homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!!

#1 2008-12-11 12:44:30

anamaria_23
New member
Inregistrat: 2008-10-28

Urgent!!

Buna ziua desi nu e prea buna! sad Acum o sapt am fost la control ginecologic periodic si la testul Papanicolau mi-a iesit ca am o inflamatie!Altceva nu mi-a iesit negativ!Doamna doctor mi-a dat atunci niste ovule cervugid!Am luat 8 zile!Dupa terminarea ovulelor am o durere in partea dreapta care ma cam sacaie!Ba ma ia ba ma lasa!Durere nu e accentuata!Este ca o intepatura si pe urma ma lasa!Ieri am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca in urma analizelor de sange ce mi-a iesit negativ au fost   VSH=17 mm, lipide totale 592,1 valori normale 600,0 - 800,0!Si mi-a zis ca am cu siguranta o raceala pe undeva o anexita de exemplu!Tot ieri am fost la dr. meu ginecologic si am facut o ecografie abdominala si una cu sonda vaginala!Nu mi-a iesit nimic,nici o raceala!MI-a zis ca nu am urma de nici un lichid in interior!Acum nu stiu ce sa fac!Este vorba de apendicita?De aseara am o durere de cap severa dar acum m-a lasat!Doctorita mea mi-a dat ca medicamentatie  : augmentin 625 una la 8 ore, indometacin 2/zi si no-spa 1 de 3 ori/zi!E vorba de apendicita?Sa ma duc sa ma operez!Vine si craciunu si nu as vrea sa stau la pat!Multumesc!

Traieste pentru a fi!

#2 2008-12-11 13:03:44

anamaria_23
New member

Re: Urgent!!

Am uitat sa spun ca aceata durere am mai avut si cand am fost pe perioada menstruatiei dar mi-a trecut!Acum m-a luat din nou!

Traieste pentru a fi!

#3 2008-12-11 14:40:50

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

nu cred sa fie apendicita, dar nu poti stii sigur decat la un control medical...o palpare este de ajuns ca doctorul sa-si dea seama despre ce e vorba...eu zic sa stai linistita...nu e ceva grav sigur...s-ar putea sa fie o raceala usoara...
analiza de secretie ai facut pe langa papanicolau? si daca le ai pune-le aici sa vedem exact despre ce e vorba

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-12-11 16:19:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Anamaria daca suspectezi apendicita, ar fi bine sa consulti un chirurg.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-12-11 17:34:36

anamaria_23
New member

Iata analizele mele!Sunt f speriata pt ca nu as vrea sa fie apendicita!Nu acum!Analizele pe care le-am facut la ginecologie au iest asa :
- Evaluarea calitatii frotiului - satisfacatoare
                                        - foarte frecvente PMN
-Caracterizare generala - modifucari celulare benigne
- Diagnostic descriptiv - modificari celulare benigne - infectii
                                                                           - bacili
- Modificari reactive asociate cu - inframatie
- Evaluare hormonala - Status hormonal compatibil cu varsta si amamneza
- Citodiagnostic Babes - Papanicolau - Clasa II.
Inainte cand faceam analize de secretie si testu papanicolau imi dadeau mai multe informatii pe foaie!Acum nu mi-au dat decat atat!

Analizele de sange pe care mi le-am facut cu 2 zile inainte de consultul ginecologic sunt:
- WBC              7.43 [10^3/UL]
- RBC              5.15 [10^6/UL]
- HGB             14.2   [g/dL]
- HCT             41.5   [ %]
- MCV             80.6  -  [fL]
- MCH             27.6
- MCHC           43.2
- PLT               277
- RDW- SD      37.3
- RDW-CV       13.2
- PDW             13.5
- MPV              10.9
- P-LCR           32.6
- PCT              0.30
- NEUT            4.20    [10^3/uL]     56.4  [%]
- LYMPH          2.13     [10^3/uL]     28.7 [%]
- MONO           0.68    [10^3/uL]     9.2   [%]
- EO                0.40    [10^3/uL]     5.4   [%]
- BASO            0.02    [10^3/uL]     0.3   [%]

