|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-12-07 22:44:30
intrebaretin minte ca am mai vazut intrebarea asta undeva,dar nu o gasesc.intrebarea e daca iau ac la 21:30 si apoi in jur de 22:00 sau 22:30 iau laxativ sau ceai antiadipos e vreo problema?si el poate sa ejaculeze inauntru fara nici o problema,nu? Offline #2 2008-12-08 08:13:56
Re: intrebarepai am inteles ca daca ei un medicament si ai purgatie imediat, nu stiu cat s-a absorbit in organism....... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-12-08 08:46:18
Re: intrebareDaca nu ai mai mult de patru scaune moi intre 2 pastile, esti safe. Insa ... eu te sfatuiesc sa ori sa schimbi ora de luare a pastilei, ori ora laxativului. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-12-08 10:27:21
Re: intrebaresi acum sunt safe?pot face nebunii?sau tre sa am grija inca?ideea e ca eu iau laxativul inainte sa ma culc,si ies abia a 2-a zi dimineata. Offline #5 2008-12-08 10:36:58
Re: intrebareDaca a fost un singur scaun moale, esti safe. Insa, repet schimba ora unei din pastile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-08 10:41:51
Re: intrebareoricum nu e o solutie dependenta de laxative There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-12-08 10:46:14
Re: intrebareoooff daliana daca ai sti cate fibre mananc,si tot degeaba.la mine e ceva de cand sunt mica.am sa ma interesez de capsulele alea de aloe vera,dar pana le gasesc ma bag pe tarate.dupa ce termin primul blister,o sa schimb ora.sau pot schimba ora si acum in timpul primului blister?ooofff va multumesc de raspunsuri Ultima oara a fost editat de Gumitza (2008-12-08 10:52:28) Offline #8 2008-12-08 10:53:43
Re: intrebaregasesti la orice farmacie sau plafar fie de la firma asta fie de la altele There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #9 2008-12-08 10:53:56
Re: intrebarePoti sa incepi de acum sa schimbi ora: decalezi in fiecare zi cu 2-3 ore, astfel incat sa te incadrezi in cele 12 ore. Nu e nici o problema. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2008-12-08 12:10:51
Re: intrebareSi eu am avut probleme cu digestia,si am incercat si eu cu aloe vera.Sunt ieftine...11 Ron 40 de pastile (de la Lab Medica cum zicea si Daliana) si luam una seara inainte de culcare si una dimineata pe stomacu gol.M-am reglat sooper ok de la ele,si dupa ce le-am terminat nu am mai avut probleme.Oricum sunt mult mai bune decat laxativele,care de altfel au efect de moment...k sa zic asa. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #11 2008-12-09 22:21:34
Re: intrebarepai am cautat la un plafar si nu am gasit,dar o sa mai caut in speranta ca o sa gasesc.dar nu mi-ati raspuns la o intrebare...poate sa isi dea drumul inauntru fara probleme atat timp cat iau ac?am inceput sa iau din prima zi de ciclu,si acum sunt in a 6-a zi,dar inca nu mi s-a oprit ciclul.de fapt mai am f putin...cred ca e spotting Offline #12 2008-12-09 23:33:18
Re: intrebarelinistit atat timp cat tu le iei corect Offline #13 2008-12-10 09:22:00
Re: intrebareExista vreo metoda prin care se poate opri mai repede acest spoting? Am reluat pastilele dupa o luna de pauza. Am inceput folia din prima zi de ciclu iar acum cred ca am un spoting prelungit. Sunt la pastila nr 12 azi ii vine randul celei cu nr 13 si tot nu s-a oprit sangerarea. Offline #14 2008-12-10 09:23:39
Re: intrebarenu, nu exista nicio metoda... doar rabdare Offline #15 2008-12-10 12:37:10
Re: intrebare
3 luni poti pati asa ceva, intrucat ti se acomodeaza organismul cu pilulele, daca spottingul persista si in a 4a luna, e semn ca pilule nu ti se potrivesc si trebuiesc schimbate There ain't no sunshine now that he's gone Offline #16 2008-12-11 08:55:51
Re: intrebareBuna dimineata, fete! Offline #18 2008-12-11 22:13:06
Re: intrebarebuna!am citit cateva discuti pe forumul acesta si dabia acum am reusit si eu sa ami fac si eu un cont ) dar ca toata lumea am si eu o problema si o intrebare spre cineva sa ma ajute....de la inceputu sapatamain astea adica luni am observat o schimbare jos prima data am crezu ca m-am zgariat eu cu unghile can am facut dus.Acea schimbare este faptul ca am simtit o usoare ustuime iar clitorismul parca e cam dezhidrata fata de cum era inainte si ami vine sa fac pipi mere iar cand merg sa fac am presiune si parca deotata se infunda parca se pune un dop si nu mai pot face.....astazi este joi si sintomele parca sau mai accentuat simt o usoara usurime cand sta in picioare si merg iar cand merg la baie sa fac pipi ma doare si ma ustura usor si, tot lafe ca si luni fac cu presiune si poc parca se infunda si nu mai pot sa fac iar clitorismul tot lafel de dezhidratat si parca e putin unflat/inflamat...oare am o infectie urinara?si dk da unde ar trebui sa apelez pt un control sau tratament la ginecologie?si dk nu fac nimica poate sa se vindece de la sine sau pot aparea alte proleme?..am mai postata intrebarea asta pe undeva dar am uitat unde .... sper k cineva sa ma poate ajuta si sa-mi raspunda la intrebare k alcineva nu ma asculta si nu are cine sa ami ofere un raspuns sora mea ami raspunde doar prin "aha" deci va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine c ar putea fi si dk la ginecolog e bine sa merg...va multumesc frumos!!! Ultima oara a fost editat de crizz (2008-12-11 22:19:25) marry me bitch!!! Offline #19 2008-12-11 22:15:19
Re: intrebareEsti culmea, cum sa uiti unde ai postat?! Mai da refresh, chiar functioneaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|