|
Nu esti logat.
Secretie galben-verzuie#1 2008-12-09 16:26:26
secretie galben-verzuiebuna, sambata seara am avut un act sexual neprotejat, duminica am luat escapelle si seara am observat o secretie galben-verzuie , ce poate fi? de la escapelle nu cred ca este, o fi vreo infectie? help plz Offline #2 2008-12-09 16:27:38
Re: secretie galben-verzuieAndreutza se poate sa fie o infectie. Mergi si fa o analiza de secretie. Asa vei sti sigur ce se intampla. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-12-09 16:29:28
Re: secretie galben-verzuieam facut progamare la ginecolog dar abia p 17.... nu stiti daca ar putea fi vreo bts? gonoree? Offline #4 2008-12-09 16:37:40
Re: secretie galben-verzuieE vorba de o dereglare a florei vaginale sigur, insa nu as putea sa-ti spun ce anume provoaca aceasta dereglare. Doar analiza te poate lamuri aici. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-12-09 17:07:09
Re: secretie galben-verzuiems mult Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-09 17:44:29
Re: secretie galben-verzuieCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-01-16 15:19:21
Re: secretie galben-verzuiesi eu sunt in situatia asta. de ft mult timp am o secretie galbuie, vascoasa cu usoare tente verzui si gri . e o secretie vascoasa, uneori mai abundenta, alteori nu. am facut analiza de secretie si culturi din col si tot ce mi-a iesit a fost streptococ grup B: agalactiae. am urmat tratament cu amoksiklav si degeaba. secretia a reaparut. ce poate fi? a mai patit cineva? Offline #8 2009-01-16 15:32:37
Re: secretie galben-verzuieanca, si eu am la fel. doar vreo 2 luni dupa cauterizare, n-am mai avut secretia asta apoi a reaparut. nu ma deranjeaza pt ca e putina ca si cantitate dar nu stiu de ce are culoarea asta, ca normal nu mi se pare sa fie. dr mea zice ca e o hipersecretie a glandelor colului, ca alta infectie nu am inafara de streptococ grup B despre care aceeasi dr mi-a zis ca nu produce modificarea secretiei. Offline #9 2009-01-16 15:37:16
Re: secretie galben-verzuiestreptococul tau e tot agalactiae? hmmm, sa fie oare hipersecretie? mie mi-a zis odata o doctorita ca poate fi si pe baza hormonala... dar totusi ma alarmeaza aspectul. daca era transparenta, mai intelegeam, dar culoarea asta? Offline #10 2009-01-16 15:42:09
Re: secretie galben-verzuiee streptococ betahemolitic, agalactie cred ca e altceva Offline #11 2009-01-16 15:44:51
Re: secretie galben-verzuiepai asa cu hipersecretia glandulara cauzata de o dereglare hormonala, s-ar explica. de asta nu iese altceva la analize. probabil dupa cauterizare au trecut 2 luni pana sa se refaca tesutul si sa se reia secretia... eu asa imi imaginez si pare logic... Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-01-16 15:45:24) Offline #12 2009-01-16 16:08:19
Re: secretie galben-verzuie
asa s-ar putea sa fie. presupunand ca asta este cauza, ce ar fi de facut? cine ne ajuta si pe noi cu o parere? Offline #13 2010-07-12 19:53:26
Re: secretie galben-verzuieBuna!Am si eu o mica intrebare,defapt este o incertitudine.Va rog daca puteti ajutati-ma cu un sfat.Acum cateva luni am fost la medicul ginecolog pt un control de rutina.I-am explicat doamnei doctor ca am dureri puternice in timpul actului sexual.Dansa mi-a spus ca am candida si mi-a prescris o reteta cu ovule si crema vaginala.A fost bine cateva zile(ma refer la actul sexual)dar apoi durerile au revenit si acum sunt chiar mult mai puternice.Iar de apoximativ cateva zile am o secretie vaginala galben verzuie,vascoasa si foarte putin mirositoare insotita de mancarimi.nu stiu ce sa mai fac...Avand in vedere ca acea doamna doctor ginecolog m-a tratat cu o foarte mare indiferenta ,nu prea as mai avea incredere sa apelez la dansa.Puteti va rog sa imi dati vreo idee de ce ar putea fi si ce altceva as putea face inafara sa apelez la un medic ginecolog(ceea ce voi in curand)?Macar sa ma linistesc pentru un moment.Va multumesc! Offline #14 2010-07-12 19:59:53
Re: secretie galben-verzuienu stiu daca ai ce sa faci. mergi la un ginecolog care sa-ti faca si analize, neaparat. Offline #15 2010-07-13 00:35:37
Re: secretie galben-verzuiebuna cred k e ultimul loc unde ma gandeam k o sa ajung vreodata, dar am citit discutziile de pe forum si fetele sunt chiar deschise, dc nu as fi si eu?...am si eu "o mica problema";am secretzie abundenta, dureri puternice in timpul actului sexual si chiar mi se inflameaza labiile. ultima data chiar si prietenului meu i se inflamase "pielea" si il ustura.nu stiu ce sa mai fac? am fost la medic mi-a spus k am infectie urinara,am luat niste pastile, a fost bn cateva zile dar iar mi-a revenit. la 2 sapt asa iar am fost la medic si mi-a facut o analiza la urina, acelasi lucru ca inainte...dati-mi un sfat va rog!!! Offline #16 2010-07-13 00:42:17
Re: secretie galben-verzuieeu nu cred ca ai infectie urinara mai ales ca si prietenului tau i se umflase pielea.. eu zic sa te duci la un alt doctor "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #17 2010-07-13 01:45:01
Re: secretie galben-verzuie
este posibil sa ai o infectie si s-o fi luat si prietenul tau in timpul actului sexual. deci trebuie sa se trateze si el nu numai tu altfel o sa-ti reapara. ce culoare are secretia si are miros? Offline #18 2010-07-13 12:47:20
Re: secretie galben-verzuiela ce fel de medic ai mers de ti-a facut analize la urina? medic de familie? Offline #19 2010-07-13 15:49:37
Re: secretie galben-verzuiesecretia este alba si are un miros slab... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|