homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

Scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcina-2

#31 2008-12-31 14:10:21

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcina

freealy25 a scris:

buna seara ,fetelor! vroiam sa va spun ca si mie dr-ul meu mi-a zis ca ...imediat ce am un test de sarcina pozitiv sa fac bhcg si abia dupa aceea sa ma duc la el cu beta ...Zis si facut...mi-a zis ca bebe are sase sapt. si ne vedem pe 5 ian la eco cand va fi mai mare si-i va bate inimioara.Acum as mai avea o intrebare pt voi ...daca nu am greturi si pofte(doar dureri de sani care s-au si umflat) e normal? ca eu ma simt ok ...dar peste tot aud si citesc ca trebuie sa ai greturi si....nu stiu ce sa cred ....Va multumesc si va doresc muuulta sanatate!

numai 50% dintre femei experimenteaza greturi
eu nu am avut si nici nu am vomat, de aia am si luat 30 kg pana acum.......

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#32 2008-12-31 18:11:13

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

zi mersi ca n-ai greturi lol nici eu n-am avut big_smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#33 2010-07-30 13:50:31

elitana
New member
Inregistrat: 2010-07-03

buna la toata lumea...am nevoie urgent de un sfat,o incurajare....de 2 saptamani prezint semne de sarcina(balonati,dureri de sani,greata,voma,nidatie,cm trebuia sa0mi vina pe 27 si inca nu a venit).am facut test acum 2 zile si a iesit negativ,dar tot atunci obligata de imprejurari am facut si o ecografie intravaginala unde am vazut un punct mic negru,dar doctorita azis ca nu e nimic.e posibil asa ceva?la cate saptamani s-ar vedea un bb la o asa ecografie?...sincera sa fiu sunt foarte speriata,pt ca dupa aia am facut si o radiografie,tot obligata de imprejurari

#34 2010-07-30 14:08:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

la echo se vede cam la o saptamana de intarziere a menstrei. oricum, intai iese testul pozitiv, semn ca nidatia a avut loc si abia la aceva timp dupa aceea se observa saculetul la echo

Footer-ul board-ului