homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt Doctoressa.. daca se poate

#1 2008-12-10 15:35:32

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

pt Doctoressa.. daca se poate

Mi-am pus sterilet pe 13 Noiembrie Mirena. Dupa am avut cateva pete roz si durerile de menstruatie .. pe 26 Noiembrie mi-a venit menstruatia cu dureri mari si mi-a curs destul de mult sange. Dupa menstruatie am vrut sa ma spal bine inauntru dar am simtit firele. Din cate am citit pe prospect este normal .. si sa nu trag, dar daca eu le simt cu degetul partenerul nu le simte cu penisul? El spune ca nu. La 6 saptamani trebuie sa merg la control.. in ce consta controlul ? pot sa il mai aman cateva saptamani o luna ??? In concluzie.. cam cate luni a astept pana imi dispare cat de cat menstruatia si dispar si durerile?. Multumesc si pentru acum un an cand mi-ai raspuns la mesaj smile am o frumusete de baietel smile .. Mi-ai spus sa nu ma duc in spital si nu m-am dus big_smile ca  bebic era unde trebuie. sarbatori fericite!

#2 2008-12-10 18:51:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pt Doctoressa.. daca se poate

i-am lasat link-ul doctoressei smile

#3 2008-12-11 12:33:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

daca partenerul zice ca nu il simte crede-l pe cuvint...pare logic asa, pentru ca penisul patrunde in fundul de sac posterior nu vine direct pe colounde tu pui degetul cind cauti firele
la control se uita daca sta bine steriletul, daca nu ai facut vreo rana pe col si cam atit...eventual te intreaba despre singerari...il poti deci amina
in ceea ce priveste timpul cit trebuie sa astepti habar nu am...depinde de la utilizatoare la utilizatoare...sper ca nu prea mult

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-12-11 12:34:54

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Multumesc mult doctoressa.
Multumesc camysh.

#5 2009-01-18 14:56:37

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

buna ziua! am si eu o intrebare pt doctoressa daca se poate. urmeaza sa vin la control in februarie, cand se fac 6 luni de la prescrierea anticonceptionalelor, am inteles ca imi veti da sa fac si un set de analize. ma intereseaza unde le voi efectua si cat ma vor costa. multumesc mult. o zi buna.

Ultima oara a fost editat de mewee (2009-01-18 17:41:41)

cater to u boy hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-01-19 14:24:28

irina2
Membru
Inregistrat: 2009-01-19

pt Doctoressa.. daca se poate:)

sarcina 11 saptamani.toxo IgG 169ui/ml.IgM -negativ.intrebare:se poate sa  fii intrat in contact cu toxoplasmoza la inceputul sarcinii,intre timp IgM sa se negativeze,iat IgG sa fii atins o cota( sau inca nu)si acum sa se fii stabilizat la 169...?169 nu este un titru cam mare pt o infectie cronica?
cu multumiri anticipate
irina2

#7 2009-01-19 14:30:18

Dana84
New member
Inregistrat: 2007-09-25

imi cer scuze daca postez gresit. la randul meu, am o intrebare pentru doctoressa si sper sa ma ajutati in acest sens. mi-a aparut o galma aproape de intrarea in vagin si nu stiu despre ce este vorba, sunt efectiv socata. la atingere se simte ca este ceva in interiorul pielii.  sambata nu o aveam, iar duminica m-am trezit cu ea din senin, si la o dimensiunea destul de mare, cam cat un bob de porumb. preciz ca nu am niciun fel de simptom, nu ma ustura, mananca s.a. ce ar putea fi? multumesc si sper sa imi raspundeti cat de curand posibil. p.s. nu stiu daca are vreo importanta, insa tot de sambata am inceput tratament cu duphaston pentru ovarele polichistice.

