homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce nu se elibereaza ac fara prescriptie medicala?-2

#20 2008-12-05 15:54:47

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: de ce nu se elibereaza ac fara prescriptie medicala?

eu nu am auzit pana acum de anticonceptionale pe reteta...sau cel putin nu la noi in oras

#21 2008-12-05 15:56:49

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca se respecta legea, ai fi auzit Melany.

Fericita mamica de Aida Maria!

#22 2008-12-05 15:58:57

meandmeagain
New member
Inregistrat: 2008-11-29

nici iubitul meu nu im iintelege rusinea fata de ginecolog,cateodata nici pe cea fata de el,dar o accepta!de ce imi e rusine de el atata timp cat m-a cunoscut mai bine ca nimeni nush,dar asta sunt eu,,pana voi fi altfel va trebui sa ma suporte asa!isi doreste foarte mult sa facem dus impreuna dar eu nu pot,desi imi doresc si eu!si ma doare lucru asta pt ca e tandru,si vrea sa ma multumeasca,se straduie sa faca totul pe placul meu,sa ma simt bine si sa simt ca ma intelege,,,oare nu e cel mai intelegator barbat d pe pamant? oare il voi pierde daca nu ii demonstrez ca il iubesc si ca nu vreau ci pur si simplu nu pot?

smile tongue

#23 2008-12-05 16:07:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Un pahar doua de alcool ajuta. Prima data e mai greu.

Insa, insist sa lucrezi la capitolul asta si sa iti iei inima in dinti sa faci un consult ginecologic. E pentru binele tau.

Fericita mamica de Aida Maria!

#24 2008-12-05 16:07:20

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu am o vorba : mai bine previi decat sa vindeci ..asa k am spus totul ..

Ultima oara a fost editat de valy_creata2000 (2008-12-05 16:07:42)

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#25 2008-12-05 16:10:16

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Melany1 a scris:

eu nu am auzit pana acum de anticonceptionale pe reteta...sau cel putin nu la noi in oras

lol Tu cum ai ajuns sa iei ac.?

#26 2008-12-05 16:20:27

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mie nu mi-au cerut niciodata reteta cat timp am luat Logest nu am aratat reteta in conditiile in care merg la planning din 6 in 6 luni si imi fac analizele anual.acum sunt in pauza dar cand le reiau o sa merg cu reteta la mine la farmacie asta asa sa le mai responsabilizez pe alea desi vad ca se uita la mine ca la un extraterestru.

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-12-05 16:20:51)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2008-12-05 16:22:44

ET
Addicted member

Daca nu se cere, nu inseamna ca nu trebuie sa o ai...

#28 2008-12-05 16:23:34

meandmeagain
New member
Inregistrat: 2008-11-29

ma chinui si lucrez la asta....tot vb cu iubi meu despre asta...v-am zis ca e intelegator si ma sprijina....mi-a propus sa mergem impreuna la un control la ginecolog...mi-a zis ca ma tine de mana si il bate pe medic daca ma face sa ma simt prost:)glumea bineneteles,ii place sa ma faca sa ma simt protejata!poate imi voi gasi curajul..........cat despre el,ce credeti?daca nu voi reusi sa scap de rusine,il va deranja oare f tare?oare se va plictisi de o femeie pudica si isi va dori una dezinvolta?

smile tongue

#29 2008-12-05 16:23:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nici mie nu mi-au cerut vreodata reteta, acum chiar mi-ar fi expirat  punish ca au trecut cele 6 luni.

#30 2008-12-05 16:24:46

evilpink
Banat

am zis sa am ceva in minus in portofel si asa am vrute si nevrute.....nu am arata nici pt.ca stiu ca fac tot ce imi sta in putinta controle .analize etc.etc dar cum nu toata lumea e ca mine din cauza asta trebuie ceruta reteta....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#31 2008-12-05 16:29:35

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

meandmeagain a scris:

sunt mai pudica de fel!nu am curajul nici macar sa fac sex cu lumina aprinsa de teama sa nu ma vada iubi meu dapoi sa merg la ginecolog???stiu ca nu sunt nici prima nici ultima dar imi e f rusine...mi-am facut o programare o data dar cand am aj acolo mi s-a facut frica si am plecat inainte sa ma cheme

Tot evitand o sa ajungi ca o fata ... eram in camera de garda la gineco si vine una de vreo 20 de ani si zice
ea: - imi dau pantalonii jos?
asist.: - nu draga, noi aici ne uitam in gat! Normal ca ii dai jos.
rezidenta: - dar n-ai mai fost la ginecolog?
ea: - nu
rezidenta: - la 20 de ani?!??!
Si dup-aia au inceput toti sa rada.

