homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile luate in plus

#1 2008-12-05 00:33:59

clauss
New member
Inregistrat: 2007-12-12

pastile luate in plus

buna,

am si eu o intrebare pt voi. iau marvelon21 si dintr-o incurcatura, am ajuns sa iau doua pastile in continuare, peste cele 7 zile de pauza, adica din greseala am avut niste pastile in plus in folie si le-am luat in continuare fara sa imi dau seama.

va explic si cum am ajuns sa iau pastilele in plus ca sa nu intelegeti gresit ce am spus smile recent marvelonul a fost f greu de gasit, pana am reusit sa gasesc folii noi, am folosit pastilele dintr-o folie mai veche pe care o aveam si care o pastram de rezerva, mai foloseam din ea cand rataceam cate o pastila. din cauza ca lipseau din folie nu am putut sa o iau toata, am continuat cu o folie noua cand am gasit din nou la farmacie, dar deja luand pastile nu a mai trebuit sa iau toata folia...dar din reflex am mai luat inca doua zile in plus fara sa imi dau seama.

m-am ingrijorat putin si m-am gandit sa intreb daca faptul ca am luat pastile in plus poate sa imi deregleze ciclul si in primul rand daca afecteaza cumva protectia.

multumesc frumos

#2 2008-12-05 00:45:40

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: pastile luate in plus

stai linistita...nu sunt probleme...doar ca ai inceput pauza mai tarziu cu 2 zile...deci si menstra va veni mai tarziu cu 2 zile smile

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-12-05 08:41:17

clauss
New member

multumesc frumos, gata, m-am linistit:), dar mi-am dat seama de inca ceva: folia noua ar trebui sa o incep normal sau cu doua zile mai tarziu?

#4 2008-12-05 08:54:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca vrei ca ziua venirii menstrei sa fie asa, adica cu 2 zile mai tarziu, tine toata pauza de 7 zile.

Daca vreai sa pastrezi ziua venirii menstrei cum era inainte, scurteaza pauza cu 2 zile.

Ambele variante sunt corecte si sigure.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-12-06 10:37:57

clauss
New member

bine de stiut, multumesc frumos de raspuns

Publicitate

loading...

#6 2008-12-06 11:54:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cu placere.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.