|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor#1 2008-12-11 21:36:00
am nevoie de ajutorBun gasit! 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #2 2008-12-12 09:59:46
Re: am nevoie de ajutorflora bacil doderlain e bine ca o ai asa trebuie sa fie prezenta , era rau daca nu aveai , celulele levurice - este candida , trichomonas si gonococ f bine ca sunt absente , frecvente polimorfonucleare (PMN )- probabil de la candida, ele arata e ca ceva in neregula Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-12 10:00:38) Offline #3 2008-12-12 12:50:59
Re: am nevoie de ajutorinteleg ca ai mai facut acum o alta analiza de secretie care a iesit negativ...daca e negativ candida inseamna ca e ok...deci poti sta linistita...din cate vad eu si in analiza ta de acum o luna aparea Candida - rar si-n rest era ok...io zic ca nu ai motive de ingrijorare... baby Dragos Offline #4 2008-12-12 15:42:00
Re: am nevoie de ajutorMultumesc foarte mult pentru raspunsuri. Probabil ca un Papanicolau ma va ajuta sa imi dau seama daca sunt ok sau nu. Tot nu stiu ce sunt celulele epiteliale in placarde ..., dar intentionez sa nu ma mai stresez, asa cum am facut cu analizele la secretie. Multumesc, din nou 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|