|
Nu esti logat.
Scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcina-2#31 2008-12-31 14:10:21
Re: scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcina
numai 50% dintre femei experimenteaza greturi There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #32 2008-12-31 18:11:13
Re: scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcinazi mersi ca n-ai greturi Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #33 2010-07-30 13:50:31
Re: scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcinabuna la toata lumea...am nevoie urgent de un sfat,o incurajare....de 2 saptamani prezint semne de sarcina(balonati,dureri de sani,greata,voma,nidatie,cm trebuia sa0mi vina pe 27 si inca nu a venit).am facut test acum 2 zile si a iesit negativ,dar tot atunci obligata de imprejurari am facut si o ecografie intravaginala unde am vazut un punct mic negru,dar doctorita azis ca nu e nimic.e posibil asa ceva?la cate saptamani s-ar vedea un bb la o asa ecografie?...sincera sa fiu sunt foarte speriata,pt ca dupa aia am facut si o radiografie,tot obligata de imprejurari Offline #34 2010-07-30 14:08:34
Re: scurgere ciudata in saptamana 5 de sarcinala echo se vede cam la o saptamana de intarziere a menstrei. oricum, intai iese testul pozitiv, semn ca nidatia a avut loc si abia la aceva timp dupa aceea se observa saculetul la echo Offline |
|