homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2008-12-08 18:16:08

Camelia12
Membru
Inregistrat: 2008-12-08

Nelamurire

Am 18 ani jumate,sunt intr-o relatie serioasa.El a fost de acord sa ma astepte pana sa imi incep viata sexuala.Totul bine si frumos,numai ca ieri am facut pasul cel mare,si a decurs de la sine,nu era planuit...
Problema e ca nu am folosit prezervativul,tin sa mentionez ca totul a durat foaaarte putin,el nu a ejaculat in mine,de fapt nu a ejaculat deloc pentru ca am vrut sa incetam cat mai repede din cauza durerilor prea mari(nu a reusit sa ma penetreze total,de aceea nu sunt sigura daca dezvirginarea fizica a avut o finalizare propriu zisa).
Nu a curs sange deloc,abia dupa vreo 3 ore am observat doua picaturi..
Eu am ciclu neregulat,de obicei imi vine cu o saptamana inainte.Sunt foarte stresata din cauza asta,n-o sa mai repet prostia de a incerca neprotejat...
Acum el m-a asigurat ca nu am de ce sa ma ingrijorez pentru ca totul a durat foarte putin si el nu a ejaculat deloc,si mai ales atat timp cat nu a ejaculat in mine,nu am de ce sa ma ingrijorez,dar din cate am citit eu,exista spermatozoizi si in lichidul lui lubrifiant .Sunt foarte derutata,ma puteti lamuri?

#2 2008-12-08 18:25:41

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Nelamurire

eu nu cred ca ai ceva...pt ca nu a ejaculat in tine....nu cred...adevarul cu lichidul lui luibrifiant...dar poate nu o sa se intample la tine si pe altadata foloseste prez sau dc nu te duci la un planning pt anticonceptionale...eu am folosit cu pr meu mult timp coituss intreruptus adica cand ii vine sa ejaculeze o face afara nu inauntru....si nam ramas niciodata dar niciodata sa nu zici niciodata

Ultima oara a fost editat de akisandra (2008-12-08 18:26:17)

#3 2008-12-08 19:08:37

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Nelamurire

Camelia, nu ai motive de ingrijorare, atata timp cat spui ca nu a ejaculat in tine, totul este ok mai ales ca nu a ejaculat de loc. Stai linistita ptr ca nu ramai insarcinata atat de usor pe cat crezi tu, dar eu te sfatuiesc sa-ti gasesti o metoda de contraceptie si asta cat mai repede mai ales ca esti foarte tinerica smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-08 19:09:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.