|
Nu esti logat.
Hernie sau hernie de disc?#1 2008-12-12 11:44:27
hernie sau hernie de disc?dau din una in alta in ultimul timp.sotul meu acuza dureri de spate f mari,ramane intepenit,nu se poate misca iar eu imi fac mii de ganduri.nu stiu cum sa il ajut,masajele nu ii mai sunt de folos.pe 19 vine o dr de la bucuresti si isi ia medical.care dintre voi stiti kre sunt simptomele unei hernii sau a unei hernii de disc?eu am avu piatra la rinichi si stiu cum sunt durerile astea.se poate vedea la echo dak e hernie?va rog sa ma ajutati fetelor k eu una o iau razna ma rog in fiecare seara sa nu mai aiba durerile alea...ce sa fac?? Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #2 2008-12-12 13:23:07
Re: hernie sau hernie de disc?poate sa nu fie hernie...mama pateste chestii de genul asta, si ramane intepenita de mijloc si mai are si dureri...si la ea e vb de coloana ca s-au tocit niste discuri sau cum se numesc si prind un nerv... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #3 2008-12-12 13:52:28
Re: hernie sau hernie de disc?
multumesc ada, dar crede`ma k am incercat tot felul de minunatii.azi mergem la spital,mai pe seara k e dr mai libera.nu ne permitem sa ast pana pe 19 k mi`e sa nu se agraveze.unguent cu diclofenac?pt el asta e frectie la piciorul de lemn... Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|