Ultima oara a fost editat de Dana84 (2009-01-19 14:32:23)

#8 2009-01-19 15:02:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am lasat link-ul doctoressei

#9 2009-01-19 20:33:03

Al Pacino
Administrator

mewee a scris:

buna ziua! am si eu o intrebare pt doctoressa daca se poate. urmeaza sa vin la control in februarie, cand se fac 6 luni de la prescrierea anticonceptionalelor, am inteles ca imi veti da sa fac si un set de analize. ma intereseaza unde le voi efectua si cat ma vor costa. multumesc mult. o zi buna.

vor fi gratuite

irina2 a scris:
pt Doctoressa.. daca se poate:)

sarcina 11 saptamani.toxo IgG 169ui/ml.IgM -negativ.intrebare:se poate sa  fii intrat in contact cu toxoplasmoza la inceputul sarcinii,intre timp IgM sa se negativeze,iat IgG sa fii atins o cota( sau inca nu)si acum sa se fii stabilizat la 169...?169 nu este un titru cam mare pt o infectie cronica?
cu multumiri anticipate
irina2

cred sincer ca sarcina abia acum e la inceput inca, deci ca infectarea cu toxoplasma e de dinainte de sarcina...si ca ai anticorpi nu infectie cronica

#10 2009-01-19 20:37:34

Al Pacino
Administrator

Dana84 a scris:

imi cer scuze daca postez gresit. la randul meu, am o intrebare pentru doctoressa si sper sa ma ajutati in acest sens. mi-a aparut o galma aproape de intrarea in vagin si nu stiu despre ce este vorba, sunt efectiv socata. la atingere se simte ca este ceva in interiorul pielii.  sambata nu o aveam, iar duminica m-am trezit cu ea din senin, si la o dimensiunea destul de mare, cam cat un bob de porumb. preciz ca nu am niciun fel de simptom, nu ma ustura, mananca s.a. ce ar putea fi? multumesc si sper sa imi raspundeti cat de curand posibil. p.s. nu stiu daca are vreo importanta, insa tot de sambata am inceput tratament cu duphaston pentru ovarele polichistice.

e posibil sa fie un chist al unei glande din zona...
sincer, duphaston nu stiam sa fie tratament pentru ovare polichistice

#11 2009-01-19 20:40:58

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

offtopic  Doctoressa cum va simtiti ?
puss

#12 2009-01-19 20:51:59

Al Pacino
Administrator

claudia78 a scris:

puss

multumesc, sunt foarte bine
offtopic am sa incerc sa te caut intr-o zi cind voi avea mai mult timp sa vorbim nitel, daca esti de acord

#13 2009-01-19 21:26:28

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

multumesc pt raspuns. o seara buna

cater to u boy hjarta

#14 2009-01-19 21:32:07

Al Pacino
Administrator

cu drag

#15 2009-01-19 22:28:53

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

doctoressa a scris:

claudia78 a scris:

puss

multumesc, sunt foarte bine
offtopic am sa incerc sa te caut intr-o zi cind voi avea mai mult timp sa vorbim nitel, daca esti de acord

puss  puss  puss  puss
oricand , cu mare placere  Doc !!!  kram

#16 2009-01-20 13:48:30

Dana84
New member
Inregistrat: 2007-09-25

multumesc tare mult pentru raspunsul prompt. este periculos acest chist? abia peste 1 saptamana am reusit sa imi fac programare la ginecologie. cosmeticiana mea imi spunea aseara sa stau linistita ca este un fir de par care tb sa iasa.si ca ea, la randul ei, se confrunta mereu cu astfel de "bube" si chiar le elimina prin operatie. mie una nu mi s-a mai intamplat asa ceva si nu as crede sa fie un fir de par. din  cauza asta m-am alarmat destul de serios. multumesc inca o data, o zi buna.

#17 2009-01-20 14:23:01

Al Pacino
Administrator

nu cred ca e vreun pericol

#18 2009-01-21 21:22:59

sandrina
New member
Inregistrat: 2009-01-19

Buna seara, as vrea sa va intreb daca in urma tuseului vaginal, la 40 zile de la ultimul ciclu, medicul ginecolog poate spune cu certitudine ca nu este sarcina.. nu mai este nevoie de alt test? Eu am fost azi la o domnisoara doctor ginecolog, m-a palpat si mi-a spus ca uterul nu e marit si nu sunt insarcinata, dar eu sunt atat de ingrijorata ca mi-a intarziat asa mult menstruatia, incat ma indoiesc de orice..
multumesc

#19 2009-01-21 21:56:10

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poti sa faci beta HcG din sange. dar daca ai facut dest de sarcina din urina la cel putin 7 zile de intarziere a menstrei si a iesit negativ, nu esti insarcinata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.