|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si vitamina K#1 2008-12-07 16:45:19
anticonceptionale si vitamina Kbuna.nelamurirea mea de azi suna asa: iau anticonceptinale de o luna,am inceput in prima zi de ciclu si timp de 21 de zile nu mi s-a oprit ciclul(adica am sangerat in continuu,nu foarte mult dar suficient),in prospect apare asta ca efect advers,acum dupa cele 21 de pilule trebuie sa fac pauza 7 zile in care trebuie sa imi vina ciclul...ceea ce s-a si intamplat(acm e o sangerare mai abundenta,rosie cu cheaguri,adica o menstruatie normala in cazul meu)...numai ca eu as vrea sa iau vitamina K in a 5a zi de ciclu pentru a mi se opri sangerearea deoarece merg la plaja,e vreo problema daca fac asta?ma afecteaza cumva? ca pilule contraceptive folosesc Suavuret. Offline #2 2008-12-07 16:47:50
Re: anticonceptionale si vitamina Knu e garantat ca ti se va opri menstra si risti sa ai spotting si pe parcursul urmatoarei folii...sfatul meu e sa o lasi sa decurga normal si sa folosesti ob uri... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-12-07 16:59:16
Re: anticonceptionale si vitamina Knu ma deranjeaza daca voi avea spotting pe parcursul urmatoarei folii,ma intereseaza doar daca se poate intampla ceva foarte grav daca voi combina anticonceptionalele cu vitamina K sau daca afecteaza eficaciatea aticonceptionalelor Offline #4 2008-12-07 17:01:16
Re: anticonceptionale si vitamina Keficacitatea anticonceptionalelor nu este afectata... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-12-07 17:06:49
Re: anticonceptionale si vitamina Kmultmesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-07 17:33:38
Re: anticonceptionale si vitamina Kcu placere... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|