|
Nu esti logat.
METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETE-2#20 2010-03-30 11:59:42
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEEu am auzit ca electrostimularea ar da rezultate foarte bune si rapide... dar cu aceeasi precizare, ca dai jos repede si pui la loc la fel de repede apoi Offline #21 2010-03-30 12:23:29
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEcine stie dupa cate sedinte. eu am facut 12 si n-am slabit deloc, ba eram si suparata ca imi scosese in evidenta exact muschii pe care vreau sa-i ascund. Offline #22 2010-03-30 13:46:18
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETE
Tenis nu am voie Offline #23 2010-03-30 14:07:33
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETE
exact! Offline #24 2010-03-30 14:07:49
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEAm fost oadata la un salon si am intrebat ce proceduri folosesc si mi-a spus ca ,printre altele, imi recomanda electrostimularea ,care dupa 20 de sedinte e egala cu o liposuctie si as vrea sa cred dar nu pot.Eu am un aparat profesional( pe care de altfel am dat o groaza de bani)pentru electrostimulare si l-am folosit un timp ,dar fara nici un rezultat.Cand le-am spus la salon, mi-au spus ca poate n-am imbinat eu programele corect ,ca nici astea nu se fac asa la nimereala, ci este o anumita ordine.Aparatul meu are o gramada de programe ,dar trebuie sa stii in ce ordine sa le faci si cat timp sa aloci fiecaruia. Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-30 14:40:17
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEnu a venit si cu indicatii legate de programe? ma gandesc ca ar trebui sa includa asa ceva in manualul de utilizare. Offline #26 2010-03-30 14:49:10
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEBa da am 2 carti tip reviste in care imi arata si locurile unde se pun electrozii si unde se pun cei pozitivi si unde se pun cei negativi dar nu prea le-am respectat, adica le-am facut asa haotic si poate de asta nici n-am avut rezultate. Offline #27 2010-03-30 14:56:42
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEpai astea ar cam tb respectate. dar ma gandeam ca pe langa asta, sunt si niste descrieri de tipul: "pt a tonifia zona x, folositi programul y"; "lucrati cel putin la intensitatea z", etc. Offline #28 2010-03-30 15:19:03
Re: METODE DE SLABIT LA SALOANELE DE FRUMUSETEExact ,erau si poze si tot ce trebuie, numai ca nu le-am respectat, am facut programele care am crezut eu ca-s mai bune si ma ajuta sa slabesc mai rapid. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|