|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-12-04 12:29:38
intrebareiau anticonceptionale de mai bine de un an si pana acum ,in periada de pauza,am avut ciclul intotdeauna cu o zi sau doua mai devreme decat data precedenta.de ex dc luna trecuta am avut pe 3 luna asta ar fi trebuit sa-mi vina mai devreme sau nu conteaza?acu sunt pe data de 4 si nu mi-a venit deci mi-a intarziat o zi cum ar veni Offline #2 2008-12-04 12:42:23
Re: intrebareMenstra trebuie sa vina in pauza, ea vine de obicei in acceasi zi A SAPTAMANII, deci la 28 de zile Offline #3 2008-12-04 13:24:13
Re: intrebarems pt raspuns.valoaREA PROLACTINEI o pot afla din analizele de sange? Offline #4 2008-12-04 13:26:57
Re: intrebaresi inca ceva ,crezi ca ar trtebui sa fac un test de sarcina? Offline #5 2008-12-04 18:54:12
Re: intrebarept valoarea prolactinei faci un test hormonal...nu iese la analizele obisnuite...dar in cazul tau ar merita facuta...si de obicei in a cata zi de pauza vine? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-05 10:37:23
Re: intrebarepai mi-a venit de ieri asa ca nu mai am dc sa-mi fac griji iar pt problema cu prolactina ast sa vad dc o sa se mai intample iar appoi cred ca o sa-mi fac un test hormonal cu toate ca la mine e cam greu ca nu am cu cine lasa copilul.oricum multumesc mult pt raspunsuri si SARBATORI FERICITE TUTUROR! Offline #7 2008-12-05 12:35:13
Re: intrebarecu placere happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-12-06 10:46:43
Re: intrebaretotusi sunt un pic nedumerita caci nu stiu in ce consta un test hormonal ,unde anume pot sa-l fac si ce se intampla mai exact?.dc stie cineva va rog sa-mi raspunde-ti! Offline #9 2008-12-06 11:37:32
Re: intrebareDozarile hormonale sunt analize care se fac din sange. Se masoara cantitatea de anumiti hormoni din sange pentru a determina daca exista sau nu dereglari. Din cate stiu eu se fac la aproapte toate laboratoarele de analize (cel putin la mine in oras asa e). Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2008-12-06 13:19:11
Re: intrebarebuna...daca iau pastile anticonceptionale se mai produce ovulatia? Offline #11 2008-12-06 13:33:53
Re: intrebaredaca le iei CORECT nu mai ovulezi... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-12-11 21:34:45
Re: intrebarebuna am si eu o intrebare .... nu este vb despre anticopcetionale e cu totu alta tema...am observat de la inceput saptamanii acestea ca atunci cand merg la baie si fac pipi am presiune si deodata parca se pune un dop si nu mai pot sa fac si cand ma ridic ma sterg si parca clitorismul e cam dezhidratat fata cum era inaint si dupa un moment simt ca iar vrea sa fac si parca ami vine sa fac pe mine...acum e joi si am inceput sa am o usoara usturime cand stau in picoare iar cand merg sa fac pipi ma usura usor si ma cam doare si cam din 5 in 5 minute ami vine sa merg la baie....oare am o infectie urinara si daca da ar fi cazu sa merg pt un control cva de genu... la ginecologie trebie sa merg sau unde?o da si acum ami simt si clitorismul umpic cam unflat.....va rog sa ami raspundeti la intrebare si sa ma sfatuiti cu ce ar trebui sa fac si incotro sa merg ca sa fac un control cva ....va multumes!!!! marry me bitch!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|