homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce fac??cum impart si capra si varza??:(

#1 2008-12-11 14:39:26

Little_princess
Full member
De la: Bucharest...
Inregistrat: 2008-11-03

ce fac??cum impart si capra si varza??:(

butter Greu cu baietii astia...sunt intr-o mare dilema..am organizat cu clasa prima si ultima excursie la munte 3 zile..dar cand a auzit prietenul s-a suparat rau d tot si mi-a spus k dak ma duc ne despartim.akum eu nu stiu ce sa fac..vreau sa ma duc si cu colegii mei ,pt k se duc toti..(cu exceptia unuia care nu prea vine la fac)..nu vreau sa raman eu aia care nu se duce grater ...toti sa povesteasca ce au facut si eu sa stau sa ascult. sad
dar nici pe iubi nu pot sa-l iau cu mine pt k el are piciorul un ghips...si in plus d asta decat o fata vine cu iubitul si ei sunt aproape casatoriti..si toata lumea face misto d ea k nu se duce nici pana la colt fara iubit.(in fine..e treaba ei) visslar
el imi reproseaza k nu ne-am mai vazut d o sapt(am avut niste probleme eu) si k aveam akum timp weekendul asta sa il petrecem impreuna....
ce sa fac grater  grater ??????sa plec la munte cu colegii sau sa raman cu el?

big_smile Come to the dark side...we have cookies..lol

#2 2008-12-11 14:42:03

sparkle
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

Re: ce fac??cum impart si capra si varza??:(

Ei dracie, iti da ultimatum pt ca vrei sa mergi intr-o excursie si el nu poate veni cu tine? Ce fel de relatie e asta?

#3 2008-12-11 14:42:18

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

pai fai repede o vizita, in care o sa il convingi ca e absurd ce iti cere...asha il si vezi si profiti de timpul stat impreuna ca sa ii clarifici treburile...
ceea ce iti cere el e chiar deplasat avand in vedere ca e ultima excursie cu colegii neutral

#4 2008-12-11 14:50:39

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ce face????????????

te santajaza sa nu mergi??????????? bueyyy cati ani are? mi se pare un pic egoist la faza asta ... adik tre sa stai langa el sa il legeni sau ce? si in plus ai si tu dreptul sa iesi cu colegii tai.... sa te distrezi .... egoist asat e cuvantul.... si fie vb intre noi eu cred ca face chestia asta din gelozie, crede ca intalnesti pe cineva acolo si cine stie ce faci....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-12-11 14:51:14

Little_princess
Full member

da...nu poate sa vina pt k e cu piciorul in ghips...si oricum nici nu as fi vrut sa-l iau..k e doar singura iesire intre colegi..sad

are 23 si eu 21 aproape tongue

Ultima oara a fost editat de Little_princess (2008-12-11 14:52:14)

Publicitate

loading...

#6 2008-12-11 14:51:43

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

nu e normal sa-ti puna asemenea conditii...fiecare om are dreptu' la alegeri personale...si daca are incredere in tine n-are de ce sa-si faca probleme....dar e de k..t sa pui pe cineva sa aleaga la modu' asta...mai tarziu ce-o sa ajunga sa-ti ceara...sa nu mai iesi din casa decat daca e cu tine...sau daca-ti permite el?!!...

baby Dragos hjarta rugaciune

#7 2008-12-11 14:59:04

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

deacord cu deliav .....

eu nu as lasa dupa el..... cica daca mergi ma despart de tine..... fiecare om are nevoie sa isi petreaca timpul si in alte moduri.... adik sa iasa cu prietenii , sau efectiv sa isi rezerve timpul ala pt el....

deci no comment ... efectiv mai lasat masca....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#8 2008-12-11 14:59:48

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

princess de cat timp sunteti impreuna?...oricum e ciudat...si eu merg weekendul asta cu colegii de faculta in excursie, dar nici nu s-a pus problema ca vai ma duc fara el. nici nu l-am intrebat daca vrea sa vina.sunt activitati care trebuie facute si separat.pare gelos din cate ne spui u totusi

#9 2008-12-11 15:18:27

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nu mi se pare normal...  adica n'ahh nu sarbatriti nimic in week end, nu e nici un eveniment imp in fam k sa zici k ai motive sa nu mergi....
de ex si yo si iubi am fst singuri in banchet .. c sa caut yo *sau el* cand el se distreaza q ei? nici nu ii cun bine etc smile
si aq a fst plecat q aser si nu am fst ... si daca eram in locul lui faceam aceeasi chestie... n'ahhh m am supi yo k m a lasat sg de Mos NIcolae da si yo as fi facaut la fel daca eram in locu lui...

yo zc sa te duci in exurise aia ..k o sa t simti ff bne smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#10 2008-12-11 15:27:32

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

sa ne spui si noua ce te hotarasti, ok?

