homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O idee, un sfat, un ajutor...-12

#210 2008-12-13 12:10:49

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: O idee, un sfat, un ajutor...

waiiii
oana,super super big_smile
ce ma bucur pt tine big_smilebig_smilebig_smile

#211 2008-12-13 12:27:58

andra2
Full member
Inregistrat: 2008-12-11

off... delishor sad pusspuss dar e ceva stabil ? imi pare rau.. don't be sad puss
oana_ ma bucur si eu pentru tine big_smile din cate ai povestiti tu pe aici, baiatul pare ft de treaba si linistit big_smilebig_smile sa va mearga bine tongue

#212 2008-12-13 13:09:15

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ms mult andra puss da e linistit.mai merge el in cluburi in week-end da' nu-i bai ca si mie imi place hjarta

expect the worst , hope for the best!

#213 2008-12-15 22:35:53

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

girls, vb cu el.. si vreau sa at un apropo .. ? sad dar nu am nicio idee... helppp..

#214 2008-12-15 23:23:54

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

vb cu el p mess,sau cum? tongue

My Tears Dry On Their Own

Publicitate

loading...

#215 2008-12-16 15:33:07

andra2
Full member

uhh.. a ramas id lu' sor'mea logat big_smile :">

pai am vb aseara girls, si ce-i drept, am vb putin cu el, dar are impresii... e cam figurant, cam plin de el... m-a dezamagit.
ma gandeam sa vb vineri (ca tot luam vacanta) cu el si sa bat un apropo de genu "am pofta de o cioco calda.. ai vrea sa vii cu mine ?" dar nu stiu daca mai are rost ..

#216 2008-12-16 15:57:11

andra2
Full member

pai nu stiu daca merge sa ma prefac ca sunt suparata. aseara nici nu aveam ce vb cu el, era sec in raspunsuri. parca nu aveam niciun punct comun, nimic...
stiu cum e sa-ti placa de cineva si respectivul sa nu-ti dea atentie. parca tot mai mult te intarata, te atata big_smile
dar baiatul de care zici tu, sabynna, stia ca tu ai o simpatie pentru el ?

#217 2008-12-16 22:00:47

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Sabynaaa a scris:

andra...o idee..nush daca merge si la tine...prefa-te k esti suparata...fii indiferenta...si..poate k o sa t intrebe ce ai....la mine si la iubi...a functionat asta inainte sa ne cuplam...m-a chemat el la o cafea smile..
stiu cum e sa va placa un baiat..si..cu cat nu-l aveti..cu atat il doriti mai mult(nu ma refer in pat:P
mie mi-a placut de un baiat cu un an mai mare...timp de 2 ani..si..desi ma jignea....tot mai mult l-am vrut.si m-am plimbat pe sala..1 an..k sa ma observe...am vb si la tel(eu il sunam) si degeaba.....si sincer...de multe ori mi se face dor de el(pt k anul trecut a terminat liceul)..si...chiar dupa 1 an dupa c nu i-am mai dat nici un semn....il mai sun...doar k sa-i aud vocea....si nu vorbesc nik(stiu...sunt prostuta
grater...)

ceva in genu am patit si eu lol
nu-i bai,toti o patim l un moment dat neutral
puss

My Tears Dry On Their Own

#218 2008-12-17 19:06:11

_yohana_
Platinum member

ce ati mai facut fetelor?eu nu mai sunt asa incantata ca la inceput....azi am avut prega impreuna si nici nu ma pupa cand pleca profa.cand am plecat acasa nu a vrut sa vina cu mine,si l-am intrebat apoi dc nu a vrut si a zis ca ce 50 de metri(ca el sta aproape) si mai era si colega....pana acum avea poza cu mine iar azi a schimbat-o.cand iesi vorbim ce vorbim si apoi ne uitam unul la altul,nu stim ce sa mai vb neutral si mai zice din cand in cand ca ce s-a plictisit,ce plictiseala e.
nu stiu ce sa cred....oare nu ne potrivim?sau asa e la inceput?vreau eu prea multe deodata?inainte mi se parea ceva normal dak suna tel sa intreb cine e si sa cer explicatii,ei acum nu imi permit...si vb super mult la tel neutral suna tel ala incontinuu.a si inca o faza,nu mai are minute si zice k vb pe cost si nu ma suna decat sa ma anunte dak intarzie dar am observat k alte persoane suna.si stabilisem sa il sun dak imi da bip k am minute.dar in puii mei cum suna pe altii sa ma sune si pe mn.vineri ii baga minutele sa vad dak o sa ma sune...
o parere ceva...?plizzzz.nuj ce sa cred.

