|
Nu esti logat.
Ciclul peste sarcina#1 2008-12-12 01:14:26
ciclul peste sarcinavoiam sa intreb ceva fetele Offline #2 2008-12-12 01:39:06
Re: ciclul peste sarcinavine exact in acea perioada,dar este diferit,nu ai cum sa nu-ti dai seama! Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #3 2008-12-12 01:51:59
Re: ciclul peste sarcina
eu folosesc anticonceptionale. nu am luat antibiotice,nu am vomitat nu am avut probleme cu digestia. Offline #4 2008-12-12 08:41:39
Re: ciclul peste sarcinapoate te prinde vreo raceala...fa un test pt siguranta ta si eventual consulta un medic pt o echografie Offline #5 2008-12-12 09:16:39
Re: ciclul peste sarcinab4rbie, eu zic ca n-are cum sa fie sarcina, nu-ti venea menstra deloc daca era Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-12 12:20:30
test am facut si a iesit negativ. si in ziua aia mi-a venit menstr. Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-12-12 12:23:03) Offline #7 2008-12-12 13:01:52
Re: ciclul peste sarcinab4rbie, ca sa stii daca e de la AC sau nu tot trebuie sa mergi la medic... sau la medicul care ti-a prescris pastilele Offline #8 2008-12-12 15:13:59
vezi ca cicl;ul peste sarcina nu tine 6 zile..ci mult mai putin si are o culoare mai neagra din cate am inteles deci nu e cazul tau Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #9 2008-12-13 23:39:18
exact asta am spus si eu nu te poate tine 6 zile ...deci.......este diferit:k?ra Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #10 2009-07-13 10:55:26
Re: ciclul peste sarcinabuna fetelor, Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #11 2009-07-13 10:58:03
Re: ciclul peste sarcinaeu zic sa nu te alarmezi inca....fa un test sa vezi dak e cv....poate fi si de la oboseala pt k asa is si eu de cateva zile Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #12 2009-07-13 12:26:31
Re: ciclul peste sarcinaok multumesc ...daca nu era menstra aceea maronie asa nici nu ma gandeam la asta avand in vedere ca vara trecuta 2 luni am fost numai ametita si am facut o gramada de analize Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #13 2009-07-13 14:16:04
Re: ciclul peste sarcinamenstra maronie am avut si eu 2 luni la rand si am crez k innebunesc din cauza stresului cu sarcina dar ma tinea normal 4-5 zile .....oricum dak vrei sa te linistesti poti face un tet Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #14 2009-07-14 09:44:28
Re: ciclul peste sarcinaam facut astazi de dim un test clearblue si a iesit negativ,o singura liniuta clar vizibila dupa nici 2 min,am verificat testul si la 5 respectiv 10 min tot o sg liniuta ..deci cauza tb sa o caut in alta parte Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #15 2009-07-14 09:46:26
Re: ciclul peste sarcinama bucur pt u ....at fuguta la medic dak nu apare Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #16 2009-07-14 09:51:46
Re: ciclul peste sarcinade aparut a aparut insa maronie asa,a aparut exact la data la care asteptam 5 iulie insa eram asa in dubiu de ce e maronie...si cum paranoia e in floare la mine m-am agitat putin Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|