|
Nu esti logat.
Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.#1 2008-12-03 20:54:52
Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.Fetelor va rog mult, citi mesajul asta si spuneti mi ceva, daca ati trecut vreuna prin asta. Offline #2 2008-12-03 21:17:24
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.annemarie i am lasat doctoressei linkul...dar trebuie facuta o urocultura sau un sumar de urina... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-12-03 21:23:01
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.Multumesc mult de tot.. de cand am postat mesajul asteptam un raspuns ceva.. Ma duc maine sa fac si o urocultura, anul asta nu am facut, am facut anul trecut cand ma luase aceeasi stare si atunci nu mi a iesit nimik..maine dupa ce ies de la ginecologie ma duc si la un laborator. Macar sa aflu ce am sa ma pot trata. Ultima oara a fost editat de annemarie1986 (2008-12-03 21:25:42) Offline #4 2008-12-03 21:46:15
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.acolo era vb de mediul vaginal si aici de tracul urinar...oricum iti va raspunde si doc cand intra... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-12-05 02:23:54
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.Aziii am fost la dna doctor, am facut lama dar o sa i au rezultatul abia peste o saptamana. mi a spus ca e posibil sa fi facut o candida mica in urma tratamentelor ''care nu supara'' asa s a exprimat. Am discutat despre mersul meu obsesiv la toleata, m a mai controlat odata a zis ca dpdv ginecologic sunt bine, a zis totusi sa fac o urocultura, am ajuns la concluzia ca sunt eu f sensibila la frig. Mi a dat totusi injectii cu Movalis, un antiinflamator dar dupa vestea ca e posibil sa fi facut candida cred ca nu mai fac injectiile pana nu vine rezultatul..Am vreo sansa sa scap repede de candida asta dk e in stare i :f?rv?nad: :f?rv?nad: ncipienta? Sau o i au de la capat??? Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-05 12:36:28
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.antiinflamatorul nu are legatura cu candida...si bineinteles ca ai sanse sa scapi de candida... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-12-05 22:24:35
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.annemarie1986, mergi si vorbeste si cu un urolog... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-12-05 22:52:10
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.Pai cred ca l am luat odata si kiar daca am facut tratament nu am putut scapa de infectia aceasta, dupa tratament nu ma mai duceam inapoi sa vad daca mi a trecut de tot sau nu..Acum sunt hotarata sa termin cu totul. Multumesc pt raspunsuri. Offline #9 2008-12-06 13:34:44
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.buna....va rog sa imi spuneti care ar putea fi cauzele pt care ma dor sani...de vreo 3 zile am o senzatie de durere dar nu foarte tare....eu iau pastile si mai am pana la perioada de pauza vreo 12 pastile...am litiaza renala si m-am si racit putin pt ca ma doare putin spatele, stranut si imi curge nasul si am o senzatie de frig in corp .... Offline #10 2008-12-06 14:26:43
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.de cat timp iei anticonceptionale? se poate din cauza lor sa te doara dar sa fie absolut normal... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-12-06 14:41:21
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.iau ac de 6 luni...marvelon 28 de la planning.....le-am luat corect din cate stiu eu pt ca mereu am grja sa nu uit vreuna si mereu mi-au iesit la fix pe zile.... Offline #12 2008-12-06 16:03:57
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.doctoressa va rog sa imi spuneti de ce am aceste dureri de sani?care ar putea fi cauza? Offline #13 2008-12-07 00:15:21
Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.sunt de la anticonceptionale...si e normal... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|