru noi. Nici vorba sa se tranteasca pe canapea pentru a urmari meciuri de footbal. Eu sunt tot ce are si el e tot ce am, familia mea draga, ne iubim si ne respectam si regretam foarte mult daca vreodata avem certuri pentru lucruri inutile. (se intampla foarte, foarte rar). Deci nu te grabi sa te casatoresti, casatoria nu este o noapte de bal dupa care zici: la revedere, ne mai vedem. Il vei avea zi si noapte in casa, langa tine, iar daca nu ai incredere in el si te enerveaza atunci mai bine las-o balta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #37 2008-12-03 18:29:05
Re: Chestiuni enervante in cupluToata lumea face compromisuri. Ideea e ca intr-un compromis fiecare lasa de la el. Si nici compromisurile in care iesi mereu in pierdere tu nu-mi par corecte. Plus ca depinde si cat de importante sunt lucrurile la care trebuie sa renunti. Ultima oara a fost editat de Neverbe (2008-12-03 18:30:16) Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #38 2008-12-03 18:30:13
Re: Chestiuni enervante in cupluce tare ai fost baciu cica daca spala baia nu`i cade steaua © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|