homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Content writing

#1 2008-12-06 02:08:13

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

content writing

-

Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 15:04:54)

#2 2008-12-06 10:03:15

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: content writing

eu am facut ceva de genul. si o sa mai fac din ianuarie in caz ca nu gasesc ce vreau de munca. anuntul l-am gasit pe un forum...e un tip ...care sincer nu stiu exact ce lucreaza el ca nu am intrebat, numa ne-am intalnit mi-a zis cam ce am de facut si a zis ca lucrez 4 ore de luni pana vineri de acasa la calc iar pt asta imi da 5 milioane.
si eu trebuia sa introduc date in site-uri, si apoi site-urile in directoare, sa traduc articole din engleza in romana care urmau sa fie puse pe diverse siteuri.
  de ex erau 2 siteuri facute de el. unul cu magazine a trebuit sa bag eu toate magazinele din iasi..(bine...aproape toate cele care erau cunoscute), biserici, cluburi etc cu adresa, descriere, localizare pe harta iasi-ului.
   apoi inca un site cu masini...un fel de blog, unde scriam eu toate articolele. cautam oferte promotii cu masini de la diverse reprezentante pe net si scriam articol, puneam poza masinii respective.
  per total a fost fain chiar mi-a placut. reiau treaba din ianuarie pana gasesc ceva in domeniul meu. daca mai ai alte intrebari....cu cea mai mare placere

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2008-12-06 12:26:17

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

am primit si eu mai demult o astfel de oferta..dar cum nu stiam prea multe n-am acceptat-o..iar acum caut si nu mai gasesc nimic de genul asta .. sad

#4 2008-12-06 12:29:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu as vrea un job de genu asta...
am gasit odata ceva asemanator, dar tot asa... am ignorat si acum imi pare rau hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2008-12-06 12:41:11

green_fairy
Platinum member

pt mine a fost super ok. ma gandeam ca e posibil sa mucesc degeaba sa imi traga tzeapa la bani dar de fiecare data a venit el si mi-a adus banii smile tare de treaba tipul. si avand in vedere ca erau doar 4 ore pe zi pe care le puteam face cand vreau ...cum vreau...ma puteam ocupa si de facultate sa merg chiar la toate orele...am avut noroc

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#6 2008-12-06 12:44:28

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

si cum putem sa facem si noi rost de un job ca asta ? cesafac..u caut..dar nu gasesc pe nicaieri sad

#7 2008-12-06 13:04:53

green_fairy
Platinum member

nu stiu ralu. eu am gasit un anunt pe forum. scria ceva gen " data entry, traduceri" etc...forumul universitatii mele.in rest prin ziare sau pe net nu am vazut anunturi de genu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.