homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - off-topic 46-61

#1141 2008-12-07 16:12:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Ce gandesti acum - off-topic 46

lucia05 a scris:

GreenBubbles a scris:

lucia05 a scris:

link-ul ala duce aiurea. mare canisa daca nu si-a luat un domeniu si gazduire proprie! smile

da,mare!dar vad k tu te incapatanezi sa-mi demonstrezi k nu e buna canisa,cu tot felu d comentarii aiurea... oricum sunt the best!pana la urma ce conteaza siteu asa mult?ei nu prea se pricep laasa ceva,banuiesc k ii ajuta cineva cu siteul. conteaza ce fel d caini au!si dak te-ai uita la masculii lor (cei p kre ii dau la imperecheat in special) si vedea k toti sunt testati si k majoritatea sunt "free" la toate bolile.cel putin masculu kre a contribuit la aceasta monta (private dancer) e free la toate.
am vazut si canise cu niste site-uri super frumoase,si am ramas socata cand am vazut ce faceau cu cainii.un exemplu ar fi k ii hraneau numai cu mancare bruta (carne d pui sau d vita,negatita,nu nimic...ci aruncta asa in botu lor direct cum au scos-o din ambalaj...)...dar aveau site frumos!asta conteaza sau...? think again smile

incercam sa iti explic ceva, nu vrei sa intelegi si pui problema asa....sa te ajute Dumnezeu sa ai noroc si sa ai un caine sanatos! insa habar nu ai tu cate stim noi , astia de ne invartim prin lumea asta...
si pentru ca intri pe un teritoriu virgin pentru tine - hranitul animalelor - think again tu la chestia asta: cainele - carnivor - sistem digestiv dedicat - hrana industriala cu continut mare de cereale : explica-mi atunci ce este gresit

si apropos de site-uri si aici e chestie de marketing...prin urmare cine se respecta....

plus, stiai ca cel mai mare numar de pedigree false provine din ungaria?

testele alea de care vorbesti tu, pot sa le trec si eu pe site. ai idee ca marea majoritate a acelor teste se fac numai in anglia, ca pretul unui test este de la 2500 de lire sterline in sus si ca este enorm de reu sa trimiti proba de sange ca sa nu mai spun cainele pana in anglia datorita conditiilor vamale? asa ca iti spun eu: nu prea exista cu adevarat testele alea. plus ca testele alea, si daca ar fi, nu iti garanteaza decat inexistenta unor boli cu ransmitere genetica la parinti, dar daca sunt din alea care sar peste o generatie ce faci?

si repet, incercam sa iti spun care sunt acele intrebari pe care trebuie sa le pui unui crescator si acele lucruri pe care ar trebui sa le stii tu despre viitorul tau animalut.

multumesc,deja m-a ajutat Dumnezeu. mie mi se pare o idiotenie sa hranesti cainele doar cu asa ceva.eu o sa-i dau la al meu numai boabe,si eventual si altceva dak ma mai sfatuieste crescatorul.
ce incerci sa faci spunandu-mi k cele mai multe pedigree-uri false vin din ungaria?n-o sa ma razgandesc.oricum aceasta rasa nu exista in romania.e un singur mascul din rasa asta,dar nu are femela pt facut pui.si inca un caine,tot de la aceasta canisa cumparat,dar nush unde locuieste.asa k doa din ungaria il puteam lua.in finlanda mai sunt crescatori,dar e lung drumu.ca sa nu zic d anglia. si avand in vedere k oamenii astia cu asta se ocupa,nu isi permit sa nu le faca testele alea.ce interes ar avea sa minta?ei iubesc animalele si nu-si bat joc d ele. doamna a scris o groaza d carti despre leonbergi,si domnul este presedintele asociatiei maghiare de protecti a animalelor.crezi k isi permita sa minta?! nu,nu isi permite.si dak chiar exista boli genetice,inseamna k nimeni nu are cum sa stie de ele,dak testele nu le garanteaza. asa k niciodata nu poti stii 100% .
ce ridicola esti cu siteu ala!ce importanta are?p mine sincer nici nu m-a interesat. conteaza k puii,cainii sa fie sanatosi!si ai vazut cate rezultate au? sau...ce crezi,k si acolo mint? lol k is false diplomele? lol sau k poate arbitrii aia erau niste idioti? lol
mersi de .."amabilitate",dar stiu ce intrebari trebuie puse,eu le-am pus deja si oricum avand in vedere k cu asta se ocupa din 1996,dak am omis vreo intrebare,o sa-mi spuna tot ce am nevoie.plus k pastrez legatura cu ei,in caz k nu ma descurc cu ceva.

te-ai gandit vreodata k poate si d canisa ta se zic lucruri neplacute?sau k poate cineva nu e multumit?sper sa nu fie asa...dar oricum...acesti oameni sunt recunoscuti cel putin in ungaria...lucru p kre nu l-as putea zice de alte canise din romania.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1142 2008-12-07 16:13:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ziceti-mi si mie ce as putea sa-i cumpar sorei austriacului...tinand cont ca nu m-a suportat niciodata si e socata ca ma duc de sarb acolo...dar trebuie sa fiu o ,,romanca corecta,,?? are 60 de ani ,,tanti,,

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1143 2008-12-07 16:15:13

skumpi
Vizitator

claudia78 a scris:

skumpi a scris:

e duminica si plictiseala...ce ai vrea clau ? wink

ce as vrea skumpi??? sa merg la Cavnic hjarta

tu diplomata ca intotdeauna big_smile
pai hai la Cavnic numa am inteles k nu prea mai e zapada... decat f putina si nu cred ca a nins`

#1144 2008-12-07 16:15:47

skumpi
Vizitator

hey poke puss

#1145 2008-12-07 16:15:53

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Green mama ! calm,calm !
suntd e acord cu Lucia intr-o singura chestie ! sa iti izloezi catelul pana nu se termina intreaga schema de vaccinare ! stiu pe pielea mea cum a facut schnauzzerul meu parvoviroza si cat de aproape a fost sa moara....
puss

Publicitate

loading...

