|
Nu esti logat.
Viciul meu#1 2006-10-04 17:40:43
Viciul meuSunt curioasa ce vicii aveti. Eu una m-am lasat de tot ce tine de tutun, alcool, de droguri nu se pune problema pt k nu am incercat, in schimb, am descoperit un alt viciu: shoppingul.. Cumpar atunci cand am bani pana ii termin pe toti, deja e ceva ciudat sa ajung acasa cu vreun leu.. Incerc sa ma schimb, dar tanjesc dupa atatea.. Din punctul meu de vedere ma bucur ca nu mai am vicii care imi fac rau fizic.. You think you know but you have no idea Offline #2 2006-10-04 18:11:33
Re: Viciul meuLa mine e clar, tutunul....sunt mare fumatoare, stiu ca nu e bine si ca ar trebui sa ma las insa, recunosc, nu am suficienta vointa pentru asta...acum am o perioada stresanta, am de rezolvat niste probleme si nu le vad iesind cum vreau eu, si drept urmare mina se duce nepermis de des spre pachetul de tigari....le voi reduce insa. In rest....de baut, beau absolut ocazional, shopping-ul nu ma pasioneaza deloc....tocmai mi-am dat seama ca daca nu as fuma as fi o sfinta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-10-04 19:33:49
Re: Viciul meuSi la mine tot fumatul e din pacate Fumez cam 15 tigari pe zi, dar cand ies undeva depasesc, sau daca merg la munte sau la vreo petrecere ajung la 2 pachete, chiar si un pic mai mult. De baut beam inainte o bere cand ieseam in oras sau ceva mai mult daca mergeam undeva si stateam pana dimineata, acum pur si simplu nu mai intra. Alte vicii nu cred ca am, dar sincer, fumatul imi ajunge cu varf si indesat. Ultima oara a fost editat de persifona (2006-10-04 19:34:03) #4 2006-10-04 19:38:08
Re: Viciul meusingurul meu viciu il consider semintele de dovleac Offline #5 2006-10-04 19:55:41
Re: Viciul meuViciu...ciocolata! Si shoppingul,in special bijuterii...de argint sau aur alb,cred ca sunt un pic obsedata,am o tona Si netul si mobilul uitasem Ultima oara a fost editat de mika (2006-10-04 20:59:45) Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-04 20:10:04
Re: Viciul meunetul. Nobody home Offline #7 2006-10-04 20:14:26
Re: Viciul meuviciu....netu..dulciurile si lenevitul cateodata.cand ma apuca o lene din aia...nici sa misc un fulg de jos ca na..imi cad mainile Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2006-10-04 20:15:34
Re: Viciul meuLa mine cafeaua,daca poate fi considerata viciu Si internetul,intr-o oarecare masura.mai ales acum cand prietenul meu e plecat din tara Offline #9 2006-10-04 20:57:30
Re: Viciul meuNetul, da da da. Si telefonul mobil. Nu neaparat sa vorbesc la el, dar daca nu il am, ma simt rupta de lume. La fel si cu netul. #10 2006-10-04 21:01:51
Re: Viciul meueu imi urasc telefonul. daca il car dupa mine nu ma suna nimeni. daca nu-l iau, am 2-3 sau mai multe apeluri/mesaje. Nobody home Offline #11 2006-10-04 21:04:06
Re: Viciul meueu il iubesc pt ca am poza iubitului meu pe el si il uras pt ca ma suna mama de 100 de mii de ori,uneori in cele mai nepotrivite momente Offline #12 2006-10-04 21:15:37
Re: Viciul meuIoi da' voi suntetzi nishte comori pe langa mine Eu le am pe toate Fumez k o disperata, fara net sunt un om isteric iar dak imi dai drumu cu bani prin magazine...jale mare sigur gasesc pe ce sa'i dau Nu beau shi nu ma droghez...macar atat Ah, am uitat ... Coca-Cola...fara numar Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #13 2006-10-04 21:26:45
Re: Viciul meutlf mobil si netu' A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #14 2006-10-04 21:52:38
Re: Viciul meucoca-cola bleeeaaahh..yaakkss...bad bad coca-cola.nu face bine l ficatel si stomacel...in special carbogazoasele..m-am dezobisnuit de carbogasoase..acm beau apa plata sau minerala carbogasoasa sau fara acid si BERICA evident .si ink un viciu...muzica..nu ma pot lipsi de asa cva si photoshopu . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #15 2006-10-04 22:19:37
Re: Viciul meuCoca cola zilnic,nu e bine stiu..dar asta e...de fumat nu am fumat niciodata, de baut mai beau cate o bere cand ies pe afara, dar nu mereu, shopping nu fac ca nu am cu ce, decat atunci cand imi trebuie, cafea nu... "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #16 2006-10-04 22:30:11Re: Viciul meueu suunt cuminte !acum...nici f cuminte !ce s zic...m-am lasat de coca-cola si restul carbogazoaselor(am dat-o p apa plata);de fumat s nu aud, cafeaua o data la 2-3 ani:D...de baut f rar;la o petrecere sau ceva d genul...cate o guritza asa!shoppingul nu ma incanta... in schimb imi place s stau...si s vad cum trece timpul;sunt dependenta de tel mobil...si d net,(dar mai putin)...si cel mai mare "viciu" al meu...este iubi meu...si cheful de prostioare care imi vine atunci cand ma gandesc la el:"> El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #17 2006-10-04 22:55:55
Re: Viciul meuCred ca avem toate aceleasi vicii sau pe aproape (depinde de varsta si ocupatia fiecareia). Eu mai am unul CAFEAUA. Cand stau mai mult la birou cred ca sunt cam 5 sau 6 cafele intre ora 5 cand ma trezesc si ora 16 cand plec de la servici. Nu va faceti griji ca ne vom lasa curand de ele. Daca vor aplica din 2007 abcizele si taxele de care vorbesc marii nostri conducatori la tigari si alcool poate vom renunta la astea doua vicii. Offline #18 2006-10-04 23:04:45
Re: Viciul meufumat, net, cola cand ies prin oras, vrea matu k asa m-as multumi si cu apa, de baut am baut in "tinerete", dar nu era viciu, la chefuri. in rest muzica, iesit in oras seara, nu pot de nici o culoare sa stau in casa, si shopping doar ce tine de lenjerie intima si atunci dau toti banii, in rest nu prea ma pasioneza hainele care le vad in magazin, dar si cand vad ceva sa imi placa (mai rar) imi iau. si matu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2006-10-05 08:28:17
Re: Viciul meufetelor, eu cu viciile stau mai slabutz, adik nu fumez, nu cafea (doar cappucino-ocazional), nu alcool DAR la mine buba e notebooku- nu merg nici la toaleta fara el shi stau toata ziua pe net ( deh, meseria)- bine ca plateste sefu factura ca a;tfel eram in ploaie. shi in ultima vreme a cam inceput sa-mi placa colindatul prin magazine- arunc banii pe toate prostiile si am noroc ca puiutzu nu se supara cand deschid porbagajul. odata am crezut ca face soc cand i-am aratat factura de la metro shi ma intreb uneori unde incap toate cele ce cumpar??? "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|