homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent

#1 2008-12-06 17:04:39

diana22
New member
Inregistrat: 2007-04-19

urgent

Buna ziua,

Am o problema, sper sa ma puteti ajuta.
Pe 17 noiembrie a fost utima zi de menstruatie. Pe 24 noiembrie am avut un contact sexual neprotejat, luand a doua zi pastila de dupa. Pe 30 nov. au aparut sangerari (probabil in urma pastilei) care nu s-au oprit nici acum. Problema este ca azi am avut un accident cu prezervativul, s-a rupt. Nu stiu daca exista in acest caz riscul de sarcina, daca ar trebui  (sau daca este mult prea periculos) sa mai iau inca o data Postinor. Avand in vedere ca pastila precedenta a provocat un fel de ciclu ce inca nu s-a oprit, exista pericolul sa raman insarcinata sau nu?
Apreciez un raspuns cat mai urgent.
Multumecs.

#2 2008-12-06 17:24:27

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: urgent

Diana exact asa am patit si eu in vara.Eu am ales sa iau inca o data pastila de a doua zi.Stiu ca nu e bine,dar o sunasem si pe doctorita mea care mi-a spus ca o sa ma dereglez hormonal,dar mai bine o iau ca sa stau linistita.De ce nu te apuci tu de anticonceptionale?

#3 2008-12-06 17:41:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

intr-adevar, e periculos sa mai iei o data postinor, la un interval atat de scurt...
ramane la latitudinea, dar sa nu treaca mai mult de 72 de ore de la contact.
si are dreptate Chick, de ce nu mergi la planning pt anticonceptionale?

#4 2008-12-07 00:40:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

i am lasat doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-12-07 17:52:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

diana22 a scris:

Buna ziua,

Am o problema, sper sa ma puteti ajuta.
Pe 17 noiembrie a fost utima zi de menstruatie. Pe 24 noiembrie am avut un contact sexual neprotejat, luand a doua zi pastila de dupa. Pe 30 nov. au aparut sangerari (probabil in urma pastilei) care nu s-au oprit nici acum. Problema este ca azi am avut un accident cu prezervativul, s-a rupt. Nu stiu daca exista in acest caz riscul de sarcina, daca ar trebui  (sau daca este mult prea periculos) sa mai iau inca o data Postinor. Avand in vedere ca pastila precedenta a provocat un fel de ciclu ce inca nu s-a oprit, exista pericolul sa raman insarcinata sau nu?
Apreciez un raspuns cat mai urgent.
Multumecs.

interesant si util era sa stim prima zi a menstrei care a luat sfirsit pe 17 noiembrie, faptul ca stim ultima zi e absolut inutil
sa fi venit menstra din nou pe 30 noiembrie/ daca am avea mai multe date am stii...
Pericolul de sarcina exista(doar daca nu esti deja insarcinata)...asa ca daca nu vrei sarcina, Postinor e solutia(sau ma rog, varianta mai noua, Escapelle)
si oricum, mergi la un cabinet de planning, sa te invete sa calculezi perioada fertila, sa aflii care e treaba cu cicl;ul menstrual si mai ales sa identifici o alta masura contraceptiva mai eficienta, ca NU E FIRESC SA AI URGENTE ASA DES

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-08 10:35:47

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

de acord cu doctoressa.........

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.