1 la mana: iei tratament hormonal. Si cu asta nu e de joaca. Te poate fu** mai rau decat un armasar de cursa lunga. Cu mai zicea cineva mai sus... nu iei aspirina, iei hormoni. Poti sa ai diverse stari... si-atunci ce faci???
Cand iti prescrie un medic anume AC si patesti ceva, te duci la el cu problema, gen "Tu mi le-ai prescris, tu sa-mi zici de ce nu-s OK". Asa... la cine te plangi? La farmacista? E o iresponsabila si jumatate daca da fara reteta, si oricum o s-o doara fix in pasarica.

2. pana la urma vei avea o problema (daca iei si antiobiotic tot asa, ai sanse sa faci o candidoza macar)... sau diverse alte chestii pe care nu le poti evita... ai o sangerare abundenta, intarzie menstra... diverse. Atunci ce faci? Ti se face frica? Cand o sa nasti? Ah... presupun ca vrei prin cezariana.

Si ca o completare: suntem pe unul din locurile fruntase la "eliberare medicamete fara prescriptie" si la "tratament dupa ureche homemade"

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-05 16:31:43)

#32 2008-12-05 16:31:13

ET
Addicted member

Nu, reteta trebuie ceruta de catre farmacist pt. ca ASA ZICE LEGEA. Nu e responsabilitatea unei farmaciste sa te indrume sau sa-ti dea nush ce medicament, de asta se ocupa medicul.

In momentul in care pe reteta ta e scris un medicament pt. nush ce boala cronica cu toate ca nu suferi de asa ceva (e o situatie ipotetica), farmacista iti VINDE  ce scrie acolo. Parerea ei nu prea conteaza.

#33 2008-12-05 16:35:03

evilpink
Banat

nu vad ce e de ras ca nu a fost la 20 de ani la ginecolog.din cauza ca se  face  misto de noi cand mergem prima data la medic evitam sa mai calcam si a2a oara la medic.intrebarea ei e amuzanta intradevar dar nu vad de ce sa se  faca misto cand se putea vb.altfel cu fata...in fine sistemul nostru sanitar si medicii din superba noastra tara

puss puss puss

#34 2008-12-05 16:37:54

heimdall
Diamond member

acuma daca tot suntem putin offtopic, eu pe cuvant ca am fost de multe ori la ginecolog, dar tot nu pot sa ma urc pe masa aia nenorocita, de se amuza copios asistentele de fiecare data  rodnar asta e

#35 2008-12-05 16:38:17

ET
Addicted member

Leo a scris:

suntem pe unul din locurile fruntase la "eliberare medicamete fara prescriptie" si la "tratament dupa ureche homemade"

Aha, vezi: "Eu nu fac vaccin antigripal copilului, dar cand e racit ii dau antibiotice."  :f?rv?nad:

#36 2008-12-05 16:40:44

evilpink
Banat

heimdall a scris:

acuma daca tot suntem putin offtopic, eu pe cuvant ca am fost de multe ori la ginecolog, dar tot nu pot sa ma urc pe masa aia nenorocita, de se amuza copios asistentele de fiecare data  rodnar asta e

mie atitudinea asta nu imi place de loc!nu am patit asta dar nu mi se pare normal ca cineava din sistemul sanitar sa se amuze pe seama ta indiferent d emotiv nu ne-am inascut invatati.chiar ca suntem offtopic

puss puss puss

#37 2008-12-05 16:42:02

ET
Addicted member

Mai e o chestie. Te duci la medic  pt. a investiga si a gasi o alianta terapeutica potrivita. In general, medicii sunt dintr-o bucata, nu umbla cu menajamente, nu stau in cabinete cu umarul pregatit pt. pacientele plangacioase.

Face misto, fa si tu!

Ultima oara a fost editat de ET (2008-12-05 16:50:39)

#38 2008-12-05 16:44:50

heimdall
Diamond member

Ma, mistoul e una, mitocania e alta. Asa si ginecologul la care am fost ultima oara e un tip super mistocar, dar n-o sa-l auzi cu traditionalele fraze "ti-a placut sa te... acuma te plangi ca te doare" etc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.