homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viciul meu

#1 2006-10-04 17:40:43

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

Viciul meu

Sunt curioasa ce vicii aveti. Eu una m-am lasat de tot ce tine de tutun, alcool, de droguri nu se pune problema pt k nu am incercat, in schimb, am descoperit un alt viciu: shoppingul.. Cumpar atunci cand am bani pana ii termin pe toti, deja e ceva ciudat sa ajung acasa cu vreun leu.. Incerc sa ma schimb, dar tanjesc dupa atatea.. Din punctul meu de vedere ma bucur ca nu mai am vicii care imi fac rau fizic..

You think you know but you have no idea

#2 2006-10-04 18:11:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Viciul meu

La mine e clar, tutunul....sunt mare fumatoare, stiu ca nu e bine si ca ar trebui sa ma las insa, recunosc, nu am suficienta vointa pentru asta...acum am o perioada stresanta, am de rezolvat niste probleme si nu le vad iesind cum vreau eu, si drept urmare mina se duce nepermis de des spre pachetul de tigari....le voi reduce insa. In rest....de baut, beau absolut ocazional, shopping-ul nu ma pasioneaza deloc....tocmai mi-am dat seama ca daca nu as fuma as fi o sfinta....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2006-10-04 19:33:49

persifona
Vizitator

Si la mine tot fumatul e din pacate sad Fumez cam 15 tigari pe zi, dar cand ies undeva depasesc, sau daca merg la munte sau la vreo petrecere ajung la 2 pachete, chiar si un pic mai mult. De baut beam inainte o bere cand ieseam in oras sau ceva mai mult daca mergeam undeva si stateam pana dimineata, acum pur si simplu nu mai intra. Alte vicii nu cred ca am, dar sincer, fumatul imi ajunge cu varf si indesat.

Ultima oara a fost editat de persifona (2006-10-04 19:34:03)

#4 2006-10-04 19:38:08

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

singurul meu viciu il consider semintele de dovleac big_smile
Cu shoppingul sunt ciudata rau! Imi doresc de toate, tanjesc la toate, dra chiar daca am bani nu imi cumpar nimic... foarte rar, si daca sunt ieftine!

#5 2006-10-04 19:55:41

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Viciu...ciocolata! Si shoppingul,in special bijuterii...de argint sau aur alb,cred ca sunt un pic obsedata,am o tona big_smile Si netul si mobilul uitasem

Ultima oara a fost editat de mika (2006-10-04 20:59:45)

Publicitate

loading...

#6 2006-10-04 20:10:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

netul. sad

Nobody home

#7 2006-10-04 20:14:26

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

viciu....netu..dulciurile si lenevitul cateodata.cand ma apuca o lene din aia...nici sa misc un fulg de jos ca na..imi cad mainile rotfl2

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#8 2006-10-04 20:15:34

gabrielasilea
New member
Inregistrat: 2006-09-02

La mine cafeaua,daca poate fi considerata viciu big_smile    Si internetul,intr-o oarecare masura.mai ales acum cand prietenul meu e plecat din tara sad

#9 2006-10-04 20:57:30

persifona
Vizitator

Netul, da da da. Si telefonul mobil. Nu neaparat sa vorbesc la el, dar daca nu il am, ma simt rupta de lume. La fel si cu netul.

#10 2006-10-04 21:01:51

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

smile eu imi urasc telefonul. daca il car dupa mine nu ma suna nimeni. daca nu-l iau, am 2-3 sau mai multe apeluri/mesaje.

Nobody home

#11 2006-10-04 21:04:06

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu il iubesc pt ca am poza iubitului meu pe el si il uras pt ca ma suna mama de 100 de mii de ori,uneori in cele mai nepotrivite momente

#12 2006-10-04 21:15:37

babymik
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2006-07-28

Ioi da' voi suntetzi nishte comori pe langa mine lol Eu le am pe toate rotfl Fumez k o disperata, fara net sunt un om isteric iar dak imi dai drumu cu bani prin magazine...jale mare lol sigur gasesc pe ce sa'i dau lol Nu beau shi nu ma droghez...macar atat lol Ah, am uitat ... Coca-Cola...fara numar rotfl

Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...

