homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere de 12 zile a menstruatiei

#1 2008-12-03 21:01:25

freakdoll
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-12-03

intarziere de 12 zile a menstruatiei

buna...am si eu o problema...mi`a intarziat menstruatia vreo 11-12 zile...niciodata nu mi s`a mai intamplat sa`mi intarzie asa de mult...aveam un ciclu pot sa spun regulat de ex. penultima menstra a fost pe 25...iar ultima pe 23. Am facut 2 teste de sarcina la interval de 3-4 zile si au iesit ambele negativ ( barza si sure check ). De la contactul sexual neprotejat au trecut mai mult de 3 saptamani, deci testele au mai multa precizie...asa mi`au zis fetele de la farmacie. Precizez ca am fost si racita foarte puternic si fac moldamin din saptamana in saptamana...se poate sa fie si asta o cauza sau e bebe si nu arata testele de sarcina bine?...sad
ps: prietenul meu nu a terminat in interior...

Ultima oara a fost editat de freakdoll (2008-12-03 21:03:02)

"When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life."

#2 2008-12-03 21:19:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: intarziere de 12 zile a menstruatiei

bebe nu e daca testul facut de la 3 saptamani de la contact cu urina prima a iesit negativ...dar eu sincer nu as face moldamin la indicatia farmacistelor...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-12-03 21:27:23

freakdoll
New member

ah..nu..moldamin fac ptr k am un inceput de reumatism...si tre sa scot amigdalele...deci doctorul de la ORL mi`a prescris asta...dar ma gandeam k poate fi o cauza ptr care`mi intarzie menstruatia atat de mult ( asistenta care`mi face injectiile a zis k este o posibilitate sa fie din cauza asta)
mentionez k am avut si dureri de ovare...vreo 2 zile...dar nimic sad

Ultima oara a fost editat de freakdoll (2008-12-03 21:28:57)

"When you take charge of your life, there is no longer need to ask permission of other people or society at large. When you ask permission, you give someone veto power over your life."

#4 2008-12-03 21:32:45

crys_ty_na
Platinum member

aaa...da...se poate sa fie de la antibiotic...am mai vazut cazuri...dar daca a aparut spm ul tre sa apara si menstra...

#5 2008-12-03 21:42:38

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

sunt si eu un pic stresata ca trebuia sa-mi vina ciclul in 28 si n-a venit. il astept sa vina si nu vine. contact sexual am avut in 22, protejat (cu prezervativ) si nici nu s-a terminat inauntru, n-am observat sa fie deteriorat prezervativul. eu totusi sunt ingrijorata ca nah, chiar daca teoretic n-ar avea cum sa fie bebe nu pot sa scap de acel "dar daca...". nu stiu ce sa fac, simptome n-am sa-mi vina, am mai patit asa sa-mi intarzie ca am un ciclu destul de aiurea, adica cateva luni regulat si apoi o iar razna. ideea e ca dupa o sapt si ceva de la ciclul trecut am avut cateva zile o scurgere mai rozalie, nu abundenta dar m-am gandit ca poate sunt la ovulatie... nu stiu ce sa fac, sa merg la ginecolog sau sa mai astept ca poate poate... bine, oricum voi merge din nou la ginecolog ca nu scap nicicum de o candidoza. cred ca-s condamnata sa o am pana mor sad
acuma ce ma streseaza e ca la o zi dupa contact m-am sters cu prosopul cu care s-a sters el imediat dupa actul sexual...stiu ca nu-i normal dar printr-o neatentie am folosit prosopul lui. daca cumva prosopul ar fi avut urme de sperma si eu cum m-am sters cu el... deja-s paranoica, va rog, daca puteti sa ma linistiti ca pe zi ce trece nu mai am liniste sad

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

Publicitate

loading...

#6 2008-12-03 21:44:47

crys_ty_na
Platinum member

girlish stai linistita...nu are cum sa fie sarcina din relatarea ta...si motivele intarzierii pot fi multe...oricum nu e mare intarzierea...

#7 2008-12-03 21:47:11

freakdoll
New member

la mine a fost contact sexual neprotejat...dupa metoda calendarului...dar nu a terminat in interiorul meu...nu mai am nici`un simptom de vreo 2-3 zile...sambata as vrea sa ma duc la ginecolog dar vreau sa aflu cat mai multe pareri inainte cesafac

#8 2008-12-03 21:49:08

crys_ty_na
Platinum member

e destul de mare intarzierea...deci daca nu vine nici saptamana asta mergi lamedic sa ti dea ceva sa ti vina menstra...si mai fa un test de siguranta inainte sa mergi lamedic cu urina prima...dar nu prea cred ca e vb de sarcina...