#1146 2008-12-07 16:16:20

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

claudia78 a scris:

stiu f bine fetelor ca nu sunteti noi in sensul acela...ci "lume noua" ca nu ati intrat de multa vreme !
puss

dap

#1147 2008-12-07 16:16:49

GreenBubbles
Insomniac member

ce m-as duce la tata la cabana...e in poiana marului si cik din noiembrie e zapada acolooooo

#1148 2008-12-07 16:17:24

claudia78
Insomniac member

skumpi a scris:

claudia78 a scris:

skumpi a scris:

e duminica si plictiseala...ce ai vrea clau ? wink

ce as vrea skumpi??? sa merg la Cavnic hjarta

tu diplomata ca intotdeauna big_smile
pai hai la Cavnic numa am inteles k nu prea mai e zapada... decat f putina si nu cred ca a nins`

adica? cum diplomata ca-ntotdeauna??? chiar mai e topicul ala cu ce parrere ai despre mine? big_smile
mi-e dor de CAVNIC.nu am mai fost de prin iunie.Dar probabil vom merge intre sarbatori,stii...de acolo sunt marea majoritate a rudeniilor sotului meu

#1149 2008-12-07 16:18:14

skumpi
Vizitator

in plm cu netu asta d kkttttttttttttttt

#1150 2008-12-07 16:18:45

claudia78
Insomniac member

skumpiiii puss
calm....

#1151 2008-12-07 16:18:53

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

skumpi a scris:

in plm cu netu asta d kkttttttttttttttt

idem ... merge ca melcu`

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#1152 2008-12-07 16:19:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

zapada...ati zis zapada....?
ce frumos hjarta

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1153 2008-12-07 16:20:10

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

si mie imi merge netul prost....

si nu-mi da nimeni nici un sfat la intrebarea mea....offff ce rele sunteti...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1154 2008-12-07 16:20:23

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

pokemon a scris:

zapada...ati zis zapada....?
ce frumos hjarta

daaaa
vreau sa ningaaa

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#1155 2008-12-07 16:21:11

claudia78
Insomniac member

majoreta  majoreta  majoreta

#1156 2008-12-07 16:21:25

GreenBubbles
Insomniac member

claudia78 a scris:

Green mama ! calm,calm !
suntd e acord cu Lucia intr-o singura chestie ! sa iti izloezi catelul pana nu se termina intreaga schema de vaccinare ! stiu pe pielea mea cum a facut schnauzzerul meu parvoviroza si cat de aproape a fost sa moara....
puss

eu sunt calma clau  kram  nush ce urmareste ea...zicandu-mi k din ungaria is celemai false pedigreeuri.eu dau p cainele asta 1100 de euro,am gasit d vanzare si cu 500 de euro sau chiar mai putin.si nu am vrut sa iau!pt k asa un caine cu un pret asa mic nu-mi inspira incredere!ei cer atata pt k isi cunosc cainii si..."calitatea" lor dak e sa zic asa tongue
dak ei au zis o ora p zi,asa va fi.nu-l pot tine doar in casa.mai ales k la 6 luni se da ultimu vaccin,cel anti-rabic cred.cum sa stea 6 luni doar in casa?nu-i face bine.
un bebelush il tii doar in casa pana la ultimu vaccin?il scoti afara cu carucioru,chiar dak numai 1 minut.

#1157 2008-12-07 16:21:27

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

'na ziua. fusai cu iubi in carrefour am cheltuit bani big_smile am luat infuzor de ala de ceai ca ne-am luat niste pungute ieri de la carturesti, dulceata de castane cu vanilie...si o gramada de chestii. mai tz ma duc la mall sa vad de o bluzita. acu ma relax si beau un ceiuc big_smile...numa ploua de azi noapte la is

Ultima oara a fost editat de animalutza (2008-12-07 16:50:35)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1158 2008-12-07 16:22:42

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Green, ma bucur ca nici nu ai cainele si esti deja mare cunoascatoare in ale chinologiei.
nu, nu incercam sa te fac sa te razgandesti, chiar aveam intentii bune dar , ma rog...nu mai are sens!
problema este ca eu activez in domeniul protectiei animalelor, voluntar, si stiu multe. si exista o mare diferenta intre imagine si ce sta in spatele ei.
si nu ca ar avea breo importanta ca iti spun asta dar despre canisa mea nu a comentat nimeni nimic iar mai mult de jumatate din puii nascuti la mine sunt in strainatate, in canise de acolo, si participa in concursuri afara cu rezultate bune...imagineaza-ti ca inseamna niste ani de munca, niste nopti de studiu si stiam despre ce vorbeam.
succes!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1159 2008-12-07 16:23:13

claudia78
Insomniac member

Green ai fost tare cu faza cu bebelushul  buga
cool
ok,ai dreptate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.