homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 48-44

#818 2008-12-14 14:33:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 48

OneOnly a scris:

oana_ sunt magazine f multe in bv cu haine
dar nu stiu ce cauti
eu de ex sunt ff pretentioasa la haien si caut pana nu mai pot ceva
si depinde si ce buget ai ca sa cumperi tongue

sa inteleg ca sunt scumpe? big_smile am la dispozitie vreo 600-700 ron.
si eu sunt pretentioasa.problema e ca nici nu cunosc orasul neutral ne pierdem pe acolo lol

expect the worst , hope for the best!

#819 2008-12-14 14:33:37

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

love,crede-ma eu nu ma uit la filme siropoase tongue
asa am zis si eu k o sa fie o dulcegareala cu brad chit
da a fost chiar  interesant smile

They can because they think they can.

#820 2008-12-14 14:33:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

noh...atunci nush tongue
ultimul samurai?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#821 2008-12-14 14:34:20

OneOnly
Insomniac member

se poate sa fac cumva sa-mi apara cele mai noi mesaje primele?m-am uitat la profil dar n-am gasit nik hmm

#822 2008-12-14 14:34:46

pokemon
Diamond member

ella...greu de spus ceva acum,...
macar sa te distrezi in vacanta asta!

Publicitate

loading...

#823 2008-12-14 14:36:13

skumpi
Vizitator

mel...crede`ma k stiu ce inseamna faza cu cheltuitu banilor asa lol si pe mine ma iritaaaaaaaaa big_smile arrrrrrr

si referitor la faza cu sandwichurile ... u i`ai zis " hai ajuta`ma si pe mine " sau ai asteptat sa te ajute el din proprie initiativa.. ?
acuma zic si eu lol la barbati trb sa le spui : fa aia...fa aia...si aia...n`au ei simtu asta al bucatariei...cum il avem noi... eu la al meu mereu ii zic...tu faci aia...speli aia...curetzi aia...  ca dak nu si el ar sta pe scaun si s`ar uita la mine frumos lol

#824 2008-12-14 14:36:34

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mda, am intrebat acum..
F l-o vazut de nush cate ori, si mama l-a vazut smile asa ca tzeapa

hjarta

#825 2008-12-14 14:36:44

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Hello fetele. ce faceti? si eu putin pe net... si azi am fost la serviciu...duminica...  grater  pf...ce nasol..noroc ca nu am stat pana la 6 cum trebuia...ca o luam razna.

OneOnly a scris:

uffff a scris:

barbatii astia....vreau sa-i transform pe toti in vampiri rotfl

si euuu hjarta
lestat,armand,etc hjarta

daaa...  hjarta 

Mandy a scris:

Armand clar  hjarta

eu il aleg pe lestat, ca arman e prea copil si intru la copruptie de minori. rotfl

Buey...deci eu sunt maniaca cu cronicile vampirilor. in cls a 12a in loc sa citesc pt bac, eu citeam cornicile...si terminam o carte intr-o zi...maxim 2. Pana cand am termiant tot ce avea la biblioteaca judeteana...apoi am inceput sa caut pe net. Am agsit doar Pandora, in engleza...si o carte din seria noua (Blood Canticle) dar e mp3..adica citita...si in afara ca dureaza extrem de mult...mi se pare si destul de greoaie...cat am ascultat numai personaje noi (numai Lestat era cunoscut)...fiind in engleza nu exista feminin sau masculin la cuvinte si-mi era greu sa-mi dau seama care erau barbati si care femei (mai ales ca Lestat oricum se indragosteste cam de toata lumea, si femei, si barbati...deci nici asta nu ma ajuta rotfl ) si am lasat-o balta. Am zis sa astept sa gasesc carti sau pe calculator sa le scot la imprimanta...ceva tiparit...nu mp3. Si eventual si in ordine...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#826 2008-12-14 14:36:49