#13 2006-10-04 21:26:45

eakarina
Full member
Inregistrat: 2006-01-12

tlf mobil si netu'

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#14 2006-10-04 21:52:38

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

coca-cola bleeeaaahh..yaakkss...bad bad coca-cola.nu face bine l ficatel si stomacel...in special carbogazoasele..m-am dezobisnuit de carbogasoase..acm beau apa plata sau minerala carbogasoasa sau fara acid si BERICA evident tongue.si ink un viciu...muzica..nu ma pot lipsi de asa cva si photoshopu big_smile .

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#15 2006-10-04 22:19:37

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Coca cola zilnic,nu e bine stiu..dar asta e...de fumat nu am fumat niciodata, de baut mai beau cate o bere cand ies pe afara, dar nu mereu, shopping nu fac ca nu am cu ce, decat atunci cand imi trebuie, cafea nu...

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#16 2006-10-04 22:30:11

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

eu suunt cuminte big_smile !acum...nici f cuminte big_smile!ce s zic...m-am lasat de coca-cola si restul carbogazoaselor(am dat-o p apa plata);de fumat s nu aud, cafeaua o data la 2-3 ani:D...de baut f rar;la o petrecere sau ceva d genul...cate o guritza asa!shoppingul nu ma incanta... in schimb imi place s stau...si s vad cum trece timpul;sunt dependenta de tel mobil...si d net,(dar mai putin)...si cel mai mare "viciu" al meu...este iubi meu...si cheful de prostioare care imi vine atunci cand ma gandesc la el:">

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#17 2006-10-04 22:55:55

tdani
Full member
De la: Petrosani
Inregistrat: 2006-06-23

Cred ca avem toate aceleasi vicii sau pe aproape (depinde de varsta si ocupatia fiecareia). Eu mai am unul CAFEAUA. Cand stau mai mult la birou cred ca sunt cam 5 sau 6 cafele intre ora 5 cand ma trezesc si ora 16 cand plec de la servici. Nu va faceti griji ca ne vom lasa curand de ele. Daca vor aplica din 2007 abcizele si taxele de care vorbesc marii nostri conducatori la tigari si alcool poate vom renunta la astea doua vicii.
D-na doctor nu vreau sa fiu impertinenta, daca credeti ca va putem ajuta in rezolvarea probemelor apelati cu incredere.
Pentru fetele care stau mai mult la calculator si au mai multe cunostinte in domeniu as avea o intrebare.
Sunt logata la acest forum, deci sunt membru. Cand intru pe forum acasa va pot scrie iar eu apar online. Cand sunt la munca pot intra pe forum insa sunt offline si nu va pot scrie. Parca nu as fi logata. Spuneti-mi si mie, daca stiti, de ce?

#18 2006-10-04 23:04:45

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

fumat, net, cola cand ies prin oras, vrea matu k asa m-as multumi si cu apa, de baut am baut in "tinerete", dar nu era viciu, la chefuri. in rest muzica, iesit in oras seara, nu pot de nici o culoare sa stau in casa, si shopping doar ce tine de lenjerie intima si atunci dau toti banii, in rest nu prea ma pasioneza hainele care le vad in magazin, dar si cand vad ceva sa imi placa (mai rar) imi iau. si matu hjarta big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#19 2006-10-05 08:28:17

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

fetelor, eu cu viciile stau mai slabutz, adik nu fumez, nu cafea (doar cappucino-ocazional), nu alcool DAR la mine buba e notebooku- nu merg nici la toaleta fara el shi stau toata ziua pe net ( deh, meseria)- bine ca plateste sefu factura ca a;tfel eram in ploaie. shi in ultima vreme a cam inceput sa-mi placa colindatul prin magazine- arunc banii pe toate prostiile si am noroc ca puiutzu nu se supara cand deschid porbagajul. odata am crezut ca face soc cand i-am aratat factura de la metro shi ma intreb uneori unde incap toate cele ce cumpar???

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.