|
Nu esti logat.
Tratament naturist#1 2008-12-04 21:01:31
tratament naturistsunt disperata.azi am facut eco mamara si mi-au gasit la ambii sani ,dar marimi diferite ,leziuni nodulare solide-aspect de fibroadenon,scor birads 4.3.marti am si programare la gine dar sunt terminata psihic si vreau sa aflu cat mai multe Offline #2 2008-12-04 22:09:41
Re: tratament naturistbia brasov nu trebuie sa disperi , incearca sa te calmezi. Nu sunt doctor , nu stiu ce sa iti spun, insa incearca sa iti pui un pic de ordine in ganduri. Fati o programare la ginecolog , si el iti va spune ce sa faci in continuare , si iti va da un tratament adecvat. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-12-04 22:40:49
Re: tratament naturistbia am si eu o rugaminte la tine...vreau si eu sa merg sa-mi fac o eco mamara imi poti si mie te rog cam cat costa aceasta eco ? Multumesc si multa sanatate. "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2008-12-05 20:35:36
Re: tratament naturistam facut ecograful la livada vulturului si costa 85 ron, integral dar daca mergi cu vreo trimitere de la vreun medic ginecolog sau chiar de familie am impresia ca e mai putin.eu am fost la dr.fleancu dar din ce am inteles si pe forum am inteles ca dr. dumitrescu ar fi cea mai buna la ora actuala in materie de ecografie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|