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pokemon a scris:

asta am scris-o ptr one.....eu nu mi-am plans niciodata de mila ptr ca viata mi-am facut-o eu nu ea pe mine.sunt o femeie puternica...si asa voi ramane.
bineinteles ca o sa ma distrez la maxim.....deabia astept...plec duminica...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#827 2008-12-14 14:37:08

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

simy_alexandra a scris:

sad

simy daca u nu vb... at nimeni nu te baga in seama.daca ai ceva de zis zi...
nu mai fa fete... k nu te ajuta.. zi si gata

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#828 2008-12-14 14:37:25

OneOnly
Insomniac member

ella_nicegirl a scris:

aveam 24 de ani si un copil de 3 cand a plecat in Israel....a venit dupa 6 ani sa-mi spuna ca a cunoscut o elvetianca cu 12 ani mai mica decat el(el avand 29),care a ramas si gravida....am divortat gandindu-ma ca daca nu a fost tata ptr copilul meu,va fi ptr celalalt(nu a fost nici ptr ala) si am facut-o iubindu-l...
pe austriac,l-am parasit in vara(da,eu l-am parasit) dupa o relatie de 2 ani jumate,ptr ca iubeam si nu eram iubita...decat plimbata,imbracata,distrata si..f..  L-a durut ingrozitor,dar pe mine m-a durut mai mult.mi-am dat seama ca sunt o romantica incuraliba,care in lumea asta nu va mai gasi dragoste sincera,decat interese....si asta am facut si eu....
Acum  ma duc in Austria...la invitatia austriacului...devenit intre timp bun amic si viitor nu stiu ce...nu conteaza...si crede-ma este minunat sa nu te mai simti folosita...ci sa dai tu lectii...Austriacul,nu a fost niciodata cum este acum..cu mine....deci....

6 ani nu v-ati vazuuut? yikes
si tu aveai copil mic?? neutral
o doamne!!!
mi se pare f f tare faza cu austriacul...cand l-ai iubit tu ,nu te-a iubit
si dupa ce l-ai pus la punct acum se poarta muult mai frumos  :f?rbryllad:
genial
iim place faza big_smile

#829 2008-12-14 14:38:42

pokemon
Diamond member

bvo ella!

al meu ma ajuta si la curatenie si la bucatarie si la toate hjarta
face prea mult cateodata lol

#830 2008-12-14 14:39:55

OneOnly
Insomniac member

Andreea86 a scris:

Hello fetele. ce faceti? si eu putin pe net... si azi am fost la serviciu...duminica...  grater  pf...ce nasol..noroc ca nu am stat pana la 6 cum trebuia...ca o luam razna.

OneOnly a scris:

uffff a scris:

barbatii astia....vreau sa-i transform pe toti in vampiri rotfl

si euuu hjarta
lestat,armand,etc hjarta

daaa...  hjarta 

Mandy a scris:

Armand clar  hjarta

eu il aleg pe lestat, ca arman e prea copil si intru la copruptie de minori. rotfl

Buey...deci eu sunt maniaca cu cronicile vampirilor. in cls a 12a in loc sa citesc pt bac, eu citeam cornicile...si terminam o carte intr-o zi...maxim 2. Pana cand am termiant tot ce avea la biblioteaca judeteana...apoi am inceput sa caut pe net. Am agsit doar Pandora, in engleza...si o carte din seria noua (Blood Canticle) dar e mp3..adica citita...si in afara ca dureaza extrem de mult...mi se pare si destul de greoaie...cat am ascultat numai personaje noi (numai Lestat era cunoscut)...fiind in engleza nu exista feminin sau masculin la cuvinte si-mi era greu sa-mi dau seama care erau barbati si care femei (mai ales ca Lestat oricum se indragosteste cam de toata lumea, si femei, si barbati...deci nici asta nu ma ajuta rotfl ) si am lasat-o balta. Am zis sa astept sa gasesc carti sau pe calculator sa le scot la imprimanta...ceva tiparit...nu mp3. Si eventual si in ordine...

