Pierderea florei vaginale-6
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Re: pierderea florei vaginale
gandeste-te ca sunt cazuri si mai nefericite...
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
anca9 a scris:gandeste-te ca sunt cazuri si mai nefericite...
Ca sa fac haz de necaz - intr-adevar sunt cazuri si mai nefericite. De exemplu omul meu - cand aude cuvantul ovul sau crema vaginala i se ridica parul in cap Mai are un pic si se apuca de crosetat sosete, atat de amarat e
- anca90
- Platinum member
v-ati obisnuit asa. la mine au trecut luni bune de cand nik, nimik.
- denisabia
- New member
- Inregistrat: 2009-02-21
carmela75 a scris:Sfaturi pentru tratamentul la domiciliu:
-- In cazul infectiei cu candida in orice parte a corpului cu exceptia vaginului ? se recomanda aplicarea direct pe zona afectata a pastei de usturoi (un antiseptic natural).
-- In cazul unei infectii cu candida la nivelul vaginului ? imbibati un tampon in iaurt care contine Lactobacillus Acidophilus si introduceti-l in vagin de doua ori pe zi. Aceasta operatiune trebuie repetata inca o zi dupa ce simptomele au disparut.
-- Pentru infectia cu candida la nivelul penisului ? barbatii pot aplica iaurt natural pentru a calma durerea.
Sfaturi pentru a preveni infectia vaginala cu candida:
-- Evitati hainele stramte (pantaloni de jeans sau hainele de la sala de gimnastica).
-- Evitati lenjeria intima stramta sau cea din fibre sintetice ? cea din bumbac este mai sanatoasa.
-- Schimbati hainele ude cat mai repede cu putinta ? nu stati cu costumul de baie ud.
-- Spalati si uscati bine zona genitala cat mai des si evitati sapunul parfumat si colorat, spumantul de baie si dusurile vaginale.
Sfaturi pentru a evita infectia vaginala cu candida in timpul tratamentului antibiotic:
-- Evitati utilizarea tampoanelor cel putin in perioada tratamentului antibiotic.
-- Faceti frecvent spalaturi cu apa calda si sarata sau bai calde de sezut cu apa sarata.
-- Adaugati otet sau bicarbonat de sodiu in apa folosita pentru bai locale pentru a contracara aciditatea vaginului.
Sunt curioasa cam unde se gaseste candidoza pe tegument/piele sa poti aplica pasta de usturoi pe ea, cine nu stie multa medicina poate pune pasta pe labiile mari si o arzi in fericire.Din ce am invatat eu se Candida Albicans tapeteaza mucoasele tractului digestiv, vaginal, poate aparea si in cavitatea bucala, dar chiar si in stadii avansate cand se asociaza cu alte boli nu apare la exterior. Va sfatuiesc sa incercati sa luati pastile cu Lactobacilus, mai ales cele care aveti candidoza si ati luat si antibiotice pentru ca degeaba puneti voi iaurt in vagin daca luati antibiotice va perturbati si flora digestiva.Una din pozele de la un examen era candidoza pe esofag, sincer m-a cam luat depresia cand am vazut-o.Sigur ca nu faci asa usor candidoza pe tractul digestiv, dar faptul ca aceste ciuperci se inmultesc mult circula in sange si usor ajung dintr-o parte in altra a corpului si faptul ca ne luptam de mult timp cu ea agraveaza.Bine ar fi ca toti care luam antibiotice, sa nu luam doar antimicotice ci si suplimente care sa refaca echilibrul bacteriilor pe tractul digestiv.Sa nu luati Biotics de la O-zone e apa de ploaie, e necesar sa aiba cateva miliarde de bacterii 'bune' pastilutele pentru a avea eficienta.Eu iau de la Calivita Acidophilus, are 2 miliarde pe capsula, am vazut si cu 4 miliarde dar nu reusesc sa gasesc firmele.Ce mai gasiti in farmacii sunt cam scumpe.
