|
Nu esti logat.
Cum se trateaza rushinea?#1 2008-12-06 00:49:33
cum se trateaza rushinea?imi e rusine fata de iubi al meu,imi propune deseori sa facem baie impreuna,o data a fost atat de romantic,a umplut cada cu spuma si cu petale de trandafir,lumanari in toata baia(poate poate uit de rusine)si cand colo eu am stricat tot efortul lui!Si mai si incerca sa ma faca sa ma simt ok,imi zicea ca ma intelege si ca asteapta.......ma simteam si mai prost cu cat el era mai intelegator.......... Offline #2 2008-12-06 01:22:49
Re: cum se trateaza rushinea?nu stii ce pierzi Offline #3 2008-12-06 01:26:11
Re: cum se trateaza rushinea?da de unde se trage rusinea asta a ta? e primul cumva?...este doar o rusine de a te expune goala in fata lui sau e un sindrom de rusine general? (am intalnit oameni care erau asha de rusinosi incat nu puteau sa intre intr-o camera unde nu cunostea pe nimeni - nici la scoala nu se ducea cateodata din cauza asta! ) Offline #4 2008-12-06 01:28:26
Re: cum se trateaza rushinea?un pic Offline #5 2008-12-06 01:44:31
Re: cum se trateaza rushinea?pai inseamna ca nu ai suficienta incredere in el Publicitateloading...
#6 2008-12-06 10:09:25
Re: cum se trateaza rushinea?si mie imi era putin rusine de iubi la inceput cand am facut dush..ca mna...da mi-a trecut repede si cu fostul la fel....lasa-te dusa de val e normal sa iti fie putin rusine..dar nu sa strici surpriza baiatului. cum s-a zis mai sus...gandeste-te ca si lui poate ii e rusine si se gandeste ca nu o sa iti placa picioarele, fundul sau etc...dar crede-ma ca nu o sa te gandesti deloc la asta si o sa va placeti asa cum sunteti.unde n-as da eu ceva sa am o cada aci la camin sa ma lafai cu iubi Ultima oara a fost editat de animalutza (2008-12-06 10:09:55) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2008-12-06 11:22:03
Re: cum se trateaza rushinea?
da, sau ti-l imaginezi dezbracat... si normal ca daca te gandetsi la asta iti mai trec emotiile ... asa mi se intampla si mie la scoala si imaginatia da intotdeauna rezultate Offline #8 2008-12-06 12:31:28
dragoste faceti? daca da, atunci nu te vede dezbracata? nu are de ce sa iti fie rusine de propriul corp decat daca nu iti place cum arati.. mie imi place la nebunie cand suntem amandoi dezbracati, e asa placut.. si sa faci baie cu el e poate printre cele mai relaxante lucruri.. de ce sa iti negi placerile astea pt ca iti e rusine? Offline #9 2008-12-06 14:01:30
Re: cum se trateaza rushinea?eu sunt de parere k o sa-ti treaca "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #10 2008-12-06 14:09:57
Re: cum se trateaza rushinea?Ma .. pana la urma e ok sa iti fie un pic rusine mai ales in cazul in care inca nu ati facut dragoste sau daca e primul barbat care te vede dezbracata, dar chestia asta trece de la sine, cred ca toate suntem ( mai mult sau mai putin ) pudice intr-o situatie de genul asta, la inceput. Rabdare si bafta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2008-12-06 14:14:03
Re: cum se trateaza rushinea?Multe fete la inceput de relatie sunt rusinoase si au anumite inhibitii....e normal de pinde de fiecare in parte. Cu timpul o sa treaca, o sa te obisnuiesti si mai ales daca el e rabdator si intelegator o sa prinzi incredere in tine si in el si in timp totul o sa ti se para normal si lucrurile vor veni de la sine. Offline #12 2008-12-06 14:14:57
Re: cum se trateaza rushinea?super tare faza cu baia...altii(printre care si eu:))ar vrea sa aiba unde sa faca asa si nu au si tu.... nu-i nimic,o sa-ti treaca pana la urma...incearca si tu mai inti prin a face dragoste pe lumina si dupa aia or sa vina si celelalte Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #13 2008-12-06 15:19:55
Re: cum se trateaza rushinea?dragoste am facut,insa doar pe intuneric!nu imi e rusine sa discut cu altii,,,,,sunt chiar o fire f vorbareata si sociabila,insa imi e rushine de faptul ca ma vede....cred!de cate ori facem dragoste,ma acopar imediat ce se ridica!stam in pat unul in bratele altuia dupa ce facem dragoste iar eu imi acopar sanii cu plapuma,,,,,,si pe el il amuza uneori lucrul asta! Offline #14 2008-12-06 15:28:42
Re: cum se trateaza rushinea?Umm ... ideea este ca toata chestia asta tine efectiv de tine. Gandeste asa - il iubesti pentru ca el face lucrul asta cu tine, numai el, gandeste-le la ideea in sine de a fi tu, asa cum esti in adevaratul sens al cuvantului cu acel OM, care exista prin tine si pentru tine. Pur si simplu formeaza in mintea ta acel noi , care nu intamplator exista prin ceea ce implica actul sexual - tu, goala, el, gol, numai voi. Si daca reusesti sa faci asta o sa reusesti si sa accepti si sa faceti baie impreuna, e chiar mai usor. E chestie de exercitiu, atata tot Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #15 2008-12-06 15:29:40
stai linistita ca trece... Offline #16 2008-12-06 16:31:03
Re: cum se trateaza rushinea?si eu plec cu cearsaful dupa me la baie! Offline #17 2008-12-06 16:32:12
dar stii ca si rusinea isi are farmecul ei, nu? eu nici acum nu sunt cu totul dezinvolta. cu goliciunea nu am probleme, dar mai am cu altele.. dar trec ele toate daca e dragoste si rabdare Offline #18 2008-12-06 16:36:36
Re: cum se trateaza rushinea?dupa pararea mea rusinea nu prea face bine in relatia sexuala...pt ca nu te simti pe deplin relaxata si in momentele de intimitate nu prea simti mare lucru.... Offline #19 2008-12-06 16:36:47
Re: cum se trateaza rushinea?eu n`am nici o treaba si nici nu am avut niciodata. ce daca ma vede goala? mare chestie... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|