homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ziua de aparitie a menstrei

#1 2008-12-04 20:31:55

monica33
New member
Inregistrat: 2008-10-20

ziua de aparitie a menstrei

buna seara. Ma mai ajutati va rog cu o lamurire? Iau Novinette de 4 luni, si nu imi vine mereu in aceeasi zi de pauza. vine ori a 4-a ori a 5-ea zi, si uneori e mai mult maro inchis. E normal sa fie asa?De ex azi sunt in a 4-a zi de pauza si a venit putin de tot si maro. Ma panicheaza lucrul asta si imi e teama ca am ramas. Are panica asta legatura cu anti? Ca intainte eram mai calma.

#2 2008-12-04 20:50:49

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: ziua de aparitie a menstrei

daca le ai admistrat corect, nu ai nimic
poate nu sunt potrivite pt tine...fa un test de sarcina ca sa ti treaca panica tongue

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2008-12-04 21:01:17

monica33
New member

le-am administrat corect. +/- 20 minute. doar ca mai am uneori probleme cu burtica, dar nu cred ca am avut mai mult de 4 scaune moi pe zi.

#4 2008-12-04 22:15:19

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

daca nu ai depasit 4 scaune pe zi nu e problema . Si + /- 20 de minute nu inseamna ca ai intarziat ... deci din pct asta de vedere esti ok, tind sa cred ca organismul tau inca nu e obisnuit cu ele....
Ar fi cazul sa mergi inapoi la planning si sa discuti cu medicul tau. probabil ti le va schimba.

Vb lui maryu poti face un test de dimi cu prima urina , insa pt linistea ta. Eu zic ca e de la antibb si ar trebu schimbate, insa pt asta trebuie sa mergi la medic. smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-12-05 07:12:03

monica33
New member

multumesc de sfat. s-a transformat in menstra spottingul acela. Si am de gand sa merg la doctor, insa nu inteleg cine e indicat sa imi schimbe pastilele, un medic gine sau la un cabinet de planning? Intreb ca stiu ca Novinette au destul de putini hormoni ... cum pot fi sigura ca nu mi se da ceva care sa ma dea peste cap?
deci pana acu, 4 luni la rand, nu mi-a venit la aceeasi ora, si mai intai vine un fel de spotting care apoi se transforma in menstra a doua zi. sa continui cu novinette si sa iau de buna regula asta: in a 4-a zi spotting si apoi menstra si daca nu se transforma in menstra in per de pauza sa imi fac un test de sarcina? ca sincer sunt derutata. credeam ca daca iau anti, se face ciclul ceas: mereu in aceeasi zi, la aceeasi ora. ma insel?
inainte sa incep anti aveam ciclul neregulat si dna doctor de la planning mi-a spus ca anti regleaza ciclul si ma bucuram ca o sa am o metoda de verificare daca am ramas sau nu. insa se pare ca la mine tot asa e (ma rog acum am +/- o zi diferenta), si mi se pare ca nu mai pot fi sigura de nimic, si intru in fieacare luna in panica.
multumesc frumos si ma scuzati ca am scris ditamai povestea, insa chiar nu inteleg.

Ultima oara a fost editat de monica33 (2008-12-05 07:20:59)

Publicitate

loading...

#6 2008-12-05 08:00:47

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

monica daca vrei sa le schimbi mergi la un medic de planning!dar sincer nu vad de ce tonguet.ca menstra e maronie si nu vine in aceiasi zi?asa pateam si eu imi venea in a4a sau a a5a zi la inceput era maro apoi se transforma in menstra.chiar daca iei ac.nu e obligatoriu s aiti vina in aceiasi zi sora mea cand lua ii venea in zile diferite.eu sincer nu vad de ce s ale schimbi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-12-05 08:31:33

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

offtopic Lume noua ... evil bine ai revenit printre noi.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2008-12-05 10:32:28

monica33
New member

poi nu tin neaparat sa le schimb. nu stiam daca e bine cum imi vine si ma panicam in fiecare luna. smile

#9 2008-12-06 10:49:59

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

mai e cineva la acre ii ine menstra in ziua in care trebuie sa incepa a noua folie???
mie mi-a venit azi dimineatza si trebuie sa incep noua folie deseara pe la 22. si nu e  prima data cand mi se intampla asta....

#10 2008-12-06 11:29:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Clau mi s-a intamplat si mie sa imi vina in ziua in care trebuia sa incep noua folie. Insa, atata timp cat vine nu e nici o problema. Din diferite cauze, ziua in care vine se poate schimba.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.