|
Nu esti logat.
Ovulatie sau nu?#1 2008-12-10 15:15:42
Ovulatie sau nu?Buna dragelor (daca imi permiteti). Mamica de Ingerash blondutz Offline #2 2008-12-11 10:27:29
Re: Ovulatie sau nu?Se pare ca nu mi-a raspuns nimeni.. Mamica de Ingerash blondutz Offline #3 2008-12-11 11:02:44
Re: Ovulatie sau nu?ank...o eco ti ai facut in ultimul timp? daca sangerarile se accentueaza eu zic ca poate fi vb de inceputul unei menstre...daca se opresc aici se poate sa fi fost de la ovulatie (desi cele de ovulatie nu dureaza decat o zi...hai maxim 2)...eu zic sa nu te ingrijorezi inca si sa astepti prima oara sa vezi cum decurge... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-12-11 11:32:04
Re: Ovulatie sau nu?Buna Cristina. Mamica de Ingerash blondutz Offline #5 2008-12-11 12:29:34
Re: Ovulatie sau nu?draga mea, chiar nu te stresa....singerarea poate fi de la ovulatie...deea e ca daca aio ovulat acum 2 zile, mica singerare se poate exterioriza cu oartesce intirziere(fiindca e mica) si deci testul de ovulatie sa fie negativ din simplul motiv ca a fost facut sa zicem prea tirziu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-11 15:38:11
Re: Ovulatie sau nu?Multumesc mult Doctoresa. Mamica de Ingerash blondutz Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|