#219 2008-12-17 19:11:21

skumpi
Vizitator

hm... cine stie...nu trage concluzii gresite ..mai asteapta putzin...bate si u in retragere....

#220 2008-12-17 19:11:44

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

hmm cam aiurea oana...ma gandesc ca poate face asa pt ca poate nu i s-au aprins calcaile dupa tine...ca daca ii placea super super mult avea alta atitudine.
nu stiu....mai asteapta daca vrei, dar incearca sa nu te aprinzi tu prea tare...ca e aiurea sa pui suflet chiar asa din prima...practic nu-l cunosti deloc, de acum descoperi asa cam cum e. se piate sa nu va potriviti...asta vei afla in timp.

#221 2008-12-17 19:13:28

_yohana_
Platinum member

pai in seara asta m-a intrebat daca sunt suparata si am zis ca nu.as vrea sa ii zic ca vreau sa fie mai atent cu mine,putea sa ma pupe la pregatire,dar nu stiu...ma gandesc k cine stie ce zice apoi.
sa nu il mai sun eu,dak imi da bip?
ce sa fac? acum cred ca ma simt asa si pt ca ma tot cauta fostul X(

#222 2008-12-17 19:14:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

hmm... nu te grabi sa tragi vreo concluzie... mai asteapta putin sa vezi cum decurg lucrurile...
si cum zice skumpi, bate putin in retragere.

#223 2008-12-17 19:16:19

_yohana_
Platinum member

a si ma intrebat dak ne vedem vineri.si i-am zis k maine e joi.si cica are pregatire.si eu aveam o pregatire la care nu ma duc si speram sa stau cu el... neutral

#224 2008-12-17 19:16:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

oana_, daca te mai intreaba spune-i ca in primele zile ti=a acordat mai multa atentie... si acum? ce l-a facut sa se schimbe brusc?
si vezi ce zice

#225 2008-12-17 19:21:21

_yohana_
Platinum member

imi acorda aceeasi atentie doar ca asa vrea sa imi acorde mai multa atentie.si i-am zis de la inceput k vreau sa imi acorda atentie dar nu am stiut sa ii explic in ce consta acea atentie....

#226 2008-12-17 19:25:59

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

oana_ eu zic sa nu-i spui nimic...pt ca daca ii vei spune ca vrei mai multa atentie poate o va face constrans de tine....mai bine lasa-l sa faca ce vrea cand vrea cum vrea ca asa il cunosti pe EL ....nu pe cel care il vrei tu, sa-l transformi asa cum vrei tu...lasa-l sa fie asa cum e el...daca iti convine ok daca nu...next.

#227 2008-12-17 19:30:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

oana poate s-o fi bagat fostu cumva...ca mna zici tu ca iti da atentie...da faza ca nu te-a pupat..nu mi se pare normal..esti prietena lui si nu te pupa?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#228 2008-12-17 19:37:42

_yohana_
Platinum member

mda deci am am vb ca nu mai razistam lol ani m-a pupat cand am plecat. i-am zis ca nu ma pupat nici el cand pleca profa.si a zis k dak faceam exercitii si nu ziceam si eu nimic.si a zis k el incerca sa nu fie un stres.ce mi-ar placea sa ma pupe tot timpul si chestii dinastea.si i-am zis k da.si a zis k dak ar fi dupa el m-ar toci.si i-am zis k asa vreau,dar bine acum depinde cum ii place si lui.si a zis k asa ii place.i-am zis k n vreau sa fiu nici una de aia sa nu mai scape de mine si a zis k asa vrea k asa are siguranta k sunt numai a lui.si am zis ca daca nu vad acelasi lucru din partea lui nu am cum sa fac numai eu.si a zis k o sa faca si el smile
andrulina un om il mai formezi si dupa tine,ma refer la obiceiurile legate de persoana iubita,ce sa faca,cum sa se poarte.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.