homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - off-topic 46-179

#3383 2008-12-10 16:07:52

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: Ce gandesti acum - off-topic 46

animalutza a scris:

pfuu ce de-a lume noua. 'na ziua. sunt cu capu azi.
a venit iubi sa mergem la masa...am mers in mall. la parter farmacie. imi aduc aminte ca tre sa cumpar pilule. intru cu el in farmacie..o tanti mestereau pe acolo cutiile cu medicamente, eu ma pun sa stau la rand. si numa zice "spuneti va rog". eu....nik..stau ca vaca big_smile apoi zic as vrea o folie de.....si pauza smile) ma intorc repede spre iubi intreb ce pastile iau...el zice "rigevidon" eu zic ' nu, ca park luam altele la 10 si ceva de ron"...zic lu tanti ca am un lapsus big_smile ma cheama la ea, deschise un sertar arata toate felurile de pilule si incepe " jeanine, diane, rigevidon etc etc etc"...si eu zic " nu stiu..." smile) park erau altfel...ii zic multumesc si plec big_smile am sperat sa gasesc acasa folia veche da de unde..si iubi numa rigevidon zicea...pove si colegei si zice si ea ' parca  erau ceva cu R"....mama masii ca ma duc diseara sa iau...da la alta farmacie big_smile

Pfoai, mai rau decat tipa care ia ac. o zi da, una nu. rotfl

#3384 2008-12-10 16:08:01

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

andreea stai lin ca o sa discutati cand o sa se linisteasca apele.
skumpi crede-ma ca am ramas si eu uimita...nu sti ca am dormit vreo 2 ore juma da cam aiurea si eram buimaca cand o venit iubi ...crek de asta..duamni...n-am patit  niciodata asa

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3385 2008-12-10 16:10:06

green_fairy
Platinum member

smile) nu nu ca eu stiu cum se iau..asta inca nu am uitat ..da nu stiu ce o fost cu mine azi ca tare distrata am fost

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3386 2008-12-10 16:10:18

skumpi
Vizitator

mai sa stii k in ultima vreme mai am si eu lapsusuri...ma si sperie chestia asta....acuma intr`o zis nu am stiut cum le zice la "colanti" tot le ziceam iegari de aia...care se poarta vara...cum am eu aia albi ... numa nu`mi venea...la care iubi ; colanti.... daaaaaa daa... aia yikes geeez`  poate`mi pierd memoria lol Doamne fereste ca am stocate info importante rotfl

#3387 2008-12-10 16:10:24

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

heimdall a scris:

Fantezii cu Mizil, Peris, Lehliu Gara ? (sper ca nu supar pe cineva)

rotfl  rotfl  rotfl

Publicitate

loading...

#3388 2008-12-10 16:10:28

Vladu'
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Il scot la licitatie pe doctor-s.

Initial, o saorma!

Incepeti!

#3389 2008-12-10 16:10:51

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

skumpi a scris:

andreea_andy2 a scris:

skumpi a scris:

andreea imi pare rau
pareati un cuplu stabil sad
poate mai e o sansa de impacare...
da el stie dc te`ai desp de el ? nu a incercat macar sa te imbune putin ? nush` sa se gandeasca s ase schimbe...sa fie mai afectuos ? a renuntat asa` usor ? neutral

Eram un cuplu stabil skumpi. Acum ... nu stiu ce sa zic de sansa de impacare ... decizia asta a fost una la nervi. Si am luat-o amandoi. Cand s-or mai calma lucrurile ... o sa vedem ce-o mai fi. A incercat sa se schimbe, insa nu suficient.

SonneAle a scris:

se zice ca ce nu te omoara, te face mai puternic smile  head up! smile   imi place optimismul tau puss

Pai ce sa fac Ale. Daca eu nu ma incurajez, nu are cine sa o faca.

eh...poate acum o sa se schimbe suficient daca nu vrea sa te piarda`
eu zic ca o sa va linistiti si o sa discutati... o sa fie bine smile puss

aia zic si eu smile   discutati cand s-or mai calma putin apele, dar nici prea mult timp s anu lasati intre voi...
bafta!  sa fie asa cum iti doresti smile

iar imi scot filme smile   am ramas singurica sad

There ain't no sunshine now that he's gone

#3390 2008-12-10 16:11:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

skumpi a scris:

mai sa stii k in ultima vreme mai am si eu lapsusuri...ma si sperie chestia asta....acuma intr`o zis nu am stiut cum le zice la "colanti" tot le ziceam iegari de aia...care se poarta vara...cum am eu aia albi ... numa nu`mi venea...la care iubi ; colanti.... daaaaaa daa... aia yikes geeez`  poate`mi pierd memoria lol Doamne fereste ca am stocate info importante rotfl

fa-i un back up wink rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3391 2008-12-10 16:11:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Vladu' a scris:

Initial, o saorma!

Incepeti!

nicolle, scoate ciocolata aia pentru zile negre lol

#3392 2008-12-10 16:11:24

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Am reusit sa inghit un mar 20 de minute ... Poate nu o sa-mi mai fie atat de rau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3393 2008-12-10 16:11:33

skumpi
Vizitator

diseara`i meciu...ooo  majoreta   majoreta   majoreta

#3394 2008-12-10 16:12:07

doctoru-s
New member

haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fiorentina

Pentru a fi un bun soldat in timp de razboi,trebuie sa urasti. Daca nu urasti din adancul inimii,nu poti ucide. Ura e cea mai mare sursa de energie dintr-o fiinta omeneasca.

#3395 2008-12-10 16:12:40

Vladu'
Full member

rotfl

#3396 2008-12-10 16:13:09

doctoru-s
New member

da oare mutu gol ?

Pentru a fi un bun soldat in timp de razboi,trebuie sa urasti. Daca nu urasti din adancul inimii,nu poti ucide. Ura e cea mai mare sursa de energie dintr-o fiinta omeneasca.

#3397 2008-12-10 16:13:17

skumpi
Vizitator

nicolle_rox a scris:

skumpi a scris:

fa-i un back up wink rotfl

apoi sa stii lol
eventual o sa iau ceva` spiru`.. sau Memo + ca nush cum o sa dau randament in sesiune`  roll poate ma trezesc cu lapsusuri la examen ca m`o batut D`zeu lol

#3398 2008-12-10 16:13:21

green_fairy
Platinum member

iubi imi tot zicea ca nu is nebuna ca imi venea sa si plang acasa smile) si eu am nevoie de info din cap...incepuse sa ma intrebe cum il cheama unde sta big_smile

#3399 2008-12-10 16:13:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sper sa fie bine fetelor ... insa dupa cum au decurs lucrurile aseara ... ma cam indoiesc. O sa vedem ce-o sa fie.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3400 2008-12-10 16:13:36

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

heimdall a scris:

Vladu' a scris:

Initial, o saorma!

Incepeti!

nicolle, scoate ciocolata aia pentru zile negre lol

cedez un rom cel mare rotfl

o data...
de doua ori...

rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3401 2008-12-10 16:13:50

skumpi
Vizitator

doctoru-s a scris:

da oare mutu gol ?

in propria poarta probabil rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.