homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analizeleendocrine

#1 2008-12-06 18:15:25

singur eu
Membru
Inregistrat: 2008-12-06

analizeleendocrine

Am de facut cateva anlize(T3,T4,TSH,FSH,Lh,Estradiol,Progesteron),dl.doctor mi-a spus ca trebuie sa le fac in a doua zi de menstruatie.Ce inseamna acest lucru?Am avut impresia ca stiu ,dar m-au bagat in ceata cateva persone.
Prima zi de menstruatie este prima zi cand vine ciclul sau este prima zi dupa terminarea perioadei de ciclu(Scurgerea de sange)?

#2 2008-12-06 18:16:34

singur eu
Membru
Inregistrat: 2008-12-06

Re: analizeleendocrine

Astept un raspuns concret cat mai repede. multumesc!

#3 2008-12-06 18:19:15

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

prima zi de menstra e atunci cand iti vine....
dar nu tb facute neaparat in a doua zi de menstra poti sa le faci oricand pt ca oricum ele sunt interpretate conform unui tabel in functie de perioada de ciclu....tb doar sa stii ziua in care ti le-ai facut pt a stii medicul unde te integrai

#4 2008-12-06 19:14:11

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

singur eu ai warn pt ca nu ai editat. citeste te rog regulamentul si respecta-l

#5 2008-12-06 22:15:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

andrulina a scris:

prima zi de menstra e atunci cand iti vine....
dar nu tb facute neaparat in a doua zi de menstra poti sa le faci oricand pt ca oricum ele sunt interpretate conform unui tabel in functie de perioada de ciclu....tb doar sa stii ziua in care ti le-ai facut pt a stii medicul unde te integrai

poate ca in cazul ei sunt relevante valorile din ziua 2, daca ar fi asa cum zici tu, nu ne-ar mai pune dr sa facem analizele in cele 3 perioade ale ciclului. ma refer la FSH,Lh,Estradiol si Progesteron. cele pentru tiroida intradevar nu conteaza in ce zi a ciclului se dozeaza.
ciudata mi se pare totusi ca a cerut progesteronul  in faza foliculara, deobicei pe dr. il intereseaza valoarea din ziua 21 a progesteronului. dar o sti dr. ala ceva, ca n-o fi degeaba dr.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.