|
Nu esti logat.
Nevoie mare de sfat#1 2008-12-07 16:26:13
nevoie mare de sfatBuna fetelor....sunt o veche prietena a voastra dar din pacate nu am intrat de destul de mult timp pe forum,din lipsa de timp.Acum am inceput iara sa urmaresc orice miscare pe aici si vreau sa va zic ca sunteti super.Am si eu o mare dilema,vreau sa imi cumpar o pisica si dar nu sunt decisa ce rasa sa iau,m-am gandit la o persana dar ele lasa foarte mult par...chiar nu stiu.Ma poate sfatui careva? Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #2 2008-12-07 16:31:06
Re: nevoie mare de sfateu zic ca ai putea sa ti iei si o pisicuta obisnuita... si ele sunt la fel de frumoase ca cele de rasa... mie mi se par chiar mai lipicioase si mai afectuoase Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #3 2008-12-07 16:32:16
Re: nevoie mare de sfatdepinde ce iti plaace tie zlata.persana nu recomand stau degeaba si dorm toata ziua...+par. daca vrei de rasa as recomanda albastra de rusia...sau birmaneza.mai sunt metisele (corciturile) sau poti cauta o pisica normala care sa iti placa. intra pe www.animale.ro sau www.imperecheri.ro poate te ajuta. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2008-12-07 16:33:26
Re: nevoie mare de sfataaaa sau mai sunt british short hair...daca iti permiti.in nici un caz nu le lua de la vreun pet shop...cine stie de cand stau acolo. incearca la crescatori sau la persoane normale. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2008-12-07 16:52:26
Re: nevoie mare de sfatm-am gandit la shorhair dar au un pret....am gasit la o doamna aici in timisoara dar cerea 400 de euro si mi se pare enorm de mult pentru o pisica.Acuma la 17.30 ma duc sa vad ceva puiuti (ceva persana cu par mai scurt) si daca ne intelegem la pret poate imi iau.Mersi fetelor...va zic imediat cum ma intorc ce am vazut acolo Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-07 17:01:09
Re: nevoie mare de sfatbafta zlata. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2008-12-07 20:02:21Re: nevoie mare de sfat
british short hair sunt cele mai frumoase pisicute Cu zambetul pe buze... Offline #8 2008-12-07 21:27:17
Re: nevoie mare de sfatMai bine ai adopta o pisicuta de pe strada.I-ai face un mare bine.Un animal de casa nu trebuie sa fie de rasa ca sa te iubeasca. Offline #9 2008-12-07 21:41:34
Re: nevoie mare de sfatsunt de acord cu deea_piti... daca doreai un caine de rasa mai intelegeam, dar pisica... pisicile obisnuite sunt mult mai iubitoare decat cele rasfatate cu titlu maret de persana sau mai stiu eu ce... eu am avut de cand sunt mica pisici si inca mai am ... pt k stau la curte...si printre astea am avut moftul sa vreau si una birmaneza , sa o tin in casa... dar tot la cele normale ma rezum pentru ca sunt cele mai iubitoare si ai un drag mai mare cand stii ca nu ai luat-o dupa culoarea blanii, ci dupa compania pe care ti-o ofera... daca vrei o pisicutza obisnuita, poti sa-mi zici ca are iubi 19 si normal ca are si de dat Offline #10 2008-12-07 23:29:41
Re: nevoie mare de sfatMs ms deyacrs....cand ma decid o sa te anunt Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #11 2008-12-07 23:39:25
Re: nevoie mare de sfat
nu mai posta peste tot ca iti iei ban! scrie la topicul despre par nu in alta parte Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|