|
Nu esti logat.
Intrebare pt doctoressa#1 2008-12-08 10:27:49
Intrebare pt doctoressaBuna ziua ! Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce am si nu stiu ce sa mai fac , sunt speriata! Sunt la a treia folie de Marvelon 21 si la 7 zile dupa inceperea ei mi-au aparut niste scurgeri maronii dar nu am intrat in panica pt k am zis k e spotting. pana sambata adica 6 dec mi-a tot curs iar de duminica e mai rau s-a transformat parca in menstruatie , mentionez k pastilele le-am luat corect fara intarziere si in afara de prima luna cand am inceput sa iau pastile nu am mai patit asa, adica in luna a doua de pastile mi-a fost bine. Offline #2 2008-12-08 10:33:38
Re: Intrebare pt doctoressaLa a cata pastila esti? Nu ai facut nimic care sa reduca protectia, adica scaune moi, voma, medicamente care sa interactioneze? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-12-08 10:40:36
Re: Intrebare pt doctoressamai am 3 patile si termin folia de pastile. am uitat sa zic k de sambata dupa amiaza am facut diaree am avut un scaun inainte de pastila si unul dupa vreo 3 ore iar duminica dimineata am avut iar si inca unul pe la 16 si ceva la vreo 10-15 mindupa ce am luat pastila. sa fie oare toate astea din cauza pastilelor? Offline #4 2008-12-08 10:49:35
Re: Intrebare pt doctoressaNu cred ca sunt sin cauza pastilelor. Insa ... cred ca toate aceste scaune au dus la scaderea protectiei si la marirea cantitatii de spotting. Termina folia, fa pauza de sapte zile si daca ti se mai intampla asa si pe folia urmatoare mergi la medic. Cel mai potbabil vor trebui schimbate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-12-08 10:54:37
Re: Intrebare pt doctoressamultumesc mult ! m-ai mai linistit , nu imi ramane decat sa astept k mai am de luat 3 pastile. m-am speriat pt k in prima luna am avut spotting dar era normal iar in luna a doua de pastile nu m avut absolut nimic. dar astept acum sa vad ce se intampla! Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-08 10:58:32
Re: Intrebare pt doctoressaDeocamdata nu e cazul sa te ingrijorezi. Insa daca se repeta si pe folia urmatoare vor trebui schimbate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-12-08 11:04:25
Re: Intrebare pt doctoressadeci consider ce am acum k e soptting cu toate k seamana cu o menstruatie mai putin abundenta cu toate k deja mi-am pus un absorbant? Offline #8 2008-12-08 21:26:21
Re: Intrebare pt doctoressabuna.sunt noua pe site si as avea si eu o intrebare.am si eu o scurgere alba.am fost la doctor pt ca mi s-a parut ca e intr-o cantitate prea mare.mi-a recomandat o crema cu care mi-a spus sa se faca si partenerul.inainte de asta am folosit niste ovule care le-am introdus in vagin seara(la recomandarea unei farmaciste)...nu am observat nici o imbunatatire.mentionez ca in prezent scurgerea e mai abundenta cand sunt in frig, pe strada,acasa la caldura aproape deloc. dupa cum am vazut pe forum ar putea fi candida, insa scurgerea o am dinainte sa am mentruatie.(candida se poate lua prin contact sexual?)multumesc anticipat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|