|
Nu esti logat.
O SITUATIE NASOALA#1 2008-12-12 21:44:21
O SITUATIE NASOALABUNA ...AM O MICA PROBLEMA ...MI-AM INCEPUT VIATZA SEXUALA ACUM 2 ANI SI NICIODATA NU AM FOLOSIT' SPALATURI INTRAVAGINALE' ..SAU CUM SE ZICE. ....E BN? SAU AR TREBUI SA MA APUC ...NU AM VB CU NIMENI PANA ACUM SI NA....SI NICI LA GINECOLOG NU AM FOST.... ..CE SA FAC?? AJUTORRR Offline #2 2008-12-12 21:45:59
Re: O SITUATIE NASOALApt ce anume vrei sa folosesti spalaturi vaginale ? #3 2008-12-12 21:51:34
Re: O SITUATIE NASOALAPai Abia Acum Am Auzit De Spalaturiile Astea.......si Na...m-am Cam Speriat......mi-a Zis Cineva K Ar Fi Bn Dupa Ce Fac Sex Sa Ma Spal....si Nush Ce Sa Cred......deci, E Nevoie Sa Ma Apuc ....sau Am Facut Bn K Nu M-am Spalat Niciodata? Offline #4 2008-12-12 22:10:16
Re: O SITUATIE NASOALAteoretic, daca faci sex neprotejat, este bine sa te speli cu degetul si cu apa in vagin dupa contactul sexual. oricum, avand in vedere ca ti-ai ainceput viata sexuala de atata timp, este foarte indicat sa faci o vizita si la ginecolog, pentru o secretie si un pap cum bine a zis skumpi. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #5 2008-12-12 22:26:52
Re: O SITUATIE NASOALAMare Dreptate Avetzi ..ma Buc Mult K Ma Ajutati.......pt K Dupa Cum Vedeti Habar Nu Am Despre Chestiile Astia...esentiale......nu Am Avut Cu Cine Sa Vb:(....trist..asta E Numai Vina Mea..nu Am Scuze....:*multam'fain:*...... Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-12 22:30:09
Re: O SITUATIE NASOALAl0ry19 trebuie sa stii ca vaginul are capacitatea de a se curata singur..SPALATURILE INTRAVAGINALE NU SUNT INDICATE NUMAI DACA MEDICUL ITI RECOMANDA.... am scris cu litera mare sa se distinga Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-12-12 22:30:56) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|