cronicile vampirilor sunt cartile mele preferate!!!!!hjartahjartahjartahjartahjartahjarta:
nu le puteam lasa din mana pur si simplu
nm-am cuvinte,umplu pag de laude dak e big_smilebig_smilebig_smilebig_smile
incantatoareeeeeeeeeeeeeee hjartahjartahjarta

#831 2008-12-14 14:40:05

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

fete.. dc va agitati voi atata k ei cheltuie bani?
cheltuie din buzunarul vostru?
daca el ii cheltuie, inseamna k isi permite... k oricum vin altii
eu nu m-am certat niciodata cu al meu k si-a luat ochelari de soare de 150 euro.. sau k si-a luat tel la nici numai 4 luni de cand isi luase altu... sau k a baut 3 milioane intr-o seara...
el ii munceste, el ii cheltuie...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#832 2008-12-14 14:40:44

OneOnly
Insomniac member

simy ??????

#833 2008-12-14 14:41:27

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

m-a enervat un obsedat care si-a facut cont si pe forum ca sa ma urmareasca neutral

Sim y 

#834 2008-12-14 14:41:39

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

OneOnly a scris:

ella_nicegirl a scris:

aveam 24 de ani si un copil de 3 cand a plecat in Israel....a venit dupa 6 ani sa-mi spuna ca a cunoscut o elvetianca cu 12 ani mai mica decat el(el avand 29),care a ramas si gravida....am divortat gandindu-ma ca daca nu a fost tata ptr copilul meu,va fi ptr celalalt(nu a fost nici ptr ala) si am facut-o iubindu-l...
pe austriac,l-am parasit in vara(da,eu l-am parasit) dupa o relatie de 2 ani jumate,ptr ca iubeam si nu eram iubita...decat plimbata,imbracata,distrata si..f..  L-a durut ingrozitor,dar pe mine m-a durut mai mult.mi-am dat seama ca sunt o romantica incuraliba,care in lumea asta nu va mai gasi dragoste sincera,decat interese....si asta am facut si eu....
Acum  ma duc in Austria...la invitatia austriacului...devenit intre timp bun amic si viitor nu stiu ce...nu conteaza...si crede-ma este minunat sa nu te mai simti folosita...ci sa dai tu lectii...Austriacul,nu a fost niciodata cum este acum..cu mine....deci....

6 ani nu v-ati vazuuut? yikes
si tu aveai copil mic?? neutral
o doamne!!!
mi se pare f f tare faza cu austriacul...cand l-ai iubit tu ,nu te-a iubit
si dupa ce l-ai pus la punct acum se poarta muult mai frumos  :f?rbryllad:
genial
iim place faza big_smile

crede-ma este un om f f puternic,dar cand am plecat,a plans..dar nu a fost in stare sa zica ramai sau te iubesc..apoi o luna de zile m-a sunat in fiecare zi sa ma intrebe ce fac,pana cand i-am spus sa nu ma mai sune in fiecare zi ptr ca nu avem ce vorbi(subiecte)...apoi m,-a invitat dupa 2 luni sa vin acolo,nu m-am dus si acum...uite ca ma duc...si o sa fie misto...el deabia asteapta sa vin ...

cat despre ex...da nu l-am vazut 6 ani....are cu elvetianca 2 copii...si este divortat si de aia de vreun an...cred...a ajuns rau de tot....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#835 2008-12-14 14:41:47

OneOnly
Insomniac member

ella_nicegirl a scris:

pokemon a scris:

asta am scris-o ptr one.....eu nu mi-am plans niciodata de mila ptr ca viata mi-am facut-o eu nu ea pe mine.sunt o femeie puternica...si asa voi ramane.
bineinteles ca o sa ma distrez la maxim.....deabia astept...plec duminica...

applause  applause  applause
cred k am de luat ceva lectii de la tine  rodnar

#836 2008-12-14 14:42:10

skumpi
Vizitator

da pitzi da se presupune ca suntem fiinte rationale...si gandim inainte sa facem/cumparam un lucru...
pt ca dak si u ai face la fel unde ati ajunge ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.