homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.

#1 2008-12-03 20:54:52

annemarie1986
Membru
Inregistrat: 2008-12-03

Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.

Fetelor va rog mult, citi mesajul asta si spuneti mi ceva, daca ati trecut vreuna prin asta.
Anul trecut, prin luna septembrie am inceput sa ma duc ff des la toaleta, cam odata la 15 minute si faceam normal, am speriat tare dar am zis ca e vreo cistita, am luat niste antibiotice, am vazut ca nu mi trece asa ca m am rus rpd mi am facut analize la urina ( nu a iesit nimik) am fost la control la ecograf, unde iarasi nu aveam nimik, cu rinikii eram bine ( ma durea un pik in partea din spate dar a zis dct ca nu am nimik , pietre sau ceva etc) De acolo m am dus la ginecologie, mi a zis doct ca am o anexita f urata ( asa s a exprimat) plus o infectie gardenerella si trichomonas, mi a dat s afac injectii cu cefort, polidin, plus ovule si pastile driptane. Timp de doua luni credeti ma  am zis ca innebunesc, ma duceam la fel de des, nu mai dormeam nici noaptea, a fost groaznic. Abia la 2 saptamani dupa ce am terminat de facut injectiile am inceput sa ma simt mai bine. Si totul pana akm.. cand iarasi a venit iarna si am aceeasi stare, am inceput de 3-4 saptamani s ama duc ff des dar fac normal , m am dus la control, din nou gardnerella si trichomonas ( precizez ca anul trecut nu am mai fost dupa tratament sa vad daca mai am infectiile, am presuspus doar ca au trecut pt ca nu ma mai duceam des la toaleta). Mi a dat tratament cu ovule, metronidazol si ei viitorul meu sot, am tinut tratamentul 2 saptamani dar nimik.. ma simt la fel de rau .. ma duc de 15 ori la tolata pe zi, sunt disperata, nici la serviciu nu ma mai pot concentra si nu inteleg ce am ..I am zis doct ce am patit si anul trecut, ea a zis insa ca e posibil ca microbii sa fi intrat in vezica: deci sa nu fie raceala ci de la infectia asta, dar nu mais tiu ce sa cred ce sa fac. Dupa tratamentul asta nu mai am nici o secretie, din punctul asta de vedere ma simt f bine, maine ma duc sa fac analiza sa fiu sigura ca a trecut. Dar ce ma fac in continuare cu mersul asta la toaleta? Am ajuns sa plang, unde sa ma duc? ce analiza sa fac? sa fie asta anexita?? sa se manifeste asa? As face din nou infjectii de orice fel numai sa stiu ca o sa pot dormi noaptea. Voi ce credeti? Doctoressa poti sa mi rasp?  Cred ca o sa cad cat de curand intr o depresie.. deja sunt de o luna in starea asta, ...
   Maine am programare la doctora si as vrea sa stau de vb cu ea sa i spun.. probabil se astepta ca akm sa fiu bine dar nu sunt deloc.. Nici nu stiu ce analiza sa mai cer .. va rog din suflet ajutati ma cu un sfat ..Sper ca am scris tot aici, dk vreti sa ma mai intrebati ceva va raspund.

#2 2008-12-03 21:17:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Va rog din suflet, am nevoie de un sfat.

annemarie i am lasat doctoressei linkul...dar trebuie facuta o urocultura sau un sumar de urina...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-12-03 21:23:01

annemarie1986
Membru

Multumesc mult de tot.. de cand am postat mesajul asteptam un raspuns ceva.. Ma duc maine sa fac si o urocultura, anul asta nu am facut, am facut anul trecut cand ma luase aceeasi stare si atunci nu mi a iesit nimik..maine dupa ce ies de la ginecologie ma duc si la un laborator. sad  Macar sa aflu ce am sa ma pot trata.

Daca ajuta la ceva.. ( am citit akm ca urocultura descopera agentii patogeni care duc la infectii) sapt trecuta sau akm doua sapt mi a luat doctora secretie  ( nu pt lama) si pe analiza scria: nu exista culturi patogene) .. hmm

Ultima oara a fost editat de annemarie1986 (2008-12-03 21:25:42)

#4 2008-12-03 21:46:15

crys_ty_na
Platinum member

acolo era vb de mediul vaginal si aici de tracul urinar...oricum iti va raspunde si doc cand intra...

#5 2008-12-05 02:23:54

annemarie1986
Membru

Aziii am fost la dna doctor, am facut lama dar o sa i au rezultatul abia peste o saptamana. mi a spus ca e posibil sa fi facut o candida mica in urma tratamentelor ''care nu supara'' asa s a exprimat. Am discutat despre mersul meu obsesiv la toleata, m a mai controlat odata a zis ca dpdv ginecologic sunt bine, a zis totusi sa fac o urocultura, am ajuns la concluzia ca sunt eu f sensibila la frig. Mi a dat totusi injectii cu Movalis, un antiinflamator dar dupa vestea ca e posibil sa fi facut candida cred ca nu mai fac injectiile pana nu vine rezultatul..Am vreo sansa sa scap repede de candida asta dk e in stare i :f?rv?nad:  :f?rv?nad: ncipienta? Sau o i au de la capat???

Publicitate

loading...

#6 2008-12-05 12:36:28

crys_ty_na
Platinum member

antiinflamatorul nu are legatura cu candida...si bineinteles ca ai sanse sa scapi de candida...

#7 2008-12-05 22:24:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

annemarie1986, mergi si vorbeste si cu un urolog...
mai mult decit atit, pe mine m-ar pune pe ginduri faptul ca tot iau de undeva trichomonasul ala(e boala cu transmitere sexuala)
de candida chiar nu ai de ce sa te sperii si nici nu e sigur ca ai fi facut...cu Movalis, cum spunea si crys, ea nu are legatura....
dar eu tot sunt de parere sa mergi la urolog

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-12-05 22:52:10

annemarie1986
Membru

Pai cred ca l am luat odata si kiar daca am facut tratament nu am putut scapa de infectia aceasta, dupa tratament nu ma mai duceam inapoi sa vad daca mi a trecut de tot sau nu..Acum sunt hotarata sa termin cu totul. Multumesc pt raspunsuri.

#9 2008-12-06 13:34:44

draiana
Full member
Inregistrat: 2008-06-10

buna....va rog sa imi spuneti care ar putea fi cauzele pt care ma dor sani...de vreo 3 zile am o senzatie de durere dar nu foarte tare....eu iau pastile si mai am pana la perioada de pauza vreo 12 pastile...am litiaza renala si m-am si racit putin pt ca ma doare putin spatele, stranut si imi curge nasul si am o senzatie de frig in corp ....

#10 2008-12-06 14:26:43

crys_ty_na
Platinum member

de cat timp iei anticonceptionale? se poate din cauza lor sa te doara dar sa fie absolut normal...

#11 2008-12-06 14:41:21

draiana
Full member

iau ac de 6 luni...marvelon 28 de la planning.....le-am luat corect din cate stiu eu pt ca mereu am grja sa nu uit vreuna si mereu mi-au iesit la fix pe zile....

#12 2008-12-06 16:03:57

draiana
Full member

doctoressa va rog sa imi spuneti de ce am aceste dureri de sani?care ar putea fi cauza?

#13 2008-12-07 00:15:21

crys_ty_na
Platinum member

sunt de la anticonceptionale...si e normal...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.