#11 2008-12-11 15:37:28

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

little-princess du-te mama cu colegii ca e ultima voastra excursie...iar prietenului explica-i ca nu faci nimic rau si spune-i ca o sa il suni de acolo, o sa te gandesti la el...iar urmatorul weekend o sa ti-l petreci cu el.......nu are de ce sa se supere!!!!!! daca tot face figuri tu du-te oricum ca nu se merita sa iti strici buna dispozitie pentru ca e el cu piciorul in ghips....daca era pe patul de moarte intelegeam, dar asa.....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#12 2008-12-11 16:06:57

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Daca de acum incepe cu faze din acestea, e clar ca mai incolo va avea pretentii mult mai mari. Vb cu el, adu-l cu picioarele pe pamant. Nu se poate sa iti ceara asa ceva, sa puna pb in felul asta. Este un pic cam egoist si nu e bine pt viitor.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#13 2008-12-11 16:10:42

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

neutral mi-a facut si mie faze de genul asta.acum imi pare rau ca nu m-am dus in multe locuri pt el.e egoist.sunt sigura ca daca te duci se va supara dar apoi o sa ii treaca.

expect the worst , hope for the best!

#14 2008-12-11 16:16:09

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

cand iti mai zice ca se desparte de tine daca pleci in excursie cu colegii spune-i ca nu are decat sa se desparta si ca mai continuati probabil relatia dupa ce mai creste mititelul de el. Ca se comporta chiar ca un copil de gradinita. Nu mai sunt prieten cu tine pentru ca nu mi-ai dat jucaria ta...hi, hi.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-12-11 16:17:49)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#15 2008-12-11 17:56:31

Little_princess
Full member

fete am fost la el....era pus pe cearta,dar l-am calmat putin..se lega d orice mesaj ce primeam eu chiar dak era d la sora mea...si m-am hotarat...ma duc la munte,ma pun sa imi fac bagajul k maine plec...asa e cum ati spus...a devenit d cand e cu piciorul accidentat e foarte gelos..k el sta numai in casa si probabil din lipsa d ocupatie se gandeste numai aiurea.
ailuJ suntem de aproape 9 luni impreuna(pe 21 dec facem,adik sper sa mai facem big_smile)

#16 2008-12-11 18:25:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

bine faci wink

expect the worst , hope for the best!

#17 2008-12-11 18:33:12

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

aoleu...ce scandal am avut eu cu fostu' pe tema asta....
ca am plecat de 1 mai la mare si el inainte de plecare nu a zis nimic, ca nu ii convien sau asa... si in primele 2 zile cat am stat acolo, nu m-a sunat deloc...
si eu l-am lasat asa...si la sfarsit, cand tebuia sa plec acasa...a venit el sa ma ia...ca se cam speriase baiatul ca ma poate pierde.... lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#18 2008-12-11 18:38:45

skumpi
Vizitator

e un egoist in primu rand...okey inteleg ca e cu picioru in ghips dar nu e vina ta`... si in plus e vorba de o excursie cu colegii nu cu prieteni unde sa fi venit si el...
daca o sa`i permiti de pe acum sa te manipuleze si sa te santajeze in halu asta` pe viitor nu o sa ai voie sa iesi sa faci nik ...tot tp va trb sa te raportezi la el...
spune`i clar ca mergi pt ca e dreptu tau, nu va leaga absolut nik ...sa se desparta de tine daca atata ii poate capu !
Lasa`i clar inteles ca tu decizi pt tine si el decide pt el....iar daka nu e suficient de matur incat sa inteleaga ca ai o viata sociala pe langa el sa`si caute el alta` care sa joace dupa cum canta el wink
asta mai lipsea hmm

#19 2008-12-11 18:41:06

Little_princess
Full member

da...si eu sunt sigura k nu va da nici un semn cat sunt eu la munte.. butter ..dar asta e...poate o sa-i treaca big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.