|
Nu esti logat.
Ziua de aparitie a menstrei#1 2008-12-04 20:31:55
ziua de aparitie a menstreibuna seara. Ma mai ajutati va rog cu o lamurire? Iau Novinette de 4 luni, si nu imi vine mereu in aceeasi zi de pauza. vine ori a 4-a ori a 5-ea zi, si uneori e mai mult maro inchis. E normal sa fie asa?De ex azi sunt in a 4-a zi de pauza si a venit putin de tot si maro. Ma panicheaza lucrul asta si imi e teama ca am ramas. Are panica asta legatura cu anti? Ca intainte eram mai calma. Offline #2 2008-12-04 20:50:49
Re: ziua de aparitie a menstreidaca le ai admistrat corect, nu ai nimic În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2008-12-04 21:01:17
Re: ziua de aparitie a menstreile-am administrat corect. +/- 20 minute. doar ca mai am uneori probleme cu burtica, dar nu cred ca am avut mai mult de 4 scaune moi pe zi. Offline #4 2008-12-04 22:15:19
Re: ziua de aparitie a menstreidaca nu ai depasit 4 scaune pe zi nu e problema . Si + /- 20 de minute nu inseamna ca ai intarziat ... deci din pct asta de vedere esti ok, tind sa cred ca organismul tau inca nu e obisnuit cu ele.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-12-05 07:12:03
Re: ziua de aparitie a menstreimultumesc de sfat. s-a transformat in menstra spottingul acela. Si am de gand sa merg la doctor, insa nu inteleg cine e indicat sa imi schimbe pastilele, un medic gine sau la un cabinet de planning? Intreb ca stiu ca Novinette au destul de putini hormoni ... cum pot fi sigura ca nu mi se da ceva care sa ma dea peste cap? Ultima oara a fost editat de monica33 (2008-12-05 07:20:59) Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-05 08:00:47
Re: ziua de aparitie a menstreimonica daca vrei sa le schimbi mergi la un medic de planning!dar sincer nu vad de ce t.ca menstra e maronie si nu vine in aceiasi zi?asa pateam si eu imi venea in a4a sau a a5a zi la inceput era maro apoi se transforma in menstra.chiar daca iei ac.nu e obligatoriu s aiti vina in aceiasi zi sora mea cand lua ii venea in zile diferite.eu sincer nu vad de ce s ale schimbi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-12-05 08:31:33
Re: ziua de aparitie a menstreiLume noua ... evil bine ai revenit printre noi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-12-05 10:32:28
Re: ziua de aparitie a menstreipoi nu tin neaparat sa le schimb. nu stiam daca e bine cum imi vine si ma panicam in fiecare luna. Offline #9 2008-12-06 10:49:59
Re: ziua de aparitie a menstreimai e cineva la acre ii ine menstra in ziua in care trebuie sa incepa a noua folie??? Offline #10 2008-12-06 11:29:09
Re: ziua de aparitie a menstreiClau mi s-a intamplat si mie sa imi vina in ziua in care trebuia sa incep noua folie. Insa, atata timp cat vine nu e nici o problema. Din diferite cauze, ziua in care vine se poate schimba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|