|
Nu esti logat.
Ca sa ramai insarcinata.........#1 2008-12-05 14:47:24
ca sa ramai insarcinata.........pentru a ramane insarcinata,.cand ai contact sexual si el se termina in tine dar tu nu te termini deodata k el(nust cum sa zic)atunci e posibil sa nu ramai?? Offline #2 2008-12-05 14:52:06
Re: ca sa ramai insarcinata.........nu conteaza daca va terminati deodata sau nu. daca el ejaculeaza in tine si nu v-ati protejat exista riscul ca tu sa ramai insarcinata. Offline #3 2008-12-05 14:52:37
Re: ca sa ramai insarcinata.........Daca te afli in perioada fertila, poti ramane chiar daca nu termini si tu o data cu el. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-05 15:00:51
Re: ca sa ramai insarcinata.........bine nu mai deschid...scrz...sunt noua pe aici...totusi imi poti explica ce e perioada fertila??eu am fost luata antic de4 zile si dupa sa term din gresala...si nust ce sa fac...tot imi pun intrebarea oare am ramas? Offline #5 2008-12-05 16:38:52
Re: ca sa ramai insarcinata.........orgasmul nu are nici o legatura cu sarcina....nu avem d eunde s astim daca ai ramas sau nu.un test de sarcina la 3 saptamani d ela contactul cu risc poate s ate lamureasca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|