homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - off-topic 46-92

#1730 2008-12-08 14:59:56

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Re: Ce gandesti acum - off-topic 46

ce faceti fetele?
eu sunt atat de posomorata. mi s-au inecat toate corabiile! sad

#1731 2008-12-08 15:03:33

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

de ce Felicia?

#1732 2008-12-08 15:04:29

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

salut fetele! how are you? la mine in italia azi e sarbatoare nationala.. si deci e ca o duminica smile

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1733 2008-12-08 15:07:20

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu mai am 3 variante la mate..off matematica asta,o uraaaaaasc

expect the worst , hope for the best!

#1734 2008-12-08 15:07:25

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

noroc ca am facut de ieri papa pentru acasa...
inainte, cand traiam singura mancam mai putin... nu prea imi gateam si mancam ce si cand apucam...adica mai nimic...acu daca am pentru cine gati si fac papa bun, nu se poate sa nu mananc si eu, chiar daca nu mi-i foarte foame sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#1735 2008-12-08 15:07:39

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

salut .. ce stare de oboseala am..parca ar fi miezul noptii , nu mijlocul zilei .  mornincoffee

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#1736 2008-12-08 15:10:14

little_bunny
Hero member

ioana_4 a scris:

de ce Felicia?

am avut o discutie cu iubitul meu aseara si parca nu mai am chef de nimic. nici la job nu am fost.
l-am intrebat daca are de gand sa ma ceara vreodata de sotie si mi-a zisa nu are fata de om care sa se casatoareasca, ca e prea tanar.
apoi mi-am dat seama ca noi nu suntem un "cuplu". nu petrecem sarbatorile in familie ci separat. fiecare cu familia lui.  sad asa a fost mereu si suntem de 2 ani si ceva
mi-a zis ca el nu stie sa-si exprime sentimentele fata de mine si ca trateaza superficial, lucruri care pt mine sunt importante. ca nu ma merita si ar fi mai bine sa-mi gasesc pe cineva care stie cum sa se comporte cu mine grater

#1737 2008-12-08 15:12:28

ioana_4
Diamond member

FeliciaM a scris:

ioana_4 a scris:

de ce Felicia?

am avut o discutie cu iubitul meu aseara si parca nu mai am chef de nimic. nici la job nu am fost.
l-am intrebat daca are de gand sa ma ceara vreodata de sotie si mi-a zisa nu are fata de om care sa se casatoareasca, ca e prea tanar.
apoi mi-am dat seama ca noi nu suntem un "cuplu". nu petrecem sarbatorile in familie ci separat. fiecare cu familia lui.  sad asa a fost mereu si suntem de 2 ani si ceva
mi-a zis ca el nu stie sa-si exprime sentimentele fata de mine si ca trateaza superficial, lucruri care pt mine sunt importante. ca nu ma merita si ar fi mai bine sa-mi gasesc pe cineva care stie cum sa se comporte cu mine grater

aiurea fazele.. dar de ce nu petreceti sarbatorile impreuna? sau macar o zi la unii dintre parinti, alta zi la altii? el cati ani are? multi baieti se feresc de casatorie ...

#1738 2008-12-08 15:12:36

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Buna Gugulik, mary papusica!
Pfuai, iar tre' sa cobor ca am uitat sa intreb ceva. Offff... ce proasta sunt!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1739 2008-12-08 15:19:08

little_bunny
Hero member

ioana_4 a scris:

FeliciaM a scris:

ioana_4 a scris:

de ce Felicia?

aiurea fazele.. dar de ce nu petreceti sarbatorile impreuna? sau macar o zi la unii dintre parinti, alta zi la altii? el cati ani are? multi baieti se feresc de casatorie ...

mereu am facut sarbatorile separat. are 26 de ani
acum mi-a zis sa merg de craciun la el dar stiu ca a facut-o pentru ca i-am zis eu. revelionul oricum il faceam impreuna, dar sarbatorile celelalte le facem "fiecare cu familia lui"
anul acesta mama lui m-a invitat de paste la ei iar el i-a zis mamei lui si eram si eu prezenta ca nu vin. si oricum el face invitatiile si cheama pe cine vrea el grater

#1740 2008-12-08 15:22:36

ioana_4
Diamond member

Felicia, dar de ce nu te vrea acolo cu familia lui de Craciun? asta nu inteleg.. credeam ca nu te intelegi cu ai lui, dar din moment ce mama lui a facut invitatia si el a raspuns negativ in locul tau.. foarte urat mi se pare gestul.. l-ai intrebat de ce prefera sa fiti fiecare cu familia lui de sarbatori?

#1741 2008-12-08 15:22:43

Soleil
Addicted member

Felicia...eu iti stiu povestea de atunci cu plata chiriei...dar tu ai ales sa ramai langa el stiind ca lucrurile sunt asa cum sunt...pe mine una nu ma mira comportamentul lui...oricum, tine numai de tine sa vezi ce faci mai departe

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1742 2008-12-08 15:25:32

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

puss ...feli ....nu mai fi supi ...poate e mai bn k ti-a zis acum ...abea nu mai pierzi niste ani langa el .... kram
salut mary....

..be the best ...fuck the rest smile))

#1743 2008-12-08 15:26:46

little_bunny
Hero member

ioana_4 a scris:

Felicia, dar de ce nu te vrea acolo cu familia lui de Craciun? asta nu inteleg.. credeam ca nu te intelegi cu ai lui, dar din moment ce mama lui a facut invitatia si el a raspuns negativ in locul tau.. foarte urat mi se pare gestul.. l-ai intrebat de ce prefera sa fiti fiecare cu familia lui de sarbatori?

cu mama lui ma inteleg foarte bine. mi-a zis ca ii pare rau ca s-a purtat foarte urat atunci.
sarbatorile se fac in familie. asa imi zicea.  eu inteleg ca el nu ma considera familia lui desi zice ca ma iubeste si de aia nu vrea ..nu stiu

Ultima oara a fost editat de FeliciaM (2008-12-08 15:27:33)

#1744 2008-12-08 15:27:33

Jessie
Platinum member

Cum adica te iubeste si de aceea nu vrea? Nu inteleg!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1745 2008-12-08 15:28:26

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Jessie a scris:

Buna Gugulik, mary papusica!
Pfuai, iar tre' sa cobor ca am uitat sa intreb ceva. Offff... ce proasta sunt!

ce imi place cum imi zici big_smile rodnar

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1746 2008-12-08 15:29:42

little_bunny
Hero member

Jessie a scris:

Cum adica te iubeste si de aceea nu vrea? Nu inteleg!

nu ma vrea langa el( poate) pt ca nu ma considera familia lui desi zice ca ma iubeste

#1747 2008-12-08 15:29:57

Soleil
Addicted member

am destul de lucru, dar nu mai am chef...vreau acasa...vreau liber...vreau odihna...

voi credeti ca exista jobul perfect? sau in lipsa lui, cum e mai bine, sa-ti placa ce faci, dar sa nu te intelegi deloc cu colegii sau sa te intelegi extraordinar cu ei, insa munca pe care o faci sa-ti displaca profund? sad

Thé à la menthe hjarta

#1748 2008-12-08 15:30:51

Jessie
Platinum member

puss  Pai asa esti, mary! Pe bune, cand te-am vazut atunci imi venea sa te iau in brate sa te trag de obrajori exact ca pe o papusa. smile Ti-am zis eu ca esti dulcica tare! Si cand mai vii pe aici sa imi zici sa te mai vad, da?  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.