|
Nu esti logat.
Ovarectomie partiala#1 2008-12-07 00:01:27
ovarectomie partialaBuna seara!M-am gandit sa va impartasesc marea mea experienta....AM MAI POSTAT MAI DEMULT,AVEAM NISTE DURERi,luam ciprinol si intrebam daca interactioneaza cu Marvelon. Offline #2 2008-12-07 00:13:10
Re: ovarectomie partialavai wanna...imi pare f rau pt ce ti s a intamplat...e intradevar tragic cand trebuie sa faci aceasta interventie la o varsta atat de mica...Dumnezeu sa te ajute sa ti revii cat mai repede...in ceea ce priveste problemele de dupa ii las doctoressei linkul s avezi ce spune dansa...multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-12-07 11:18:59
Re: ovarectomie partiala
Sa nu mai spui asta niciodata. Teoretic poti avea bebe si cu jumate de ovar. Offline #4 2008-12-07 12:36:28
Re: ovarectomie partialawanna, tot raul spre bine. nu mai fi suparata, o sa fie bine si o sa ai si un bebe :> Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-12-07 17:39:13
Re: ovarectomie partialanu stiu ce sa spun...decit atit ca paote ca a fost chlamidia9un microb care se transmite pe cale sexuala)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-08 08:02:51
Re: ovarectomie partiala
Eu am o tumoare pe ovarul drept si mi s-a spus ca trebuie sa ma operez. Spune-mi te rog, cum este operatia si ce simti dupa, ce fel de anestezie ti-a facut si in cat timp te-ai refacut dupa operatie. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2010-06-08 08:57:50
Re: ovarectomie partialaDaliana, eu mereu intreb asta, dar ai facut marekeri tumorali CA 125 ca sa vezi ce fel de tumoare ai? depinde cum te opereaza, poate sa fie clasic si sa te taie si poate sa fie laparoscop si sa-ti faca trei incizii care nu o sa se vada....eu iti pot spune cum e in cazul operatiei clasice, eu mai am un singur ovar-am endometrioza, te anesteziaza total(anestezia ti-o baga in vena) si depinde f mult de corpul tau, eu am stat o singura zi la terapie intensiva si dupa 3 zile ma externa....eu am avut mare noroc de un corp f bun.... Offline #8 2010-06-08 12:53:34
Re: ovarectomie partialaCa125 e ok, ca si ceilalti, momentan se considera benigna, m-au vazut si doi oncologi. Insa, a la long, mi se spune ca tot la operatie voi ajunge, mai ales pt a determina biopsic tumoarea, considerata si fibrom ovarian. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #9 2010-06-08 13:26:23
Re: ovarectomie partialaAha, daca e ok markerul tumoral atunci sa nu te gandesti la cancer, eu l-am avut f mare si cu toate acestea slava domnului nu era cancer. In ce sens ai probleme cu anestezia? oricum vei fi intrebata daca ai probleme cu inima sau alte probeleme care ar putea interactiona negativ cu anestezia...si mie mi-a fost f frica....ca poate patesc ceva pe masa de operatie, dar mi-a bagat acul in vena si a inceput asistenta sa numere si inainte sa imi puna masca de oxigen....am adormit si m-am trezit exact cand ma aducea la terapie intensiva...atunci am fost f speriata.... Offline #10 2010-06-14 22:38:17
Re: ovarectomie partialaLa anesteziile anterioare - rahi, generala, peridurala - am ramas treaza (generala) si am si simtit usor interventiile, plus ca dupa am vazut cai verzi pe pereti, negru in fata ochilor, palpitatii, sufocare, desi inima e buna... Ultima oara a fost editat de daliana (2010-06-14 22:40:24) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #11 2010-06-15 08:33:34
Re: ovarectomie partialaDeci e chist endometriozic...dar totusi eu nu inteleg ceva...daca e endometrioza de ce nu ti-a aparut valoare mare la markeri tumorali? pentru ca endometrioza se comporta ca si cancerul, DAR NU este cancer! din pacate enodmetrioza este o boala destul de pretentioasa si de care nu prea mai scapi...decat la menopauza! este eserogen-dependenta si poate recidiva! deci..da, poate reveni si dupa operatie, dupa extirparea chistului si da, se poate raspandi si la celalalt ovar si poate si la alte organe, dar astea sunt cazuri mai rare...operatia a durat cam o ora si eu am dat 250 de euro la doctor! eu dupa operatie, am facut tratament cu diphereline si deocamdata ma simt bine...mai am dureri cand si cand, dar nu compara cu cele pe care le aveam inainte.... Offline #12 2010-06-15 12:46:40
Re: ovarectomie partialaNici acum nu sunt convinsa ce e. De ce unii spun de fibrom ovarian si altii de chist endometriozic sau de formatiune nodulara? Daca e vorba de chist endometriozic de ce nu mi s-a dat un tratament intai, sa incerc si o astfel de varianta. Diphereline ce este? Mi se pare cunoscut. Ce fel de dureri aveai inainte? Ultima oara a fost editat de daliana (2010-06-15 12:50:20) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #13 2010-06-16 09:41:34
Re: ovarectomie partiala1. diphereline este un tratament f tare hormonal si se recomanda pentru femeile care doresc sa aiba un copil si au endometrioza, de obicei dupa operatie...este f puternic si implica mari schimbari-6 luni de zile nu am avut mestruatie-iti induce menopauza. Offline #14 2010-06-16 14:08:10
Re: ovarectomie partialaAm inteles, ce marime avea chistul la eco si ce marime reala? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2010-06-16 17:18:54
Re: ovarectomie partialaLa eco mi-a aparut de 4 cm si dimensiunea reala era de 8 cm....la mine era deja prea tarziu, cuprinsese tot ovarul si mi l-a scos! Offline #16 2010-06-16 18:43:44
Re: ovarectomie partialaSi intre eco si operatie a fost distanta mare? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #17 2010-06-16 18:50:20
Re: ovarectomie partialaPai am facut un eco in august si atunci mi s-au prescris anticonceptionale mai puternice si am mai facut una in octombrie si dupa 2 saptamani m-am operat! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|