- adryana grygo
- Full member
- De la: Ardeal...univers fatal
- Inregistrat: 2008-07-18
blueeyes a scris:anca9 a scris:gandeste-te ca sunt cazuri si mai nefericite...
Ca sa fac haz de necaz - intr-adevar sunt cazuri si mai nefericite. De exemplu omul meu - cand aude cuvantul ovul sau crema vaginala i se ridica parul in cap Mai are un pic si se apuca de crosetat sosete, atat de amarat e
subscriu...al meu viseaza si noaptea ovule
Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...
- complez
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
lucky you that you have someone
- adryana grygo
- Full member
- De la: Ardeal...univers fatal
- Inregistrat: 2008-07-18
complez a scris:lucky you that you have someone
toate la timpul lor...
Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Exact
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
complez a scris:lucky you that you have someone
there is someone for everyone
They can because they think they can.
- anca90
- Platinum member
doar ca nu toti il gasim...
- danasc
- New member
- Inregistrat: 2009-02-24
princesss a scris:fetelor,care dintre ovulele despre care s'a tot vorbit in topic pt refacerae florei vaginale pot fi cumparate fara prescriptie medicala?sau e nevoie neaparat de control?
Mie mi-a fost recomandat GynieL. Este vorba de capsule vaginale continind Lactobacilus Ramnosus, adica ceva ce exista in mod normal in vagin. Diferenta fata de iaurt, este ca pui o capsula, elimini senzatia neplacuta si murdaria. Iar continutul de flora este net superior iaurtului. PLus ca iaurtul contine bacterii lactice, dar nu poti sa stii de care si in ce cantitate/concentratie. M-am documentat cind mi-a fost prescris acest produs de doctorita mea, de aceea stiu atit de multe>
Timp de o saptamina 2 capsule pe zi: una dimineata si una seara. Mie mi-a facut foarte bine. Sa ai grija sa umezesti bine capsula inainte de administrare, altfel nu se dizolva
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
cam cat costa capsulele acestea?
- danasc
- New member
denisabia a scris:carmela75 a scris:Sfaturi pentru tratamentul la domiciliu:
-- In cazul infectiei cu candida in orice parte a corpului cu exceptia vaginului ? se recomanda aplicarea direct pe zona afectata a pastei de usturoi (un antiseptic natural).
-- In cazul unei infectii cu candida la nivelul vaginului ? imbibati un tampon in iaurt care contine Lactobacillus Acidophilus si introduceti-l in vagin de doua ori pe zi. Aceasta operatiune trebuie repetata inca o zi dupa ce simptomele au disparut.
-- Pentru infectia cu candida la nivelul penisului ? barbatii pot aplica iaurt natural pentru a calma durerea.
Sfaturi pentru a preveni infectia vaginala cu candida:
-- Evitati hainele stramte (pantaloni de jeans sau hainele de la sala de gimnastica).
-- Evitati lenjeria intima stramta sau cea din fibre sintetice ? cea din bumbac este mai sanatoasa.
-- Schimbati hainele ude cat mai repede cu putinta ? nu stati cu costumul de baie ud.
-- Spalati si uscati bine zona genitala cat mai des si evitati sapunul parfumat si colorat, spumantul de baie si dusurile vaginale.
Sfaturi pentru a evita infectia vaginala cu candida in timpul tratamentului antibiotic:
-- Evitati utilizarea tampoanelor cel putin in perioada tratamentului antibiotic.
-- Faceti frecvent spalaturi cu apa calda si sarata sau bai calde de sezut cu apa sarata.
-- Adaugati otet sau bicarbonat de sodiu in apa folosita pentru bai locale pentru a contracara aciditatea vaginului.
