|
Nu esti logat.
Infectie urinara sau doar o raceala???#1 2008-12-03 18:51:52
Infectie urinara sau doar o raceala???Buna tuturor, nu stiu ce sa fac as vrea niste raspunsuri daca e posibil, sunt impreuna cu un baiat de 3 luni, nu am avut contact sexul cu alte persoane in timpul asta, saptamana trecuta cand m-am trezit am fost la baie si impreuna cu urina am avut si o scurgere de sange deschisa la culoare, nu am simtit nici o durere, inafara ca simteam nevoia sa merg la baie foarte des, au trecut 4 zile si am o scurgere inchisa la culoare si urat mirositoare, am inceput sa iau niste antibiotice e posibil sa fie doar o raceala sau e ceva mai serios e cazul sa merg la un ginecolog???va rog sa ma ajutati.... Offline #2 2008-12-03 18:53:17
Re: Infectie urinara sau doar o raceala???Cred ca trebuie sa faci analize de urina, mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere Offline #3 2008-12-03 18:54:43
Re: Infectie urinara sau doar o raceala???ideea e ca nu ma aflu in tara oricum nu e asta o problema si cu antibioticele ar trb sa continuu??? Offline #4 2008-12-03 18:56:39
Re: Infectie urinara sau doar o raceala???of, acum ca iei antibiotice degeaba faci analize de urina, ca n-o sa-ti mai iasa nimic... trebuie sa astepti cam o saptamana dupa ce le termini ca sa mergi la analize Offline #5 2008-12-03 18:58:39
Re: Infectie urinara sau doar o raceala???zimox si numesc au baza de amoxicilina 1g Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-03 19:32:44
Re: Infectie urinara sau doar o raceala???dupa 2 sapt de pauza de antibiotic faci urocultura si secretie, in timpul asta poti lua lomexim ovule 3 buc, 1 la 3 zile ca sa nu faci candida de la antibiotice, cel putin asa mi-a prescris mie medicul si eventual daca aveai si candida poti scapa de ea........ There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|