#9 2008-12-03 21:50:29

freakdoll
New member

dar ce`ar putea fi altceva? vreo raceala ceva? se poate sa intarzie asa mult din cauza asta?

#10 2008-12-03 21:52:27

girlish
Full member

stiu ca n-are dar totusi sunt speriata ca ma sperie numai gandul. am mai patit-o cu dereglarile astea, am si-un chist dar n-as mai lua ac tocmai din cauza candidozei. in fine, asta-i alta mancare de peste. si nu stiu ce sa fac, sa-mi fac programare la ginecolog sau sa mai astept? neutral app, de atatea ori voi recomandati ca la o lama sa se faca o antifungigrama dar eu am fost la atatia medici si cand am zis de asta toti s-au uitat chioras la mine... ultima oara am fost chiar la dermatolog care mi-a facut o analiza de secretie si am intrebat-o frumos, fiindca avea laborator si am zis ca macar informativ sa stiu, daca nu se poate face ceva, o antifungigrama sa vada exact bacteriile ca sa pot scapa de candidoza si mi-a zis ca in cazurile astea nu prea. ce sa mai zic ca un ginecolog mi-a zis ca la candidoza nu se fac antifungigrame...

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#11 2008-12-03 21:58:12

crys_ty_na
Platinum member

freakdoll poate fi si o raceala...sau pur si simplu o dereglare fara un motiv observabil...

girlish uite cum faci...cauta un laborator in orasul tau unde se face antifungigrama si ia tu lama si du o cu manuta ta lalaborator (se poate...eu fac tot timpul asa...ca sa nu astept dupa rezultat) si ceri o antifungigrama si o analiza de secretie...sau doar prima daca nu lepot face pe amandoua din lama...

#12 2008-12-03 21:59:34

freakdoll
New member

si la ginecolog ce`mi face daca ma duc? big_smile k eu n`am mai fost niciodata pana acum cu probleme d genul asta...

#13 2008-12-03 22:03:50

crys_ty_na
Platinum member

iti pune niste intrebari...cred ca ti va face si un control sa vada daca ai cumva anexita si poate si o eco sa vada daca nu cumva e vb de chisturi...si apoi in functie de ce observa iti va da un tratament...daca nu sunt nici chisturi si nici anexita iti va da doar ceva medicamente sa ti provoace menstra...

#14 2008-12-03 22:06:13

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

freakdoll a scris:

si la ginecolog ce`mi face daca ma duc? big_smile k eu n`am mai fost niciodata pana acum cu probleme d genul asta...

cel mai probabil o sa te consulte,adica o sa te urce pe masa. inainte de asta tb sa o tunzi razi si frezezi pe "mitza" sau cum ii spui tu, ca sa nu te duci acolo stii tu .............., apoi o sa te consulte si in functie de asta iti da un tratament.poate sa iti faca si eco depinde de doctor. tongue  hopsieu

#15 2008-12-03 22:07:09

girlish
Full member

poate ma iau singura inainte de a ma duce la ginecolog ca sticla din aia pe care se pune secretia am acasa, imi recoltez singura si o duc eu personal la un laborator

care sunt acele "medicamente" care iti provoaca menstra? e vorba de ac?

Ultima oara a fost editat de girlish (2008-12-03 22:08:06)

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#16 2008-12-03 22:10:40

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu e vb de anticonceptionale. se numesc duphaston parca. cred ca asa e numele...

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-12-03 22:12:30)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#17 2008-12-03 22:12:39

crys_ty_na
Platinum member

girlish a scris:

poate ma iau singura inainte de a ma duce la ginecolog ca sticla din aia pe care se pune secretia am acasa, imi recoltez singura si o duc eu personal la un laborator

care sunt acele "medicamente" care iti provoaca menstra? e vorba de ac?

nu cred ca e asa simplu girlish...

#18 2008-12-03 22:19:19

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

freakdoll a scris:

ah..nu..moldamin fac ptr k am un inceput de reumatism...si tre sa scot amigdalele...deci doctorul de la ORL mi`a prescris asta...dar ma gandeam k poate fi o cauza ptr care`mi intarzie menstruatia atat de mult ( asistenta care`mi face injectiile a zis k este o posibilitate sa fie din cauza asta)
mentionez k am avut si dureri de ovare...vreo 2 zile...dar nimic sad

Exact aceleasi probleme am si eu ...reumatism tot de pe gat si in curand o sa-mi scot si eu amgdalitele...si la ovare am si eu probleme si dureri...dar nu am avut probleme cu menstruatia...bafta

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#19 2008-12-03 22:29:31

freakdoll
New member

si cam cat e o consultatie ? depinde de cabinet? aproximativ asa?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.