Sunt curioasa cam unde se gaseste candidoza pe tegument/piele sa poti aplica pasta de usturoi pe ea, cine nu stie multa medicina poate pune pasta pe labiile mari si o arzi in fericire.Din ce am invatat eu se Candida Albicans tapeteaza mucoasele tractului digestiv, vaginal, poate aparea si in cavitatea bucala, dar chiar si in stadii avansate cand se asociaza cu alte boli nu apare la exterior. Va sfatuiesc sa incercati sa luati pastile cu Lactobacilus, mai ales cele care aveti candidoza si ati luat si antibiotice pentru ca degeaba puneti voi iaurt in vagin daca luati antibiotice va perturbati si flora digestiva.Una din pozele de la un examen era candidoza pe esofag, sincer m-a cam luat depresia cand am vazut-o.Sigur ca nu faci asa usor candidoza pe tractul digestiv, dar faptul ca aceste ciuperci se inmultesc mult circula in sange si usor ajung dintr-o parte in altra a corpului si faptul ca ne luptam de mult timp cu ea agraveaza.Bine ar fi ca toti care luam antibiotice, sa nu luam doar antimicotice ci si suplimente care sa refaca echilibrul bacteriilor pe tractul digestiv.Sa nu luati Biotics de la O-zone e apa de ploaie, e necesar sa aiba cateva miliarde de bacterii 'bune' pastilutele pentru a avea eficienta.Eu iau de la Calivita Acidophilus, are 2 miliarde pe capsula, am vazut si cu 4 miliarde dar nu reusesc sa gasesc firmele.Ce mai gasiti in farmacii sunt cam scumpe.
Incearca GynieL. SInt capsule cu aplicare locala. Cele administrate oral sint mai practice pentru refacerea florei intestinale. Contin un miliard de bacterii vii pe capsula si este vorba de bacterii specifice vaginului - Ramnosus. Se gasesc in Sensiblu in Bucuresti cel putin...
- danasc
- New member
lady in black a scris:cam cat costa capsulele acestea?
EU am dat 40 ron pe un flacon cu 15 capsule si aplicator. Tratamentul pentru o saptamina.
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
danasc a scris:lady in black a scris:cam cat costa capsulele acestea?
EU am dat 40 ron pe un flacon cu 15 capsule si aplicator. Tratamentul pentru o saptamina.
merci pt raspuns tratatmentele acestea ne storc de bani
Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-02-25 22:37:13)
- denisabia
- New member
- Inregistrat: 2009-02-21
danasc a scris:lady in black a scris:cam cat costa capsulele acestea?
Intr-adevar ne storc de bani tratamentele, dar asta e.Pe suplimentul de la Calivita am dat 70 Roni-100 capsule si in mod normal se iau 3 pe zi, deci te tine o luna si ceva tratamentul.Prefer ceva naturist, in schimbul antifungicului asociat cu antibioticul care solicita si mai tare organismul.M-am saturat de ovule, insa pe viitor voi incerca produsul il am in minte de ceva timp.Multa sanatate!
- complez
- Full member
ca tot vorbiti de bani inchipuiti-va ce stoarsa de bani sunt eu dupa 5 luni de umblat la ginecolog, facut analize si cumparat medicamente.si inca nu mi-am rezolvat problemele...
- anca90
- Platinum member
totul e sa nu-ti pierzi speranta, complez. fii puternica si increzatoare ca odata si-odata se vor rezolva pb astea. tb sa te tii de tratamente. sunt scumpe e drept, dar daca te vor face bine, merita toti banii. sanatate multa!
- complez
- Full member
multumesc anca.ieri am fost in depresie iar si de-aia am inceput sa fiu iarasi nesuferita si neincrezatoare.cred ca aparitia si cresterea noilor condiloame si faptul ca am racit si inca nu pot sa fac tipajul din cauza secretiilor incepe sa imi cam umple paharu... anyway daca pap-ul de acum o luna/2 nu mai stiiu exact a fost bun inseamna ca ar trebui sa stau linistita inca cateva luni nu?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|