|
Nu esti logat.
Cum iubim?!?!?!-2#20 2007-04-26 13:12:17
Re: Cum iubim?!?!?!de ce il iubesc eu pe sweet al meu...?...pai...pentru sentimentul de siguranta care il am cand sunt in bratele lui sau cand stiu ca se gandeste la mine...pentru felul in care ma face sa ma simt cand facem dragoste, sau toate lucrurile simple pe care le facem si de care ne bucuram.....detaliile fac ansamblul..nu neg ca se intampla sa ne ciondanim si noi, sa fim plictisiti si irascibili uneori, dar cum spunea el mai demult:"stiu unde imi e locul"... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #21 2007-04-26 17:56:27
Re: Cum iubim?!?!?!pentru tot ce a adus in viata mea...pentru toata protectia pe care mi-o ofera...pt atatea..ce mai ..pur si simplu il iubesc!!! Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #22 2007-05-01 13:39:50
Re: Cum iubim?!?!?!am iubit si eu pe my baby, asa o alintam eu, si inca o iubesc dar sentimentul nu mai este reciproc...intrebarea era "cum iubim?"..ce sa zic...am iubit-o asa cum Dumnezeu iubeste oamenii...simplu, curat, sincer, cu adevarat cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #23 2007-05-01 17:10:53
Re: Cum iubim?!?!?!si eu iubesc...dar nu mai stiu daca mai sunt iubita intotdeauna l-am banuit ca ma inseala...de cand mi-a gresit prima data...a spus ca nu are prietena ( pe atunci aveam jumatate de an de cand eram impreuna), apoi dezbraca fufe pe internet..pe motiv de amuzament...cum zicea el.."nimica serios", mai tarziu isi dadea bipuri cu una , care mie mi-a zis ca e vara-sa....si bineinteles ca nu era...mai apoi mi-a ascuns faptul ca il cauta o tipa doar ca se se culce cu el..pe motiv ca el umbla cu o "copila", adik cu mine...iar astazi...a primit un sms in kre una ii spunea sa ii dea motive ca sa nu mai invete si k ar veni si la el numai sa nu invete...motiv pentru care m-am suparat enorm..am sunat-o si i-am zis sa nu il mai caute...iar tipa a zis ca sa i-l dau pe el la telefon sa ii spuna el sa nu mai deranjeze...iar el i-a zis...ca nu e nici o problema ca nu deranjeaza....m-a calcat in picioare...m-am simtit ca o proasta...ce-o fi zis si aia... ( mi-e rusine Offline #24 2007-05-01 17:42:55
Re: Cum iubim?!?!?!ela_is_sweet e clar ca nu te respecta.. poate ai acceptat prea multe si are impresia ca poate sa faca ce vrea.. uneori intr-o relatie e nevoie de mici compromisuri dar atunci cand se ajunge la lucruri de genu, e greu.. mai poti sa ai incredere in el? I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-01 18:10:14
Re: Cum iubim?!?!?!mie mi-e rusine de gestul lui...incalificabil...pleaca de langa el ca nu te merita. cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #26 2007-05-01 18:18:03
Re: Cum iubim?!?!?!
subscriu (cu tarie!) Offline #27 2007-05-01 18:29:31
Re: Cum iubim?!?!?!subscriu si eu la ce au zis ceilalti.inseamna ca nu stie ce vrea de la viata.ori tu ori altele expect the worst , hope for the best! Offline #28 2007-05-02 00:42:50
Re: Cum iubim?!?!?!cred ca deja ai plecat...cand ti-au spus 3 persoane ca nu e bine... cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #29 2007-05-02 13:09:41
Re: Cum iubim?!?!?!fugi cat mai repede... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #30 2007-05-02 20:29:32
Re: Cum iubim?!?!?!vaiii de mine.. my are si curaj sa zica ca nu deranjeaza, i-as fi crapat capu-n 2,m-as fi dezlantuit ca un uraganul katrina.m-au apukt dracii numai cnd am citit ce ti-a facut. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #31 2007-05-02 22:39:43
Re: Cum iubim?!?!?!revenind la topic...nu cred d.p.m.d.v. ca cineva iubeste pana la capat; chiar si apostolii l-au abandonat pe isus, deci de ce sa mai vb de noi...iubim atat timp cat este bine, la primele greutati intampinate cedam pana la urma urmei, toti au un pret, o limita, si o vointa din pacate prea modesta.... Ultima oara a fost editat de i.question (2007-05-02 23:09:47) cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #32 2007-05-02 23:55:16
Re: Cum iubim?!?!?!daca la stirile de la ora 5 nu atunci precis la doc Andrei 9595 Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #33 2008-06-30 16:42:08
Re: Cum iubim?!?!?!cum il iubesc...hmm asa egoist... si totodata... libertin..intelegeti... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #34 2008-06-30 17:04:31
Re: Cum iubim?!?!?!iubesc cu pasiune..dar egoist. il vreau mereu langa mien...doar asa ma simt fericita. mi-am dat seama ca iubesc in momentul in care am putut sa iert unele chestii mai aiurea. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|