homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament naturist

#1 2008-12-04 21:01:31

bia brasov
New member
Inregistrat: 2008-12-04

tratament naturist

sunt disperata.azi am facut eco mamara si mi-au gasit la ambii sani ,dar marimi diferite ,leziuni nodulare solide-aspect de fibroadenon,scor birads 4.3.marti am si programare la gine dar sunt terminata psihic si vreau sa aflu cat mai multe
poate sa -mi zica cineva un remediu naturist.si inca ceva oare ar trebui sa renunt la anticonceptionale?
multumesc

#2 2008-12-04 22:09:41

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: tratament naturist

bia brasov nu trebuie sa disperi , incearca sa te calmezi. Nu sunt doctor , nu stiu ce sa iti spun, insa incearca sa iti pui un pic de ordine in ganduri. Fati  o programare la ginecolog , si el iti va spune ce sa faci in continuare , si iti va da un tratament adecvat.
Il poti intreba si un tratament naturist. este chiar indicat sa urmezi tratamente naturiste in paralel ..

Multa bafta iti doresc si sa revii sa ne spui rezuatul smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3 2008-12-04 22:40:49

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

bia am si eu o rugaminte la tine...vreau si eu sa merg sa-mi fac o eco mamara imi poti si mie te rog cam cat costa aceasta eco ? Multumesc si multa sanatate.

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#4 2008-12-05 20:35:36

bia brasov
New member
Inregistrat: 2008-12-04

am facut ecograful la livada vulturului si costa 85 ron, integral dar daca mergi cu vreo trimitere de la vreun medic ginecolog sau chiar de familie am impresia ca e mai putin.eu am fost la dr.fleancu dar din ce am inteles si pe forum am inteles ca dr. dumitrescu ar fi cea mai buna la ora  actuala in materie de ecografie.
sfatul meu ar fi daca o faci sa mergi in primele zile dupa menstruatie .
sanatate multa si fii optimista

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.