|
Nu esti logat.
Fructe??#1 2008-12-04 02:25:12
fructe??as vrea sa stiu si eu ce bauturi sau alimente interactioneaza cu anticonceptionalele pt ca am inteles de la o prietena ca grefele si alcoolul ar diminua efectul antinconceptionalelor si nu stiu c sa cred... Offline #2 2008-12-04 03:07:37
Re: fructe??antibioticele interactioneaza cu antibebe si ceaiul de sunatoare si sucul de grefe(grefele) baute in canitati industriale. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2008-12-04 16:37:45
Re: fructe??daca bei un pahar de suc de gref (natural, nu cele din comert) sau portocale sincer nu cred ca influenteaza cu nimic. eu beau tot timpul iau ac de 4 ani si pana acum nu am avut nici cea mai mica pb...si nici alcoolul nu influenteaza...bine bine, cu moderatie...ca daca bei prea mult si ti se face rau si versi...atunci ar fi o problemuta... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #4 2008-12-04 16:42:36
Re: fructe??sa nu incurcam borcanele Offline #5 2008-12-04 16:50:26
Re: fructe??eu stiam ca citricele in general interactioneaza intr-o oarecare masura.... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-04 16:56:13Re: fructe??eu din cate am citit daca se consuma zilnic sub 250 ml de suc proaspat de grefe nu exista pericolul ca efectul ac sa scada. Peste aceasta cantitate...oficial nu s-a demonstrat in ce masura si in ce fel ar interactiona sucul de grefe cu ac dar eu una nu as vrea sa aflu pe pielea mea Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2008-12-04 16:57:08
Re: fructe??mai, eu n-am sarit la gatul nimanui Offline #8 2008-12-04 17:08:59
Re: fructe??stiu ca nu ai sarit la gatul nimanui, oricum nu ma supar atat de repede , doar ca nu mi-a placut exprimarea cu borcanele...poate nu e genul meu Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|