- VSH = 17 mm

- ACID URIC             3.8    mg/dL                                           2,5  - 7,2
- ALT (TGP)              19      U/L                                                0    - 41
- AST (TGO)             17      U/L                                                10  - 48
- CALCIU                 10.6   mg/dL              H                           8,8  - 10,5
- COLESTEROL          173   mg/dL                                            100 - 200
- CREATININA            0,7   mg/dL                                            0,5 - 1,2
- GLUCOZA                78    mg/dL                                            65  - 110
- HDL-COLESTEROL     65   mg/dL                                            35  - 100
- LDL-COLESTEROL    85.8  mg/dL                                          0 ,0  - 135,0
- LIPIDE TOTALE        592.1mg/dL                L                          600 - 800
- TRIGLICERIDE         113  mg/dL                                             50 - 200
- UREE                       20    mg/dL                                             10 - 50

Acestea sunt toate analizele mele!
Ieri la ecografie mi-a iesit astfel :
Fara lichid Douglas
Ovar drept/stand normal
Uter  - aVF, ccontur regulat
        - long = 70,72 mm
        - ante post= 30,75 mm
        - diametrul omogent
        - endometrul = 30,75 mm
V-V semirepletie

Eu nu inteleg prea multe din toate analizele astea!
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat ca sa ma pot linisti macar putin!Maine ma duc la doctor din nou!La un medic intern si daca e ceva si la chirurg!
Multumesc si sper ca nu v-am bulversat cu atatea analize!

Traieste pentru a fi!

Publicitate

loading...

#6 2008-12-12 17:26:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ana maria i am lasat doctoressei linkul

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-12-12 18:53:06

anamaria_23
New member

multumesc mult!

Traieste pentru a fi!

#8 2008-12-12 22:21:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

anamaria_23 a scris:

Buna ziua desi nu e prea buna! sad Acum o sapt am fost la control ginecologic periodic si la testul Papanicolau mi-a iesit ca am o inflamatie!Altceva nu mi-a iesit negativ!Doamna doctor mi-a dat atunci niste ovule cervugid!Am luat 8 zile!Dupa terminarea ovulelor am o durere in partea dreapta care ma cam sacaie!Ba ma ia ba ma lasa!Durere nu e accentuata!Este ca o intepatura si pe urma ma lasa!Ieri am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca in urma analizelor de sange ce mi-a iesit negativ au fost   VSH=17 mm, lipide totale 592,1 valori normale 600,0 - 800,0!Si mi-a zis ca am cu siguranta o raceala pe undeva o anexita de exemplu!Tot ieri am fost la dr. meu ginecologic si am facut o ecografie abdominala si una cu sonda vaginala!Nu mi-a iesit nimic,nici o raceala!MI-a zis ca nu am urma de nici un lichid in interior!Acum nu stiu ce sa fac!Este vorba de apendicita?De aseara am o durere de cap severa dar acum m-a lasat!Doctorita mea mi-a dat ca medicamentatie  : augmentin 625 una la 8 ore, indometacin 2/zi si no-spa 1 de 3 ori/zi!E vorba de apendicita?Sa ma duc sa ma operez!Vine si craciunu si nu as vrea sa stau la pat!Multumesc!

sper doar ca nu te-ai apucat sa inghiti toate medicamentele alea...ca nu e nevoie
nu ai nimic si nu vad motive de ingrijorare...ok, ai niste intepaturi in partea dreapta...vor trece....poate ai fost constipata in ultima vreme, sau mai stiu eu ce...of

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2008-12-13 09:18:30

anamaria_23
New member

Din pacate am inceput sa le iau si a reaparut candida!Am luat 5 pasteile de augmentin!De ieri nu am mai luat pentru ca am fost la doctorul de medicina interna si m-a consultat!Concluzia in urma controlului este ca am o problema cu intestinele din cazua acidului, legumelor care fermenteaza!Mi-a dat medicamente sa-mi treaca!Banuiam ca antibioticele astea care sunt puternice imi vor distruge flora vaginala si de aceea am luat biotics pentru prevenire!Am intrerupt antibioticele dar am continuat cu biticsul!Cum am spus mai sus cred ca a reaparut candida!Am mancarimi si ma dor labiile la atingere si sunt si putin rosii!Ce sa iau?Eu am cervugid!Este bun?Ce sa iau sa-mi treaca pentru ca nu vreau sa se accentueze?!Multumesc!

Ultima oara a fost editat de anamaria_23 (2008-12-13 09:27:27)

Traieste pentru a fi!

#10 2008-12-14 19:11:27

anamaria_23
New member

am cautat gynozol la farmacie pt ca de obicei mie imi trecea cu asta si nu stiu ce sa iau in loc!Mancarimea se accentueaza!Va rog daca imi puteti da un sfat!MUltumesc!

Traieste pentru a fi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.