homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este normal sa ma doara?

#1 2008-12-04 01:29:06

Samyra
New member
Inregistrat: 2008-12-04

este normal sa ma doara?

buna tuturor as vrea sa stiu daca eu am himen elastic la inceputul actului sexual este normal sa ma doara?cateva pr de a le mele care sunt in aceeasi situatie mi au spus ca si ele patesc acelas lucru la inceput si ca este perfect normal in cazul persoanelor cu himen elastic dar sincer eu nu prea cred ca asa este normal.poate sa ma lamureasca si pe mine cineva care este pana la urma adevarul?

#2 2008-12-04 03:09:48

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: este normal sa ma doara?

unul din motive ar fi ca nu esti destul de uda.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2008-12-04 10:17:16

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

darkmelania a scris:

unul din motive ar fi ca nu esti destul de uda.

Da. Uite, Melania zice bine... ar trebui sa faci sex sub dush. Tre' sa fii uda. NOT!

Da' de unde stii ca ai himen elastic? E posibil sa te tot doara pana se rupe...

#4 2008-12-04 10:44:57

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Leo te rog...nu e nevoie sa fi sarcastic si nici de not jokes nu cred ca e locul...

samyra ai warn pt posturi multiple si nu mai deschide un subiect pt fiecare intrebare...citeste te rog regulile...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-12-04 13:46:43

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Daca ai avea himen elastic te-ar durea pe tot parcursul actului sexual, nu doar la inceput. Sunt de accord cu dark melania, poate nu esti estul de uda sau poate nu e el destul de bland.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

Publicitate

loading...

#6 2008-12-04 14:29:36

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

crys_ty_na a scris:

Leo te rog...nu e nevoie sa fi sarcastic si nici de not jokes nu cred ca e locul...

samyra ai warn pt posturi multiple si nu mai deschide un subiect pt fiecare intrebare...citeste te rog regulile...

si eu n-am warn?  grater

#7 2008-12-04 14:35:30

Samyra
New member
Inregistrat: 2008-12-04

problema e ca am avut destule acte sexuale si a fost destul de bland dar de fiecare data acceas poveste (mentionez ca nu am avut decat un singur partener pana acuma) si au fost cazuri cand am fost destul de lubrifiata si tot degeaba...chiar si doctorul mi a confirmat ca am himen elastic..acuma eu ce sa mai cred?

#8 2008-12-04 18:32:13

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Pai daca doctorul ti-a confirmat ca ai himen elastic, cel mai bine ar fi sa il crezi pe el, doar nu degeaba are diploma... Exista femei carora himenul nu li se rupe pana la prima nastere naturala. Desi poate fi taiat si de catre un ginecolog, daca asta iti doresti.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#9 2008-12-04 18:49:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Leo a scris:

crys_ty_na a scris:

si eu n-am warn?  grater

am vazut ca ti a dat azi andreea pt ceva posturi multiple tongue

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.