homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac? situatia imi scapa de sub control!-2

#20 2008-12-10 14:07:48

skumpi
Vizitator

Re: ce sa fac? situatia imi scapa de sub control!

eu nush ce mai poate fi salvat din relatia asta... sau in ce mod
faptele lui nu spun decat un sg lucru...nu te mai iubeste... asta in primu rand pt ca atunci cand apare indoiala...ii clar..cand iubesti pe cineva nu te indoiesti de sentimentele tale...apoi faptu k asa rpd el isi face de cap... incearca...incearca cu cat mai multe neutral si u stai ca prostuca si suferi ca el sa se poata distra...cum naiba sa`l poti primi inapoi ? chiar sa isi doreasca el lucru asta...desi ma cam indoiesc !
Mai bine ai pune punct, l`ai lasa pe el cu cuceririle lui si nu te`ai mai lasa umilita in halu asta...iesi din relatia asta cu fruntea sus... daca ai putin respect pt tine

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-12-10 14:08:29)

#21 2008-12-10 14:12:02

miriaam
New member
Inregistrat: 2008-08-03

imi place sa cred (si asta este si explicatia data de el) k este inca imatur, are 21 de ani si nu stie inca cu certitudine ceea ce vrea! ii este frica sa nu ia o decizie f importanta in mod gresit (aceea de a ramane cu mine definitiv)...asta cred eu...poate ma insel!

#22 2008-12-10 14:18:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

au dreptate fetele, ori iti faci si tu de cap, ca asa e corect... si poate pana la urma gasesti ceva mai bun
ori accepti ca s-a terminat si va vedeti de treaba... ca am impresia ca el asta crede

#23 2008-12-10 14:18:53

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ma ... intreaba-l concret. Zi-i - " te rog sa imi spui ce anume vrei, ce ai de gand ". Sa iti spuna efectiv ce vrea. Si nu il lasa sa se fofileze si sa se eschiveze.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#24 2008-12-10 14:25:21

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

miriaam, eu zic sa nu te imbeti cu apa rece... daca are nevoie de confirmare ca tu esti iubirea vietii lui... hm... apoi zici tu ca sa teme sa nu faca vreo greseala alegandu-te pe tine. pai l-ai dus cu forta la altar??? sa inteleg ca acum alege ca la targ? si daca nu gaseste nimic mai convenabil se intoarce la tine?
eu stiu ca dor lucrurile astea, insa mai bine renunti pana nu e prea tarziu...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#25 2008-12-10 14:29:42

mussette
New member
Inregistrat: 2008-11-30

este asa cum ai spus inca imatur si ar vrea sa mai experimenteze baiatul, asa ca pauza asta ii prinde tare bine si s-ar putea asa cum am spus..................pauza sa duca direct la despartire!

#26 2008-12-10 14:31:36

miriaam
New member
Inregistrat: 2008-08-03

aveti perfecta dreptate dar ma credeti k mi-e greu, nu pot sa spun stop?!

#27 2008-12-10 14:33:45

alinda
Diamond member

miriaam a scris:

aveti perfecta dreptate dar ma credeti k mi-e greu, nu pot sa spun stop?!

pai si cum vrei sa procedezi pana la urma? iti asumi riscul unei eventuale umilinte?

#28 2008-12-10 14:34:03

heimdall
Diamond member

cand o sa-l vezi cu altele si o sa-ti ofere alte dovezi de genul asta crede-ma ca o sa-ti fie mai usor...

#29 2008-12-10 14:37:21

mussette
New member

sigur ca te credem, suntem destule care am trecut prin asa ceva. chestia e ca asta e doar inceputul, o sa suferi si daca il lasi sa contiune si daca ii spui sa se opreasca!

#30 2008-12-10 14:40:46

Vladu'
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

miriaam, pentru ca sunt baiat bun iti dedic aceasta meldoie, fara numar. Poate asa-ti trece suparea. Cantecelul este fix despre dragoste imposibila, tradare si durere. Durere e cuvantul cheie. http://www.indabamusic.com/sessions/560937072/62365

#31 2008-12-10 14:41:50

heimdall
Diamond member

mai, uite, din experienta iti zic, si eu am facut o pauza din asta in fosta relatie, ca el sa rezolve ce o fi avut de rezolvat cu o tipa si apoi, dupa mintea mea, sa ne continuam linistiti viata
mi-am gasit si eu pe cineva, ca sa nu fiu mai fraiera
cand, surpriza, el a decis ca ii e mai usor sa continue cu tipa aia decat sa indure sentimentul de vinovatie pe care-l avea dand cu ochii de mine
deci in ceea ce ma priveste strategia cu pauza n-a mers, si nu stiu daca de obicei chiar functioneaza sau e un pretext

#32 2008-12-10 14:45:36

mussette
New member

nu funtioneaza, ceva se duce, ceva se rupe ireversbil si chiar daca o iei de la capat nu mai e ca la inceput si mai devfeme sau mai tarziu se ajunge la despartire. cand un cuplu ia pauza , nu conteaza a cui a fost ideea, inseamna ca ceva nu merge bine intre ei de ceva timp!

#33 2008-12-10 14:45:40

alinda
Diamond member

cu alte cuvine, daca relatia este durabila si stabila, nu e nevoie de pauza ca sa confirme asta... si nici de o terta persoana care sa dovedeasca faptul ca vechiul/vechea era mai bun/a... dragostea cere apropiere, intimitate si incredere, nu pauza...

#34 2008-12-10 14:46:58

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu una prin pauza as intelege asa: ok, am ajuns intr-un impas...ne luam 1- saptamani in care sa stam singurei sa meditam la ce e in sufletul nostru...nu sa zburam din floare in floare...conceptul asta de pauza in care ne despartim cateva saptamani in care ne facem de cap iar apoi ne impacam ca si cand nici usturoi n-am mancat, nici gura nu ne miroase... nu-l inteleg

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#35 2008-12-10 14:47:08

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Miriam, tu vorbesti de parca ar face o favoare ca ti-a acordat sansa unei pauze, de parca ai fi o obligatie pentru el... Daca te-ar iubi cu adevarat nu ti-ar cere pauza sa-si faca de cap cu altele neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#36 2008-12-10 14:48:31

mussette
New member

asa e alinda, mare adevar ai grait......

#37 2008-12-10 14:59:20

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu nu cred ca te iubeste....si probabil tocami asta si vrea sa cunoasca mai multe, sa experimenteze....si dupa ce experimenteaza eventual sa se  intoarca la tine...
doar sa nu dea peste una si sa se indragosteasca si tu sa te agiti in timpul asta...
eu nu-s de acord cu pauzele astea...poate f bine sa se gandeasca ce simte si fiind cu tine si sa-ti spuna concret ce vrea...nu sa te amageasca si pe tine.
acum depinde daca tu esti de acord cu situatia asta...daca iti convine sa-l vezi cum agata altele e decizia ta...dar numai bine nu-ti face cred.

#38 2008-12-10 15:04:43

mussette
New member

dragostea nu e totul intr-o relatie! degeaba o iubeste , daca n-o respecta, daca nu-i da atentie, daca o raneste. nu stiu cum vine asta:  "te iubesc dar stii sunt cam tanar si nu prea am cunoscut eu multe fete, vreau sa experimentez putin sa vad cat  sunt de barbat!" . tu sa stai acolo, "ca nu uita eu te iubesc si daca te mai vreau inapoi bine daca nu iar e bine .......dar pentru mine ca intre timp m-am maturizat si mi-am dat seama ca vreau sa fiu liber, ca vreau altceva"   ????

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.