homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este cineva?

#1 2008-12-03 16:38:21

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

este cineva?

Este cineva care si-a scos amigdalitele? Am probleme cu gatul de cand eram ff mica...am facut tot felul de tratamente si am luat tot feleu de pastile...am fost la diferti doctori care mi-au prescris diferite tratamente dar nu mi-a trecut si intr-un final m-am hotarat sa le scot...dar...am auzit cum ca ar fi si mai rau cu ele scoase...este cineva care si le-a scos ? daca este cineva imi poate spune si mie cum e cu ele scoase este adevarat ca e mai rau daca le scoti ? Multumesc

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#2 2008-12-03 16:41:10

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: este cineva?

bunica prietenului meu si vara mea si le`au scos si regreta acum. zic ca racesc un doi la plamani. acum nu stiu ce sa spun, parerile sunt impartite.
eu una prefer sa stau cu ele.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-12-03 16:44:21

Diana888
Full member

Of nu mai stiu ce sa mai fac pe mine ma doare mai mereu in gat....sa le scot ? Sa nu le scot ? Pastile am zis ca nu mai iau ptr gat m-am saturat sa iau si degeaba si sa nu-mi treaca sad

#4 2008-12-03 16:47:47

Khristall
Insomniac member

mai nu stiu ce sa zic. cum am zis, parerile sunt impartite. sunt cunostinte de ale mele care sunt multumite. acum nu stiu ce sa zic. depinde si de gradul de sensibilitate cred.
daca nu mai poti si tot racesti incontinuu, poti sa le scoti daca vrei, dar oricum. grija maeeeee pe urma sa nu racesti la plamani ca nu`i de joaca.

#5 2008-12-03 16:52:52

Diana888
Full member

Multumesc mult...m-am gandit eu ca na n-ar fi problema ma doare ma doare si gata mai iau cate un algoclamin si-mi trece dar am inteles ca poti sa faci la inima de pe gat ...poti sa faci reomatism(nu cred ca am scris corect) la picioare si de asta mi-e frica mai mult...o sa mai astept pareri si de la alte fete care mai cunosc si trebuie sa iau o decizie. Multumesc mult ptr sfat...

Publicitate

loading...

#6 2008-12-03 16:56:51

Khristall
Insomniac member

asteapta si alte pareri, poate sunt persoane pe forum care chiar si`au scos amigdalele.
si consulta si un medic, sa vezi parerea lui.

#7 2008-12-03 16:57:30

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Scoatele... De fapt trebuiau scoase de cand erai mica ca sa eviti pe viitor racelile repetate. la mine mai toti copiii din familie le au scoase si nimeni nu a mai racit. Aceeasi probleme si cu polipi... Daca copilul meu va avea probleme si eu voi opta pentru operatie.

#8 2008-12-03 17:01:52

Diana888
Full member

Pai da inainte sa mi le scot o sa stau de vorba cu un medic...o sa imi mai fac niste analize la gat  , si am consultat vreo 3 medici mi-au dat tratament l-am luat si dupa cum spuneam am uat medicamente degeaba...si eu mai am o problema cu medicii astea nu prea am incredere deloc....mai ales cand vad ca fac totul pe graba...nu le pasa deloc, mai sunt si altii carora le pasa da eu nu am dat inca de careva sa vad ca-i pasa cu adevarat mereu se grabesc...cand ii vad asa grabiti cateodata nici nu le mai spun daca mai am si alte probleme.

#9 2008-12-03 17:03:42

Diana888
Full member

SoareleMeu a scris:

Scoatele... De fapt trebuiau scoase de cand erai mica ca sa eviti pe viitor racelile repetate. la mine mai toti copiii din familie le au scoase si nimeni nu a mai racit. Aceeasi probleme si cu polipi... Daca copilul meu va avea probleme si eu voi opta pentru operatie.

Multumesc ptr sfat si inca ceva e adevrat ca pe timp de iarna e chair rau sa le scosti?

#10 2008-12-03 17:09:09

SoareleMeu
Hero member

Diana888 a scris:

SoareleMeu a scris:

Multumesc ptr sfat si inca ceva e adevrat ca pe timp de iarna e chair rau sa le scosti?

