homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - off-topic 46-138

#2604 2008-12-09 17:48:51

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Ce gandesti acum - off-topic 46

neatza smile

#2605 2008-12-09 17:52:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

oana_ sa imi spun si eu parerea....
din ce am vazut ca ai scris tu, mie nu mi se mai parea ca voi va iubiti. era doar puterea obisnuintei si era bine sa stii ca ai un "iubit"-nu conta ca e x, sau y, -conta ca se numeste "iubitul tau" si era bine sa il stii acolo.
sa stii ca ai cu cine iesi, ca ai pe cine suna, ca ai cu cine vorbi. dar nu il iubeai pe el ca persoana, il iubeai pe el ca rol pe care il juca in viata ta.
cred ca e mai bine asa, mai bine singura, decat singura intr-o relatie.
puss
acum sa nu iei ca litera de lege ce am spus eu, pentru ca nu stiu de cand erati impreuna, nu stiu cum a decurs relatia, eu doar am prins "faza finala' ca sa spun asa....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2606 2008-12-09 17:52:43

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

neatza rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2607 2008-12-09 18:01:33

andrulina
Addicted member

lol

#2608 2008-12-09 18:01:44

skumpi
Vizitator

oana_ a scris:

am ajuns la un comun acord k ramanem prieteni,ca relatia asta nu are niciun viitor si vorba lui "nu tragem amanadoi la aceeasi caruta "
sper din tot sufletul sa fiu puternica si sa il uit repede repede.si sa nu ies unde e si el si grater de ce ma simt rau?nicicum nu-i bine,nici cu el nici fara el sad
help fetele,un sfat ceva sad skumpi pe tine vreau sa te aud lol adik sa vad ce imi scrii.

oana , sincer mie mi se pare cel mai bine... el are alte prioritati acum...nu esti u pe primu loc la el, si nu in sensu ala....cume  la tine de exemplu ca ai bacu...intr`un sens mai urat nu`mi gasesc acum cuvintele da stii u la ce ma refer !
Daca nu a mers atata vreme dc crezi k o sa mearga acum ? ati facut 2 incercari...nu merge...ba e mai rau n`are rost...trb sa stii cand sa te opresti
Nu ti`e bine fara el k esti obisnuita sa stii ca ii el acolo... ca ai un iubit asa cum e el..cu bune si rele` !
Sa mai am 18 ani `nas mai afce aceleasi greseli...am tras si noi/eu de fosta relatie tot in speranta ca va fi mai bine...ca de data asta va fi okey...ei nu a fost sa fie si la un moment dat am zis STOP...decat cu el sa ma cert zi de zi mai bine singura...ia sa ma gandesc eu un pic si la sanatatea mea ca m`am gandit destul la NOI... zis si facut...normal k e greu la inceput...ai vazut si data trecuta cand v`ati desp...dar dupa cateva zile se dimuneaza "durerea"
Concentreaza`te pe scoala ca asta`i cel mai important acum...sa intri la facultatea care ti`o doresti si o sa vezi lucrurile mnai diferit mai incolo....sunt sigura ca peste cateva luni os a`ti amintesti si o sa razi ce prostuta ai fost ca ai tot ramas in relatia asta si i`ai acordat mii de sanse ! la faza ce a facut`o cu discoteca...pai il scuipam in gura neutral Nu stie baiatu ala ce inseamna sa respecti o fata, cum trb sa te comp cu o fata...el are implementate ideile de cartier....aia`i baza pt el !
Capu sus si iti gasesti u rpd pe cineva care sa te ajute sa treci peste ca e mult mai ushor cu cineva lg tine`
Inca o data...f bine ati facut...nush cine a fost cu ideea da e cea mai buna`

Publicitate

loading...

