homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele/ pastila de urgenta versus antibiotice

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Anticonceptionalele/ pastila de urgenta versus antibiotice

#1 2008-12-08 15:43:55

arrabbella
Membru
Inregistrat: 2008-12-08

Anticonceptionalele/ pastila de urgenta versus antibiotice

Buna ziua,
Am sa va spun patania mea,si astept sfaturi poate ajuta si pe altii. In primul rand sa incep prin a spune ca folosesc Marvelon 21,ca anticonceptional, si ca in urma cu 8 zile am inceput un tratament cu antibiotic (augmentin),in toate aceste zile am folosit anticonceptionalele in continuare + prezervativul ca metoda suplimentara de contraceptie.In mod normal astazi ar fi trebuit sa vina ciclul ( joi am luat ult pastila de marvelon) si deocamdata nu a venit si am hotarat cu prietenul meu sa profitam de faptul acesta si de faptul ca eram singuri acasa si am avut parte de contact sexual, la fel protejat cu prezervativ,insa surpriza, in momentul ejacularii s-a rupt prezervativul,in timp ce era inca in vagin,nu apucase sa se retraga( atunci a vrut sa se retraga).Ce e de facut in aceasta situatie? Noi am apelat la pastila de urgenta, este corect?Antibioticul are vreun efect negativ asupra patilei de urgenta , sau doar asupra anticonceptionalelor uzuale?e vreo pb ca am luat pastila de urgenta chiar daca azi trebuia sa vina ciclu?SAntibioticul de obicei intarzie ciclul?
Multumesc anticipat pentru atentia data pb mele

#2 2008-12-09 10:42:46

denise01
New member
Inregistrat: 2008-12-09

Re: Anticonceptionalele/ pastila de urgenta versus antibiotice

pai nu inteleg daca iei anticonceptionale de ce sa mai iei si pastila de a doua zi? iti distruge ficatul inutil, pastila de a doua zi se ia doar de 2 ori pe an maxim...si e chiar prea mult! E ok faptul ca o faceti cu prezer chiar daca iei anticonceptionale pt ca va fereste de o eventuala boala sau infectie! Nu ai precizat pentru ce iei antibioticul si daca ti l-a prescris medicul! Parerea mea ar fi ca in orice caz antibioticul nu ar avea de ce sa intarzie ciclul si pastila de a doua zi nu isi are folosul pozitiv!  Pup bafta!

#3 2008-12-09 10:49:49

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Anticonceptionalele/ pastila de urgenta versus antibiotice

denise01, a luat pastila de dupa pentru ca s`a rupt prezervativul, si daca citesti pe forum ai sa vezi ca atunci cand iei ac si iei si antibiotice trebuie sa te protejezi suplimentar pe perioada tratamentului cu antibiotic si 7 zile dupa. de aia a luat ea pastila de dupa pt ca antibioticul scade efectul ac.

arrabella daca s`a spart prezervativul in alea 7 zile de protectie sau in timpul tratamentului, eu zic ca e ok ca ai luat postinor. o sa iti vina tie menstra desi poate o sa mai intarzie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Anticonceptionalele/ pastila de urgenta versus antibiotice

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.