homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutor

#1 2008-12-11 21:36:00

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

am nevoie de ajutor

Bun gasit!
Abia am descoperit forumul si postez in speranta ca cineva isi va gasi timp sa raspunda nelamuririi mele. Am facut analiza la secretie, azi mi s-a transmis telefonic(medicul meu e in alt judet) ca rezultatul este negativ. Nu stiu daca sa ma stresez in continuare cum am facut pana acum ...sau sa ma linistesc. De ce stres? Pentru ca acum o luna la aceeasi analiza mi-a iesit Cnadida (sp) si am urmat un tratament. Acum, uitandu-ma pe analiza veche, de acum o luna.....vad ca sun scrise urmatoarele:
Celule epiteliale in placarde
Relativ frecevente PMN
Flora bacil Doderlein
Rare celule levurice inmugurite(Candida sp)
Absent Trichomonas, Gonococ
Nu stiu cum sa interpretez niciuna din cele scrise mai sus. Urmeaza sa fac Papanicolau, dar am vrut mai intai sa tratez Candida asta....asa ca dupa o luna fac Papanicolau, data fiind si perioada sarbatorilor.
Imi fac griji....si nu stiu pe cine sa intreb. Doctorita mea, ca orice medic, e superocupata...Multumesc mult celor care vor raspunde!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2 2008-12-12 09:59:46

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: am nevoie de ajutor

flora bacil doderlain e bine ca o ai asa trebuie sa fie prezenta , era rau daca nu aveai , celulele levurice - este candida , trichomonas si gonococ f bine ca sunt absente , frecvente polimorfonucleare (PMN )- probabil de la candida, ele arata e ca ceva in neregula
iar despre celule epiteliale in placarde sa iti raspunda fetele ca sunt mai pricepute smile

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-12 10:00:38)

#3 2008-12-12 12:50:59

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

inteleg ca ai mai facut acum o alta analiza de secretie care a iesit negativ...daca e negativ candida inseamna ca e ok...deci poti sta linistita...din cate vad eu si in analiza ta de acum o luna aparea Candida - rar si-n rest era ok...io zic ca nu ai motive de ingrijorare...

baby Dragos hjarta rugaciune

#4 2008-12-12 15:42:00

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Probabil ca un Papanicolau ma va ajuta sa imi dau seama daca sunt ok sau nu. Tot nu stiu ce sunt celulele epiteliale in placarde ..., dar intentionez sa nu ma mai stresez, asa cum am facut cu analizele la secretie. Multumesc, din nou

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.