#2609 2008-12-09 18:08:27

andrulina
Addicted member

capcaun a scris:

pokemon a scris:

io ma tot uit pe forum...
ce de-a fete cu probleme in relatie...or fi de vina sarbatorile? o fi ceva cu stelele? ce-o fi?

eu am zis k e ceva cu astia casatoriti... k la nici 2 zile cum am aflat de niste prieteni k is pe cale de divort....stand la coada sa'mi fac abonam la metrou, aud o tipa (ft draguta, n'as fi zis k e mama) cum isi ameninta sotul k in ziua cu pricina isi ia copilul si pleaca, iar el sa ramana cu fufele lui neutral

atunci gata renunt la ideea de a ma casatori mai devreme lol

#2610 2008-12-09 18:08:47

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

ma tot gandesc in ultimul timp..si cred k si pentru noi ar fi cel mai bine asa neutral
atata nevoie as avea in momentele astea de el..de o vorba buna,sa ma sustina putin..dar vad ca el e tare nepasator sad dupa ce  ca toata ziua ma kinui cu bunica..tot el se asteapta sa il sun  :f?rbannad:  ueeeii..de parca nu mi-ar fi de ajuns nervii facuti de bunica.. neutral
poate o sa ma gasiti mai inkolo pe la nebuni  roll  roll

Ultima oara a fost editat de b_oana (2008-12-09 18:09:58)

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#2611 2008-12-09 18:09:43

pokemon
Diamond member

b_oana, dar tu i-ai cerut ajutorul?

#2612 2008-12-09 18:12:33

andrulina
Addicted member

moaa dar toate avem cate o nemultumire....cred ca si daca nu sunt pb noi tot gasim ceva

#2613 2008-12-09 18:12:33

b_oana
Hero member

pokemon a scris:

b_oana, dar tu i-ai cerut ajutorul?

da am vb cu el,i-am spus k mi-e greu..si imi spune ca nu prea are cand sa ma sune,k nu are de pe ce..abureli din astea! si de venit la spital nici nu e vb..k cica el nu suporta spitalele neutral :f?rbannad:  si tot el face pe desteptul si intereseantul..k de ce stau numai eu?..pai daca numai eu pot!! sa o lasa pe mama,care e operata? neutral
mai bine nu ma gandesc..si astept sa isi mai revina bunica inainte sa stau de vb ff serios cu el neutral sad

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!

#2614 2008-12-09 18:12:41

pitzipoank
Insomniac member

eu merg sa fac o baita si sa ma aranjez.. k mergem la meci la un prieten...
oare ce sa luam pt un pusti de 7 ani?? ceva dulce o fi bine??  :f?rbryllad:

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#2615 2008-12-09 18:13:46

pokemon
Diamond member

b_oana, atunci nu stiu ce sa spun...
pitzi, luati ceva dulce si ceva sarat.... smile
distractie placuta!

#2616 2008-12-09 18:13:51

andrulina
Addicted member

un suc si ceva dulce

#2617 2008-12-09 18:13:57

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

Ceva dulce e ok, sau o jucarie..

#2618 2008-12-09 18:15:51

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

poke,skumpi.mi-ati spus exact ceea ce aveam nevoie sa aud.aveti dreptate nu e iubire,e obisnuinta si ideea ca am pe cineva cu care sa vb,cu care sa ies.
incerc sa fiu puternica.ms mult pt sfaturi puss m-ati facut sa ma simt mai bine.

expect the worst , hope for the best!

#2619 2008-12-09 18:16:52

pokemon
Diamond member

gata-s carnatiiiiiii big_smile

#2620 2008-12-09 18:17:46

pitzipoank
Insomniac member

v-am pooopat  puss
see u later aligator lol

#2621 2008-12-09 18:17:50

b_oana
Hero member

oana_ a scris:

poke,skumpi.mi-ati spus exact ceea ce aveam nevoie sa aud.aveti dreptate nu e iubire,e obisnuinta si ideea ca am pe cineva cu care sa vb,cu care sa ies.

incep sa cred k asta e si la noi neutral
dar vad ca in ultimul timp e si nesimtira neutral
oana_ o sa fie bine pusspuss

#2622 2008-12-09 18:18:04

skumpi
Vizitator

oana...si ziceai ceva cand v`ati impacat ca o macar nu o sa fii singura de sarbatori da gandeste`te ca mai ales de sarbatori el o sa se imbete iar, o sa se distreze cu prietenii tot nu ar fi fost bine
si decat sa`ti strice in halu asta sarbatorile mai bine SINGURA...
capu sus...n`ai pierdut nik... o sa`si dea el pumni in cap mai incolo k nu a stiut sa te aprecieze`...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.