Buna fetelor!!
Azi v-am descoperit site-ul si as avea mare nevoie de ajutor.
In 2001 am facut TBC pulmonar. Bineinteles am urmat tratamentul de rigoare m-am facut bine fara nici o problema. In acel timp am facut pentru prima data candida. Nici unul dintre doctorii care m-au tratat nu mi-au spus sa iau ceva impotriva candidei iar eu am tratat-o cu indiferenta si pana la urma si ea pe mine la fel. Toate bune si frumoase timp de 5 ani de zile. Acum 2 ani de zile ( in 2006 ) acea candida ( recidiva, sau alta noua, inca nu se stie ) a reaparut. De atunci imi mananca zilele. Fac tratament, ma lasa cateva luni si ma ia din nou. Nu este cea clasica cu mancarimi si usturimi. Nu am decat o secretie care din fluida devine vascoasa si de culoarea oului de gasca ( uneori). Am facut tratament cu Canesten ( ovule si crema), Nizoral ( pastile), Lomexim ( ovule, care am inteles ca nu se mai fabrica). Nu mai stiu ce sa mai iau si ce sa mai fac. Am incercat si un tratament homeopat cu cochilie de stridie, dar atunci nu trebuia sa iau nimic altceva si nici spalaturi nu aveam voie sa fac. Iar pe mine asta ma termina , discomfortul creat de scurgeri. Citind pe site am aflat si de tratamentul cu iaurt. :f?rv?nad:
Ce sa fac?? Sa iau cele 3 doze de Canesten si dupa sa incerc cu iaurt??
V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta nu niste sfaturi.
Merci mult !!