homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 47-156

#2946 2008-12-13 12:14:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 47

la mine e povestea mai lunga ufff....asta e situatia anul asta smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2947 2008-12-13 12:15:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

hallo myku puss
veau si io braduletz sad pitzi imi aduci aminte de cand eram mai mica si incepeam de prin noiembrie sa fac loc la bradut lol
nush dc noi o sa ne mai luam braduletz pt garsoniera,k o sa fim mai mult plecati, probabil doar o sa decoram cu instalatie

#2948 2008-12-13 12:15:11

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

pitzipoank a scris:

am impresia k sunt mai ieftini in ultima seara...

mult mai ieftini...deja de pe 23 incep sa lase la pret ca sa nu ramana cu marfa

Ultima oara a fost editat de uffff (2008-12-13 12:15:33)

#2949 2008-12-13 12:15:59

persifona
Vizitator

Ce ma enerveaza ca trebuie sa stau sa-l astept pe tata sa vina, apoi sa mergem la aia de la net sa le ducem routerul.. abia apoi vine matzu si plecam sa ne plimbam si la el. Si mi-e asa de soooooomn.. dupa 2 cani de cafea mornincoffee

#2950 2008-12-13 12:17:08

persifona
Vizitator

uffff a scris:

pitzipoank a scris:

am impresia k sunt mai ieftini in ultima seara...

mult mai ieftini...deja de pe 23 incep sa lase la pret ca sa nu ramana cu marfa

Nu lasa nici pe 23 da-i incolo, au fost ani cand au preferat sa plece cu ei decat sa mai faca o reducere. Cred ca brad ieftin poti lua doar in ziua de Craciun lol
Eu am vbit cu mama sa luam un  face_tree natural dar in ghiveci, mai micutz asa. Si dupa ce trece Craciunul, sa-l ducem la tara sa-l plantam smile

Publicitate

loading...

#2951 2008-12-13 12:17:37

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

mda...ma duc sa pap ceva
dak mai stau iar o sa ma vait ,si asa nici n-au venit sarbatorile si pe mine m-au apucat depresiile grater ...ce super grater
b bye fetele

They can because they think they can.

#2952 2008-12-13 12:17:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

cine zicea ca dorm putin? camysh? big_smile
m-am culcat la 9 aseara.. acum m-am trezit tongue

hjarta

#2953 2008-12-13 12:18:37

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

miroase a gaz in casa( nu de la mine) si eu am candela aprinsa  roll

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2954 2008-12-13 12:19:02

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

persifona a scris:

camysh a scris:

offf... ne vedem asa de putin.. tot a 2-a zi cam cate o ora... mi-e dor de el.. mi-e dor de noi... mi-e frica sa nu ne indepartam unul de altul, sa nu-l pierd...
si acum mi-a dat un sms in care imi scria cat de mult ma iubeste, si ca vom fi mereu impreuna, ca nimeni si nimic nu ne va desparti niciodata... si acum m-a busit iar plansul..
il iubesc asa de mult...

Cami, eu daca apuc sa ma vad cu al meu o data in rimpul saptamanii.. e bine.. am serviciu pana la 4 si 3 zile din 5 si master pana la 9.. iar in zilele in care nu am, nu stiu cum sa ajung mai repede acasa sa ma culc. Doar week-endul ce ne mai ramane pt vazut sad

nasol sad , tocmai de aceea nu am vrut sa ma angajez ink big_smile cat timp mai sunt in fac, vreau sa am viata personala

#2955 2008-12-13 12:19:12

persifona
Vizitator

Hai ca inchid aici. Facem altu nou smile

#2956 2008-12-13 12:21:39

persifona
Vizitator

capcaun a scris:

persifona a scris:

camysh a scris:

offf... ne vedem asa de putin.. tot a 2-a zi cam cate o ora... mi-e dor de el.. mi-e dor de noi... mi-e frica sa nu ne indepartam unul de altul, sa nu-l pierd...
si acum mi-a dat un sms in care imi scria cat de mult ma iubeste, si ca vom fi mereu impreuna, ca nimeni si nimic nu ne va desparti niciodata... si acum m-a busit iar plansul..
il iubesc asa de mult...

Cami, eu daca apuc sa ma vad cu al meu o data in rimpul saptamanii.. e bine.. am serviciu pana la 4 si 3 zile din 5 si master pana la 9.. iar in zilele in care nu am, nu stiu cum sa ajung mai repede acasa sa ma culc. Doar week-endul ce ne mai ramane pt vazut sad

nasol sad , tocmai de aceea nu am vrut sa ma angajez ink big_smile cat timp mai sunt in fac, vreau sa am viata personala

Asa am lalait-o si eu in facultate, ca am zis ca am timp o viata sa muncesc, macar cat sunt in fac sa pot sa fac ce am chef all day long big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.