Nu e nici o diferenta.
Le scoti cand iti spune doctorul ca e ok. Trebuie sa te feresti de frig, asta este normal .. dar nu e mare diferenta.

#11 2008-12-03 17:16:58

Diana888
Full member

Am inteles, multumesc puss

#12 2008-12-03 17:24:26

Khristall
Insomniac member

dupa ce le scoti poti sa mananci multa inghetata hjarta

#13 2008-12-03 18:02:52

SoareleMeu
Hero member

Danae a scris:

dupa ce le scoti poti sa mananci multa inghetata hjarta

Si asta. Bucuria copiilor  alcool

Diana888 a scris:

Am inteles, multumesc puss

Cu placere! deci eu sunt pentru scoaterea lor...
Si eu m-am gandit sa le scot dar nu am mai avut probleme iarna trecuta .. iar iarna asta vad ca pana acum sunt ok.

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-12-03 18:05:16)

#14 2008-12-03 20:13:25

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu am probleme cu gatul,eram foarte hotarata sa scot amigdalele,insa dna doctor mi-a spus k nu e bine,k apoi o sa racesc mai usor la plamani(si sunt mai greu de tratat decat gatul). Mi-a facut un exudat (parca asa se numea) si mi-a spus ce antibiotic sa iau cand am probleme, ca la unele dintre ele corupul este imun (nu-si fac efectul). Acum mi-e bine...mi-a spus k inainte sa iau antibiotic atunci cand ma doare in gat, sa iau golia si sa beau ceaiuri fierbinti. Si asa fac si de cele mai multe ori nu ajung sa iau antibiotic.

Iubesc si sunt iubita

#15 2008-12-03 23:34:25

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

mami si-a scos amigdalele cand era studenta si intr-adevar raceste mult mai repede.
eu am mai zis pe aici ca mie imi trece daca iau albastru de metil. si eu aveam probleme cu ele, luam antibiotice de ma saturasem,multa lumea imi zicea sa le scot, pana am auzit de remediu asta. pe mie m-a ajutat ffff mult. nu am mai luat antibiotice si parca nici nu mai am probleme cu ele asa des. la primele semne iau cateva picaturi de albastru de metil pe o lingurita de zahar si in 2 maxim 3 zile nu mai am nimic. de multe ori iau o singura data seara si sunt ok. incercati si voi, poate va ajuta!

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#16 2008-12-03 23:42:40

Diana888
Full member

Am inteles ...o sa incerc si eu ...n-am auzit de albastru de metil ...in farmacii se gaseste? Cat costa ? Si cum se ia ? Cand am dureri de gat ? Sau trebuie luat un anumit timp in fiecare seara ?

#17 2008-12-03 23:54:54

calypso
Full member

da, Diana, il gasesti in farmacii. nu mai stiu f sigur cat costa ca a trecut ceva timp de cand mi-am luat, ca am o sticluta de mai bine de o jumatate de an. dar oricum o sticluta nu cred ca depaseste 5 lei. il iei cand simti ca incepe sa te doara gatul ca sa nu lasi sa ajunga la infectie.
in mod normal ar trebui sa iti badijonezi amigdalele cu el (adica cu un betigas si un pic de vata imbibata in solutie sa iti dai pe amigdale). eu nu supor ca imi vine sa vomez si atunci iau o lingurita cu zahar (sau poti si pe o bucata de zahar cubic) si imi pun cateva picaturi de albastru de metil. daca sticulta nu are picurator (ca unele au si altele nu) folosesc o pipeta. si il iei pana simti ca nu te mai dor amigdalele. eu il iau de obicei seara ca atunci nu mai beau apa. daca poti sa nu bei apa macar 1-2 ore il poti luat si ziua. nu exista o anumita durata la tratament. il iei pana simti ca nu mai ai probleme cu ele.
a! si inca ceva! sa nu te sperii caci el se elimina prin urina si iti coloreaza urina in albastru!
sper sa te ajute si pe tine! sanatate!

#18 2008-12-03 23:58:27

Diana888
Full member

Iti multumesc foarte mult, chiar maine o sa merg la farmacie sa imi iau si eu...multumesc si o seara buna.

#19 2008-12-04 00:03:26

calypso
Full member

ca multa placere si sper sa te ajute! o seara buna si tie!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.